Инфо за Копринка

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Инфо за Копринка

Мнение от С.Върбанов »

Никакъв проблем ! Горе на втичалото където пътя пресича реката ( мостчето ) в ляво :idea: че и са все хубави - корум , гуру , престън , корда . За кордата най ме е яд :twisted:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
batdich79
новобранец
новобранец

Мнение от batdich79 »

Инфо от вчера 17.06,малко каракуда 0,500-0,600 гр. на фидер,на мач костур и баби,много вода , но весело беше.
Lubol
новобранец
новобранец

Мнение от Lubol »

Малко инфо за язовира. Вчера на 23 бях за риба на Дунавският ръкав ,водата пада може би за две седмици около 30-40 см по вертикал. Има водорасли на около 30 метра на вътре след което е чисто.Поне там където бях аз. На плувка на мач с много подхранка успях да събера бабушките, ловяха се добре но си искат много захарнка и постоянство през 10-15 минутки да се дохранва. НА дъните пробвах на косъм и на червей нямах удра, дъните ги подхранвах с ракета с царевица само, може би ако бях използвал жито или коноп щях да събера каракудите,но уви нямах никаква друга риба освен червеноперка.

Общо взето хубав спокоен риболов,но без едра риба.
Аватар
Калин–Стоянов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Калин–Стоянов »

На 24.06 бях на водоема , основно кълвяха дребни "Баби" и епизодичен Уклей. Риболова беше на фидер...

Изображение
bulaf
новобранец
новобранец

Мнение от bulaf »

Здравейте колеги, не съм ходил скоро на Копринка, но смятам тази седмица да ходя. Планирам разходка в събота на гьола,
ще съм благодарен за всякаква информация и съвети.

Благодаря и НАСЛУКА!
tiholovec
новобранец
новобранец

Мнение от tiholovec »

Колеги, може ли малко инфо за язовир Копринка, аз съм морето и си падам по риболова на хищни риби, миналата година на Дунавския ръкав по това време се похвалих с прилични щуки около 1,5 - 2 кг., къде да я тръсим сега, дали се появява или да пробвам за друго!
Гледам на камерата,че е много високо водата, бая ще е разредила рибата :)

Благодаря, предварително!
Аватар
nicko67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicko67 »

Явно никой не ходи на Копринка и ще трябва аз да се замъкна за да дам прясно инфо.Само да се открие свободен ден и съм там!
Osi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Osi »

nicko67 написа:Явно никой не ходи на Копринка и ще трябва аз да се замъкна за да дам прясно инфо.Само да се открие свободен ден и съм там!
Доста хора ходят на Копринка, но никой не пише, "стесняват" се. Информацията се предава само на познати. Язовирът е с високо ниво и на 20-30м. от брега добре обрасъл. Става дума за Дунавския ръкав. Риболов на хищник става на естествена стръв за костур - дребно рибе или торен червей. На изкуствено треволака много пречи. Гледам по постовете на колегите мирната риба е нормално активна бабушка, кефал и каракудки.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Инфо имаме , ама не за хищник ! Човека го интересува конкретно как е положението със зъбатите гадини !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
na4o_kz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от na4o_kz »

За въртене по Дунавския не става-много закачки,пък и неще.Много вода.Трябва да спадне още.Чувам,че започвало да завира вечер към 19.00 откъм костур,но и откъм комар завира :lol:
КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
has76
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от has76 »

Относно риболова-като цяло слабо,но си излизат обичайните заподозрени-бабушки,каракуди и кефали след съответното захранване с кюспе,хляб,млечна царевица,бял. Но най-добри резултати на червен червей. Няколко маломерни шаранчета и едри баби от по 700-800 грама точно на червен. Хищника с епизодични прояви-щука на естествена стръв-рибка от водоема. Място -срещу Сахрането,пътеките откъм Виден. Трябва да поспадне язовира още. Все още има какво да пасат шарковци и амури. :drinkers:
Аватар
thunderboy
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от thunderboy »

А почна ли да пада нивото на водата или се държи още много високо?
Парите не са най важното нещо в живота, но те ми трябват за да си го купя!
has76
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от has76 »

Пада разбира се. От 26-27 юни пада непрестанно. По 20 см вертикал на ден,поне според мен.
Аватар
thunderboy
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от thunderboy »

Аз мисля да ходя малко по село през отпуската и ще ида да метна някоя въдица, ако не забраявя фотото ще кача и пресни снимки :)
Парите не са най важното нещо в живота, но те ми трябват за да си го купя!
Lubol
новобранец
новобранец

Мнение от Lubol »

Другата седмица заминавам за няколко дена на Копринка, след събота. Та как е не язовирчето , спадна ли нивото вече. И къде бихте ми препоръчали на Дунавският ръкав или на друго място. Ще съм благодарен на всяка информация за водоема.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”