Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

яз.Камчия
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: яз.Камчия
Гледах сега в сайта на ИАРА и НЕ ВИДЯХ в списъка на забранение водеми да фигурира яз.Камчия .......
MILF - Man, I love fishing !
- S.Koychev
- разбира нещата
Ами ходих на Подвис ,народ има колкото искаш, даже нямаше и колата къде да спра
, от към риба много зле,ама поне масата беше на ниво, за забрана и аз незнам нищо.Посетих и реката с.Есен там никакво пипане,едни педали от Ямбол, даже имаха наглоста и мрежа да опънат.... Звъннахме на 112 ама повече от час никой не дойде,после кво е станало нямам идея.От там се изместихме на Манолич,там вече изкарахме някоя друга каракуда.Абе убих се от път ,ама кефа не си го направих.

Ribarche
-
- научил се да хвърля
За колегата С.Койчев, така е лятото на Камчия, Бракониери и ядове много, но има и други места на яз.Камчия около Подвис и пътищата са разделят в началото. Но ако искаш по- подробно на лични мога да обесня да не отегчаваме колегите тук. Аз бях в сряда на едно от местата и съм предоволен от към морунаж и каракуда макар и едно- дневен излета ме зареди с приятни мигове до водата и слука.
-
- вече хвърля и на тежко
колега каде бесхе на лагера/левия път/ или на боруна дето са лодките деснияkevin75 написа:За колегата С.Койчев, така е лятото на Камчия, Бракониери и ядове много, но има и други места на яз.Камчия около Подвис и пътищата са разделят в началото. Но ако искаш по- подробно на лични мога да обесня да не отегчаваме колегите тук. Аз бях в сряда на едно от местата и съм предоволен от към морунаж и каракуда макар и едно- дневен излета ме зареди с приятни мигове до водата и слука.
Хора има много,ама Човеци вече няма............
-
- научил се да хвърля
Привет, Да левия път беше като вариант и се оказа сполучлив вариант. Колеги там има две по-страшни места, но ако се слезе от колата и шофьора да е сам няма даже и да опре, следвахме пътя и проверихме местата, оказа се, че водата е до самите дървета, а боклуците на "колегите" започват от горе. Целта на нашето посещение беше риболова на Морунаж затова си намерихме места в края на пътя там където дълбочините са доста сериозни, риболова беше през целия ден почти без прекъсване вадеха се и досадни малки Перки, а редом с тях излизаха и таранки които ни зарадваха допълнително. Но там където бяхме ние не става за дънен риболов !!! Така, че ако се избира риболов на плувка е супер място.kamaka написа:колега каде бесхе на лагера/левия път/ или на боруна дето са лодките деснияkevin75 написа:За колегата С.Койчев, така е лятото на Камчия, Бракониери и ядове много, но има и други места на яз.Камчия около Подвис и пътищата са разделят в началото. Но ако искаш по- подробно на лични мога да обесня да не отегчаваме колегите тук. Аз бях в сряда на едно от местата и съм предоволен от към морунаж и каракуда макар и едно- дневен излета ме зареди с приятни мигове до водата и слука.
-
- вече хвърля и на тежко
Аха разбрах това място му викат лагера-вие сте били накраиа му дето вече няма път....Само неразбирам два пъти му звънях на янев и двата пъти потвърди че от въжения мост на манолич надоло е забранен язовира а доста хора продълйават да ходиат без проблем,даже съседа ми като ходи ярата им проверила билетите и им казали че язовира си го вардят от ВИК то охранители дали заради това неправиат проблем ярата незнам.....
Браво на горските вчера на въженя мост на манолич бяха със мрежарите или им помагат да опъват мрежите или ги вардеха докато си опънат мрежите и после да си вземат дяла...а вие си звънетеееееееее на 112...
Бяха 3-4 коли и един мотор амуджи и двете ниви....
Браво на горските вчера на въженя мост на манолич бяха със мрежарите или им помагат да опъват мрежите или ги вардеха докато си опънат мрежите и после да си вземат дяла...а вие си звънетеееееееее на 112...

Бяха 3-4 коли и един мотор амуджи и двете ниви....
Камъка, той Янев ти е казал - забранено е, защото притесняваш бракониерите!:)
-
- вече хвърля и на тежко
ми май си прав да ти кажа....забраниха го от доста време пък досега ниама нито един глобен колега....май и аз ще мръдна да видия с моя късмет може ли да ми нахакат някои актчи...мамаим....bg написа:Камъка, той Янев ти е казал - забранено е, защото притесняваш бракониерите!:)
-
- научил се да хвърля
Ходене му е майката грижливи и находчиви колеги са проправили път до Лагера, за целта са ползвали къртачи и агрегат надявам се следващия път да сляза и с БМВ-то
Но май нама да съм само Аз, ....тия дни не върви, от жегите рибата е дала бойкот.

-
- ще става разбирач
свинщината на с.Подвис-ръкава е потресаваща.Относно риболова-рибата си кълве нормално.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
На 23-ти и 24-ти добър риболов на лагера. Излизаха морунажи, перки, каракуди, костури и чат пат шарани (под килограм), които си плуват пак. Най-добре взима привечер и рано сутрин до към 9. Иначе дребосъка кълве през целия ден. През ноща риболова беше тегав, предимно шаран на плувка, но много змии ми обикаляха из краката та едвам ги изтърпях до към 12ч и се скрих.
Пътя беше лош само в един участък към 20 метра, но с много качествени коловози.
Пътя беше лош само в един участък към 20 метра, но с много качествени коловози.
- kokho
- научил се да хвърля
Привет колеги и колежки. Какво е положението с язовира. Забрана има ли или??? Смятам утре да го посетя, ако някой има инфо ще съм благодарен. Целта на риболова ще е основно морунаж. Не познавам язовира ходя само на едно място и то е под Подвис. Ако някой знае удачни места за риболов ще се радвам на напътствия. Може и на ЛС. Благодарности и наслука на всички!!! Поздрави 

-
- ще става разбирач
Основно рибата кълве около помпената станция с.Подвис.Питаш за пътя храниш и ловиш.
-
- ще става разбирач
Основно рибата кълве около помпената станция с.Подвис.Питаш за пътя храниш и ловиш.
Има едно добро място за ловене на морунаж, но до там се стига само с джип или с лодка ако си под Подвис намира се на отсрещния бряг в лявата част под гората от него място съм много доволен брегър е почти отвесен и каменист и явно там се крият между камъните.