Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Ръчна сонда за вода
Модератор: dantho.mihov
- Антон Тонев
- сериозен играч
Ръчна сонда за вода
Колеги понеже имам място зад къщата дето ми казват доста от комшиите че има вода.Знаят това отпреди ние да вземем къщата.Чух че имало такива ръчни сонди за вода.Ръчна защото мястото е такова че нормална сонда не мога да пусна.Просто мястото е на 15 метра от пътя е къщата пречи.Някой знае ли има ли такова чудо.
Благодаря предварително
Благодаря предварително

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Re: Ръчна сонда за вода
Има
преди много време гледах как се пробива с подобно чудо.

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- gigantor
- новобранец
Ако само за сонда питаш има и електрически които се разглобяват и се сглобяват на място . Монтажа не е обвързан с ползването на каквато и да е огромна механизация и частите се пренасят на ръка . В случая които ти цитирам единствено 3 фазен ток трябва да осигуриш . Разпитай из региона и съм сигурен че ще намериш подобна . Ако не намериш пиши на ЛС мога да те свържа.
Simplicity is not achieved by adding simplifications, but by removing complications
- Антон Тонев
- сериозен играч
Чувал съм, че има такива дето се закачат на тринога и ръчно се върти.gigantor написа:Ако само за сонда питаш има и електрически които се разглобяват и се сглобяват на място . Монтажа не е обвързан с ползването на каквато и да е огромна механизация и частите се пренасят на ръка . В случая които ти цитирам единствено 3 фазен ток трябва да осигуриш . Разпитай из региона и съм сигурен че ще намериш подобна . Ако не намериш пиши на ЛС мога да те свържа.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- genov_eng
- научил се да хвърля
Колега виж това - http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=18350Антон Тонев написа:Чувал съм, че има такива дето се закачат на тринога и ръчно се върти.gigantor написа:Ако само за сонда питаш има и електрически които се разглобяват и се сглобяват на място . Монтажа не е обвързан с ползването на каквато и да е огромна механизация и частите се пренасят на ръка . В случая които ти цитирам единствено 3 фазен ток трябва да осигуриш . Разпитай из региона и съм сигурен че ще намериш подобна . Ако не намериш пиши на ЛС мога да те свържа.
Дано ти е полезно.
Успех!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Благодаря колега.Полезно инфо.genov_eng написа:Колега виж това - http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=18350Антон Тонев написа:Чувал съм, че има такива дето се закачат на тринога и ръчно се върти.gigantor написа:Ако само за сонда питаш има и електрически които се разглобяват и се сглобяват на място . Монтажа не е обвързан с ползването на каквато и да е огромна механизация и частите се пренасят на ръка . В случая които ти цитирам единствено 3 фазен ток трябва да осигуриш . Разпитай из региона и съм сигурен че ще намериш подобна . Ако не намериш пиши на ЛС мога да те свържа.
Дано ти е полезно.
Успех!

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев