Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

За пъстърва на една дива река
- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
За пъстърва на една дива река
Много ходене на една дива и красива река,невероятна природа и незабравими емоции.
По пътя видяхме и диви животни.Хванахме и малко риба

По пътя видяхме и диви животни.Хванахме и малко риба

Последно промяна от ivo24m на Сря Юли 18, 2012 9:39 am, променено общо 6 пъти.
- BV
- вече хвърля и на тежко
Re: За пъстърва на една дива река
Чудесни балканки и американка, колега! 

Последно промяна от BV на Сря Юли 18, 2012 9:53 am, променено общо 1 път.

Тук няма американка колега, всички са балканки.
Колега Иво, кажи на какви примамки си ги хванал тея риби (естествени, изкуствени?), на тази дива родопска река. Все пак това е смисъла на репортажа, пъстърви в найлонови пликчета всеки е виждал.
Колега Иво, кажи на какви примамки си ги хванал тея риби (естествени, изкуствени?), на тази дива родопска река. Все пак това е смисъла на репортажа, пъстърви в найлонови пликчета всеки е виждал.
- BV
- вече хвърля и на тежко
По средата не е ли американка, колега?Turanag написа:Тук няма американка колега, всички са балканки.

- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
Колеги всичко е балканка,на средната риба и избледняха петната не знам защо.На блесна едната ,а другите на бял червей и на какавида.Излизаха сутрин и вечер.
-
- научил се да хвърля
Евала , страхотен риболов.
Тука ще има драми 

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Как няма да има.Толкова ли няма какво да ядат, за да се наложи да убият тези красиви 3(ТРИ) рибки.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Вчера ли ги лови тези рибки ?
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
topsoft написа:Тука ще има драми

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- maranzika
- сериозен играч
Голям глааааадддд.
Колега не стига че си ни показал грозна снимка на пъстърви в найлонова чанта,ами си ги ловил и през седмицата(25 и 26.06.2012г.),което автоматично (ако не ме обориш в твърденията ми) те превръща в бракониер.

Колега не стига че си ни показал грозна снимка на пъстърви в найлонова чанта,ами си ги ловил и през седмицата(25 и 26.06.2012г.),което автоматично (ако не ме обориш в твърденията ми) те превръща в бракониер.
- kabaero
- вече хвърля и на тежко
Айдее почна се .
Хубави рибки колега , добре сте изкарали на красиво място. Само не показвай тия снимки с риби в плик че глей кво става .

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Рибите в плика са последната му грижа в случая ! Въпроса е ,че е бил в забранен за риболов ден ! От тук моментално влиза в графа БРАКОНИЕР и незнанието ( лошо е , ако знае ) не го оправдава за постъпката му ! Щом искаш да ловиш пъстърви поне научи кога и как се прави това - има си закон за да не каже някой ,че го нападаме неподготвени ! А сега , ако някой е по голям от ЗАКОНА да каже ,че не е бракониер !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
-
- научил се да хвърля
Ейй , душмани недни.....кой ви знае и вие колко спазвате закона,а тук се правите на най-изрядните и при най-малко съмнение за неспазване на правилата за риболов,ще разкъсате човек ! Момчето още не е казало кога е ловило пъстървите,вие вече на кръста го разпъвате !
И друг път съм чел негови риболовни излети,той не е някой ааджемия,така че не ми се вярва да не знае кога какво се лови.Но нека все пак да си каже самия той,за да може да спите спокойно
И друг път съм чел негови риболовни излети,той не е някой ааджемия,така че не ми се вярва да не знае кога какво се лови.Но нека все пак да си каже самия той,за да може да спите спокойно

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Чудни пъстърви дано поне да се срещат те ако няма друга риба 

Риболова е хоби.Наслука