Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

СМЯХ
Модератор: dantho.mihov
Re: СМЯХ
Турист минавал през село Педерастово.
На площада срещнал един местен и го попитал :
- Защо сте си кръстили селото така?
- Не знам. Аз съм снаха тука ...
На площада срещнал един местен и го попитал :
- Защо сте си кръстили селото така?
- Не знам. Аз съм снаха тука ...
Едно момче попитало баща си:
- Тате какво е политика.
Бащата му отвърнал:
- Виж сега тате, аз нося парите в къщи, значи аз съм правителството. Майка ти казва какво да правим с парите, значи тя е ръковотството. Прислужницата изпълнява задачите на майка ти, значи тя е работническата класа. Ти си този, за който отиват парите, значи ти си народът, а малкото ти братче е бъдещето.
Една нощ момчето вижда, че баща му го няма. Става и вижда, че братчето му си е напълнило памперса и отива в спалнята на родителите си да събуди майка си да го преоблече, но вижда прислужницата да спи с баща му.
На сутринта той казва на баща си:
- Тате, разбрах какво е политика! Докато правителството е*е работническата класа, ръководството спи, на народа никой не му обръща внимание, а бъдещето е осрано отвсякъде.
- Тате какво е политика.
Бащата му отвърнал:
- Виж сега тате, аз нося парите в къщи, значи аз съм правителството. Майка ти казва какво да правим с парите, значи тя е ръковотството. Прислужницата изпълнява задачите на майка ти, значи тя е работническата класа. Ти си този, за който отиват парите, значи ти си народът, а малкото ти братче е бъдещето.
Една нощ момчето вижда, че баща му го няма. Става и вижда, че братчето му си е напълнило памперса и отива в спалнята на родителите си да събуди майка си да го преоблече, но вижда прислужницата да спи с баща му.
На сутринта той казва на баща си:
- Тате, разбрах какво е политика! Докато правителството е*е работническата класа, ръководството спи, на народа никой не му обръща внимание, а бъдещето е осрано отвсякъде.
Голямата акула(майка) ще учи малката акула да яде хора.
Голямата акула към малката:
Когато видиш човек във водата правиш 1 много голям кръг около него, след това още 1 по-малък и 1 още по-малък. След това се спускаш и изяждаш човека.
... Малката акула:
Добре бе мамо, не може ли направо да се засиля и да го изям!?
Ако искаш да го ядеш с лайната...
Когато видиш човек във водата правиш 1 много голям кръг около него, след това още 1 по-малък и 1 още по-малък. След това се спускаш и изяждаш човека.
... Малката акула:
Добре бе мамо, не може ли направо да се засиля и да го изям!?
Ако искаш да го ядеш с лайната...
-
- сериозен играч
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
- ninastefanina
- сериозен играч
Служител, който току що е получил заплатата си от счетоводителя:
- Дали сте ми 50 лева по-малко!
- Всичко е точно, предишния път ви дадох 50 лева повече, а си замълчахте?!
- Да, тогава направихте една грешка, но сега правите втора и не мога повече да си затварям очите!
- Дали сте ми 50 лева по-малко!
- Всичко е точно, предишния път ви дадох 50 лева повече, а си замълчахте?!
- Да, тогава направихте една грешка, но сега правите втора и не мога повече да си затварям очите!
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- ninastefanina
- сериозен играч
Мъж си купил ново БМВ и го подкарал с висока скорост. След малко обаче забелязал преследващата го полицейска кола с включена червена лампа. Шофьорът си казал „Аз съм с БМВ, няма начин да ме стигне“ и ускорил още повече. След няколко минути преследване обаче решил, че така си влошава положението, отбил встрани и спрял. Полицаят приближил и казал:
- Добрее. Днес имах тежък ден, края на смяната ми е, освен това е петък, 13-ти. Не ми се пишат разни актове и фишове, така че ако ми дадеш за превишената ти скорост добро обяснение, каквото не съм чувал досега, те пускам да си ходиш.
Шофьорът помислил и казал:
- Предната седмица жена ми избяга с един полицай. Уплаших се да не би да ме гони, за да ми я върне.
Полицаят казал:
- Приятна събота и неделя!
- Добрее. Днес имах тежък ден, края на смяната ми е, освен това е петък, 13-ти. Не ми се пишат разни актове и фишове, така че ако ми дадеш за превишената ти скорост добро обяснение, каквото не съм чувал досега, те пускам да си ходиш.
Шофьорът помислил и казал:
- Предната седмица жена ми избяга с един полицай. Уплаших се да не би да ме гони, за да ми я върне.
Полицаят казал:
- Приятна събота и неделя!
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
-
- сериозен играч
Един рибар хванал златната рибка,тогава тя му казала:
-Пусни ме и ще ти изпълня едно твое желание.
Той си пожелал да свършват винаги заедно с жена си.
Рибката изпълнила желанието му,той си тръгнал и докато
пътувал към вкъщи свършил три пъти.................
-Пусни ме и ще ти изпълня едно твое желание.
Той си пожелал да свършват винаги заедно с жена си.
Рибката изпълнила желанието му,той си тръгнал и докато
пътувал към вкъщи свършил три пъти.................
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Един великан заплашил едно село, че ще избие всички мъже, ако не му доставят по една девица всеки месец. Минало се време... девиците свършили. Кметът дал разпореждане, да отидат всички мъже при великана и да му направят едн че***я. Речено-сторено. Хванали всички огромния великански *** и започнали. По едно време някой извикал:
- Спрете! Спрете, че Киро го защипа кожата!

- Спрете! Спрете, че Киро го защипа кожата!

-
- сериозен играч
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка: