Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Линове на Враждебна
-
- научил се да хвърля
Линове на Враждебна
Днес ходих за няколко часа до гьола на летището(Враждебна) и след като си открих перфектната дупка в шавара на около 5 метра от брега,започнах да подхранвам с жито и бял(шарен)червей и половин час след това вече имах резултат
Такъма 0,16 основно,0,12 повод и кука 12 номер бяла,тънка с късо рамо,плувка 3 гр. подвижна тънка и дълга!
Стръвта: бял/червен/бял/бял, общо четири
Кълванетата плахи и продължителни.
Хванах общо 5 лина и няколко костурлета
Такъма 0,16 основно,0,12 повод и кука 12 номер бяла,тънка с късо рамо,плувка 3 гр. подвижна тънка и дълга!
Стръвта: бял/червен/бял/бял, общо четири
Кълванетата плахи и продължителни.
Хванах общо 5 лина и няколко костурлета

- Прикачени файлове
-
- 266178_484177858277740_1661732267_o.jpg (185.84 KiB) Преглеждано 3105 пъти
-
- 334180_484177188277807_908688983_o.jpg (165.32 KiB) Преглеждано 3105 пъти
-
- научил се да хвърля
Re: Линове на Враждебна
За яз. Бебреш, в жегата. Последния ми риболов на язовира беше на лед дни преди да не става за ходене по него. Днес като го видях, не можах да го позная, тъй като нивото е с поне 10 м. по високо. Групата пристигна на язовира в 7.30 ч. заради мене, за да изловя рибите в периода на "акулския" им ранен круиз. Иначе по късен петъчен следобеден план основната цел на "екипажа" беше да се прави целодневен плаж от 5 човека, но и ако може да се хване риба от 2- ма, като единия от тях ще плува през час малко по далече от захраненото место, да не пречи на риболова. Захраних с 2 кг. захранка - добра, жито, царевица, 200 гр. "увяхнали" бели на дълбочина 2-3 м. откъм устието, на 400 м. от другата страна на пътя към Ботевград. Резултата от 4 въдици на леко, подвижна плувка и на дъно, бе едно маломерно костурче на захраненото място за целия ден. Въртях и блесни по края, но без удар. Към 10 ч. се преместих по надолу на 200 м. в язовира и само със стреляне на бели червеи хванах на подвижна плувка на мартеница и основно на дъно на торни червеи на чепаре , около 2 кг. костури сравнително дребни и няколко клена по 300 гр., включващи се в общия грамаж, на дълбочина от 3 до 6 м. Към 17 ч. реших да захраня и "дашното място" с оставащата захранка и в резултат рибата изчезна окончателно??? От 17 ч. до 19 ч. нямах пипане. Но моите хора направиха супер плаж. Водата е топла, много чиста, чисто е и по брега - естествено и ние си прибрахме в раниците боклуците, но извода е, че риби ще ловим на Бебреш като захладнее.
- jasonsmith
- разбира нещата
Браво, много добре, мястото ми е познато, началото на другата седмица ще се пробвам и аз!
-
- научил се да хвърля
Забравих да напиша нещо важно!!!
Рибите са изсипани от живарника в кофата за фото сесия и след това ......... с изключение на няколко нагълтали до г..а костура
Рибите са изсипани от живарника в кофата за фото сесия и след това ......... с изключение на няколко нагълтали до г..а костура

ivanminkov1981 и аз днес бях там на враждебна хванах червеноперка и няколко каракуди и аз всичко върнах обратно да порастат и някои да им се радва след наколко години да речем ...браво че си ги пуснал 

- Красимир Атанасов
- учете се от него
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Браво бре млладеж ..скъсал си и шортите...лин не съм виждал от 10 години...браво...

-
- научил се да хвърля
ivanminkov1981 написа:Забравих да напиша нещо важно!!!
браво ,това е много важно за да може другия път по големи да ги ловиш

- indalo
- фен клуб-скобар
След първия пост мислех да те пропусна с похвалите, но със последващото допълнение си ги заслужи. Красиви риби, заслужаващи живот. Не всеки може да лови лин. Евала. 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
БРАВО!!!

Много хубави риби ! Браво !
Браво,браво!
След уточнението си спечели и моето уважение!
Лина си е прекалено хубава и скъпа риба за нашите водоеми,за да бъде улавяна само веднъж.
След уточнението си спечели и моето уважение!
Лина си е прекалено хубава и скъпа риба за нашите водоеми,за да бъде улавяна само веднъж.

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Хубав риболов се е получил а лин от 3-4 години не съм ловил 

Риболова е хоби.Наслука 

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Хубави рибки си хванал и още по добре е ,че си ги пуснал защото не знам дали знаеш , но лина става голям колкото шаран среден размер !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;