Какво кълве на яз. "Въча"?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: Какво кълве на яз. "Въча"?

Мнение от butnik »

Атанас Катцарски написа:Хахаха,айде да не си пишем тъпотий!Ходи си лови там каквото знаеш.Аз пък ще хващам каквото и както мога.Ти ако имаш по 5000 + .... лв за захранки и чорби и червей,аз нямам.Ама пък мога да те закарам на един язовир(не платен) дето ти риба няма да хванеш,ако щеш и да се съдереш от скъпи храни и излишни дивотий,а ще седиш да ме гледаш как хващам!
Все пак ,можеше и да не кажа какво съм правил и какво не съм-нали.Можеше и да не пиша въобще в темата!Аман от такива като тебе,само реклама си праите на магазините и храните там дет ги внасяте от китай за жълти стинки.ЗАБЪРКАНА ЯРМА НА ЦЕНАТА НА КИЛОГРАМ РИБА,АХАХААХ
Дядо ми едно време така ги ловеше и той,по 10 кила храна ,1 кило бял,1 кг торен червей ,1 кило царевица и 1 кило жито......ахахааха.Е той досега щеше да е фалирал бре.
РИБОЛОВА Е ХОБИ,А НЕ МАШИНА ЗА ПАРИ.
АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ.
Изобщо не схвана намека ми за кюспето в което бях убеден.Погледни най-отдолу и ще ти стане ясно защо реагираш така.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Атанас Катцарски »

Хахаха,да аз сега и ти завиждам.Хахахаха,абе ти ме уби.И за какво да ти завиждам,ако не е тайна?За рибата ли,ахахахаха айде да не пишем тъпотий.Жив и здрав,лови си както и каквото можеш.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Целта на всички форуми в интернет е за това-да се обменя информация.Аз направих опит да ти подскажа нещо,но ти се правиш на велик.Ок,лови си както знаеш,дано имаш слуката на дядо си.Какъв пример само,щом още не си проумял за какво служат храните и червеите по нашите опоскани водоеми.
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Еми много добре те разбрах,не ходя за риба от вчера.Аз риба си хващам,е може да не е всеки път,ама не е като да няма.Ама пък да давам по 50 лв за храна и глупости-те тая няма да стане.Риба се хваща и с една консерва млечна царевица,стига да си търпелив! ;)
Айде да не си даваме уроци.
Ти ме взе за подигравка,все пак не помниш ли. :wink:
Намека за кюспето,а колко е ефикасно и колко риба съм хващал.Само аз си знам.Дори и сам може да си го направиш,ако имаш желание,но да не бъкаме темата с глупости.
Бях на Антона споделих,каквото исках с колегите,ти незнам за какво писа тук!? :D
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Едно си баба знае ,едно си бае.Оставям те Буратино.Ти даже и от намеци не разбираш и не ми отговори на същественото-Кюспето в какъв вид го ползваш за захранкаАз свърших :lol: ще чакам покана за оня язовир,където ще гледам тъжно :lol:
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

И да от намеци не разбирам.Да не съм жена.Казваш каквото имаш да казваш като мъж-Пепеляшке.Кюспето го ползвам мляно,от магазина за 2лв пакета.Смесвам го със хляб,препекан стрит на средно големи парчета,слагам и захар(малко).
Еми ок,ама се върви пеша през балкана!Колата я забравяш. :lol:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Атанас Катцарски написа:Кюспето го ползвам мляно,от магазина за 2лв пакета.Смесвам го със хляб,препекан стрит на средно големи парчета,слагам и захар(малко).
Няма какво да добавя :wink:
skitalec
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от skitalec »

Голяма олелия се е вдигнала тук :shock: . Май жегата си казва думата и във форума.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

skitalec написа:Голяма олелия се е вдигнала тук :shock: . Май жегата си казва думата и във форума.
Извинявам се за спама,исках да подскажа на специалиста,че само с пръдня боя не се прави,но не успях.Съжалявам :oops:
Последно промяна от butnik на Пон Юли 16, 2012 9:52 pm, променено общо 1 път.
nunito
новобранец
новобранец

Мнение от nunito »

Не с прадня боя не се прави
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

butnik написа:
skitalec написа:Голяма олелия се е вдигнала тук :shock: . Май жегата си казва думата и във форума.
Извинявам се за спама,исках да подскажа на специалиста,че само с боя пръдня не се прави,но не успях.Съжалявам :oops:
Е ДА ТО И С 50 -100 ЛВ И АЗ ЩЕ ХВАНА РИБА,АМА НЕ Е ТАМ РАБОТАТА! ;)
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Ай стига вече,че не ми се спори за дивотий.Като искате давайте си парите за захранки по 50лв.Аз не го правя,но пак хващам риба.Так че всеки сам си знае.Успех на всички.И на теб колега "Бутник"!!!
Последно промяна от Атанас Катцарски на Пон Юли 16, 2012 10:05 pm, променено общо 1 път.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

За разлика от теб имам въдици за всякакви условия,все още мога да ходя пеш,но ще бъде по-честно да пусна малкия да ти разкаже риболова. Никога не съм писал,че давам по 50-100лв за храни,има и бг храни ,които при нормални условия вършат работа.Бих ти написал и още нещо,но ще ти го кажа лично.И вместо да пускаш неверни информации да беше попитал как да ловиш успешно.Спирам да се занимавам с теб,очевАдно е,че нищо няма да излезе.
kamika1
новобранец
новобранец

Мнение от kamika1 »

Верно е Бутника лови много често по свободни водоеми и с евтини захранки ,определено не е човека който да храним за комерсиалните коментари за храни!!!
Ловът и риболова никога не свършват :)
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Прясно инфо за Антона. Братовчед ми вчера вечерта ми звънна към 9 и 30 .... Вика, Тоше,отидох на Антона под хижата до стената. Ей ся изкарах 10 кила амур ..... Направо онемях. Евала му правя на братчеда. Хванал го е на перо с корда 0.20 , на разтояние 5-6 метра от брега и дълбочина 3 метра. За стръв е ползвал сладка царвица с 1 бял. 20 минути го е морял :) Сега сутринта се чух отново с него,но цяла вечер е нямал друго пипане.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”