Какво кълве на яз.Сопот?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Re: Какво кълве на яз.Сопот?

Мнение от яз,Сопот »

А Менка др Живков е казал на времето нещо за троянската ,но няма дати откажем :D С Митко се чухме снощи досега пълна греда на дъно ,ходил еда троли имал е удар но..Стягай се за 5,6.08 да се сбереме,Ванка ако четеш помисли си и ти сборен пункт паметника дата ще ви дам точнакъм02.08. :drinkers:
Риба къща няма.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Добра идея Данчо,4-5.08 е добре,че някой ще са на работа от понеделник.Днес и тъста се върна на язовира,няма нищо интересно,но амура продължава да играе пред нас на 10-20м. от брега.На шамандурите играе каракуда ,това се забелязва,от утре ще подновят храненето пък да видим.
За сливовата ракия и аз си мислех ,че истинската е от Троян,но преди година -две ,бях в Рибарица,Тетевен и там чух как била историята.Истинската била от Тетевен,но заради един другар от ЦК на БКП на времето ,било наблегнато и лансирано мнението ,че троянската е по-добра. :D Не знам,това са си местни "спорове",не ме интересуват,важно е да е истинска ,от сливи :wink:
п.п.Данчо,ракията беше перфектна,докарах си я в София :wink: :D
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
ivan_tsochev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivan_tsochev »

Дани, не мога да кажа от сега нищо. Много ми се идва, но съм зле и от към транспорт. Ще видим. Иначе сега в неделя живот и здраве заминавам за последен може би излет на пирамидата. Ако изобщо става. не знам как е водата там. Ако не ще се разходя някъде по канала, че да търся сянка в някоя върба. Голяма жега го дават.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Директно от Сопот :wink: След изпуснатия в миналата събота амур,във вторник /17.07/нашата бригада е открила сметката с една 11ка амур,към 7,30 ч.сутринта.
Изображение
Ето то го майстора
Изображение
и асистента в екип :D
Изображение
Като цяло обаче риболова е слаб,няма дори едри каракуди,платики,само дребен костур и платички от лодката.Водата спада нормално,още малко и ще излезем от тревата :wink:
Ще продължаваме да чакаме голямото хранене/кълване :D
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Е Мите браво на старите майстори,Прибрах се уговорката остава. :drinkers:
Риба къща няма.
ivan_tsochev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivan_tsochev »

Миналия уикенд и вчера - на немския залив таранки колкото длан 4-5 кг и костурчета. Няма едро. И маломерни платики досадни.
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

И аз днес се прибрах,бях под вилата на немеца.Разпъване захранка само 1 шаран около 1.5 кг.Това е за 1 денонощие.Обаче групите около нас бяха доста буини :lol: .Не можеше да се заспи до 5 сутринта :lol:
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Radoy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Radoy »

Новини за едър костур ?
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Е Менка поне има с какво да се похвалиш :D Но идва време и аз да отида ще те чакаме за уговореното време,ще се съберем доста колеги от форумите,от01.08 ще дойде и колега от Рибата ,та ще се съберем да се видим и поизлъжем :lol:
Риба къща няма.
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Уж от 1 август щели да ми дадат почивка 3-4 дена и ще намеря време да дойда с бащата както казваш ти да се по лъжеме малко :lol: .И да видим кой ще покаже някой майсторлък да хване някоя риба за престоя си там :lol: Големия костур още го няма.Чакай включване към октомври месец.
Radoy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Radoy »

Menkata написа:Уж от 1 август щели да ми дадат почивка 3-4 дена и ще намеря време да дойда с бащата както казваш ти да се по лъжеме малко :lol: .И да видим кой ще покаже някой майсторлък да хване някоя риба за престоя си там :lol: Големия костур още го няма.Чакай включване към октомври месец.

викаш късната есен ще тръгне да излиза ?
Аватар
gupata_riba
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от gupata_riba »

Браво,добра риба.

Изображение

Как го е гепил за джигера :lol:
На къса плувка ,в репея
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Radoy написа:
Menkata написа:Уж от 1 август щели да ми дадат почивка 3-4 дена и ще намеря време да дойда с бащата както казваш ти да се по лъжеме малко :lol: .И да видим кой ще покаже някой майсторлък да хване някоя риба за престоя си там :lol: Големия костур още го няма.Чакай включване към октомври месец.

викаш късната есен ще тръгне да излиза ?

Ще тръгне да.Много зависи от нивото на язовира и времето.Дали ще тръгне по рано или по късно от октомври :wink:
Radoy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Radoy »

Menkata написа:
Ще тръгне да.Много зависи от нивото на язовира и времето.Дали ще тръгне по рано или по късно от октомври :wink:

Човек незнам може да звучи налудничево,но ... имам вила откъм Сопот (селото) и ... преди бях на язовира почти всеки ден през лятната ваканция,рядко се задържах в София,също и по реката,която минава покрай РОМ ПЕТРОЛ ( е там какви кефали сме вадили,не е за вярване в тая бара) та ... от 3-4 години нещо загубих ума и дума на тема риболов,но... всяко начало си има край ... преди толкова време бяхме Август месец на язовира(последния ръкав откъм Лесидрен) и ми направи огромно впечатление ... костура тръгна да гони между 2 и 3 по обяд ... в най-голямата жега ... а температурите бяха от порядъка на 30-35 градуса ... отделно при това нямаше никакъв вятър и прочие , което да разхлади ... жега та да умреш и тоя звяр в най-голямата тръгваше ... дори по 1 време с всеки изминъл ден почнах да засичам времетраенето ... към 30-40 минути ... и после спираше ... все едно полиция беше дошла ... а екземпляри по 400 грама някъде ...
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Може няма нищо налудничево в това.Но масово си се лови по цял ден октомври.Това ,което казваш съм го виждал и аз ,но за кратък период от време и после изчезва след това :)
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”