Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Съвет за чадър???
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Съвет за чадър???
Здравейте!
Моля за съвет за покупка на чадър. Питам познати, питам по магазини, гледам по сайтове, но информацията е разнопосочна.
Търся чадър - от рибарските, който обаче да ползвам на плажа. Идеята е да не се изгаря толкова под него, колкото под обикновените плажни чадъри. Другата идея е да е под 150 лв., колкото повече е под, толкова по-добре.
Инфото в събрано оттук-оттам е : 1. ПВЦ покритие; 2. гумирана материя; 3. UV защита, като чат-пат се слага знак за тъждество при една или друга двойка от тези понятия, чат-пат се твърди, че първите две нямат общо с третото.
Ако някой знае нещо, предварително благодаря за инфото!
Моля за съвет за покупка на чадър. Питам познати, питам по магазини, гледам по сайтове, но информацията е разнопосочна.
Търся чадър - от рибарските, който обаче да ползвам на плажа. Идеята е да не се изгаря толкова под него, колкото под обикновените плажни чадъри. Другата идея е да е под 150 лв., колкото повече е под, толкова по-добре.
Инфото в събрано оттук-оттам е : 1. ПВЦ покритие; 2. гумирана материя; 3. UV защита, като чат-пат се слага знак за тъждество при една или друга двойка от тези понятия, чат-пат се твърди, че първите две нямат общо с третото.
Ако някой знае нещо, предварително благодаря за инфото!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Съвет за чадър???
Няма нужда да е риболовен , а да си сложиш още 1-2 пласта отгоре дебел брезент и нямаш грижи с изгарянето !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Аз имам Sensas irlandе направил е доста риболова и 2 морета,нямам проблеми!Пази добре от слънце и не запарва,справя се доста добре при проливен дъжд.
http://www.aquasport-n.com/%D1%87%D0%B0 ... e-pid=1747
Гумираната материя запарва много,пази от дъжда,но под него на слънце е ад.УВ защита за тази цена трудно,освен като надпис на другото място няма да я има.

Гумираната материя запарва много,пази от дъжда,но под него на слънце е ад.УВ защита за тази цена трудно,освен като надпис на другото място няма да я има.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- новобранец
Избирай модел с по-високи T (Thread count) и D (Denier) показатели (например 210T е по-добре от 190Т - показва, броя нишки на квадратен сантиметър, a D показва линейното тегло на нишката)
Аз съм с един модел на Behr, с ПВЦ и при силно слънце изгарям през него. Последния излет, до мен беше един приятел с плажен чадър и си изгоря доста повече от мен.

Ще взема да му метна поокъсания вече от носене анорак

С.Върбанов написа:Няма нужда да е риболовен , а да си сложиш още 1-2 пласта отгоре дебел брезент и нямаш грижи с изгарянето !
Много благодаря на всички!
Ще го мисля другата седмица ...
Ще го мисля другата седмица ...
http://www.tomaxshop.com/catalog/produc ... ts_id=1794
Този го дават с УВ защита, но не съм го ползвал и не познавам такива хора, така че не мога да коментирам дали наистина предпазва.
Този го дават с УВ защита, но не съм го ползвал и не познавам такива хора, така че не мога да коментирам дали наистина предпазва.

-
- новобранец
Колега и аз като тебе , четох пак четох и накрая утидох у Баухаус и за 69лв. си купих уникален чадър 3м. на 2м. направих една стоика на гемията и миналата събота и неделя цел ден се возих под него и не изгорех грам а съм бел като сирене.