Къде да отидем до Пловдив?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
genov_eng
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Къде да отидем до Пловдив?

Мнение от genov_eng »

бобобоб написа:Здравейте на всички!Много съм доволен от Момина баня(Хисар)!Пътя е достъпен за леки автомобили ...
Колега, днес като се върнеш напиши къде се намира, по-точно, този водоем и как е бил риболова :)
Мерси.
Гено Генов
Изображение
бобобоб
новобранец
новобранец

Мнение от бобобоб »

Аз ще ходя пак утре!А язовира се намира след Хисар(ако минаваш през Калояново)на около километър от града в дясно на пътя за Михилци,и съответно в ляво ако идваш от Песнопой(от Михилци към Хисар)!На самия път е язовира!Поздрави и наслука!!!
МАЙНА КАРАКУДА ТИИМ
TerzievG
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от TerzievG »

бобобоб написа:Аз ще ходя пак утре!А язовира се намира след Хисар(ако минаваш през Калояново)на около километър от града в дясно на пътя за Михилци,и съответно в ляво ако идваш от Песнопой(от Михилци към Хисар)!На самия път е язовира!Поздрави и наслука!!!
колега,драсни утре какво е станало. :D
TerzievG
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от TerzievG »

joro72_plovdiv написа:Здравейте,колеги. Направих страхотен риболов преди 2 дни на едно новооткрито водоемче,буквално от 10-а дни, на 50км от Пловдив. Язовирчето се казва "Делово" и е съвсем близо до село Красново,в полите на балкана. В центъра на селото има табела за язовира. Условията са следните: такса 10 лв. за две въдици .Може да си вземете 3 риби до 3кг тегло ,а каракудата е безплатна. Най-голямата дълбочина на водоемчето е 10 метра. Има дебели сянки и е много красиво. Има шаран от 1.5 до 10кг, бял амур до около 3кг,в изобилие каракуди по700-800гр .,а тия дни разбрах от собственника ,че ще пускат бяла риба и костур.
Пътят до водоема е без забележки.
Аз боднах 3 шарана по обяд ,буквално на метър от брега. Изка фин дюзен с перо 0.5-1гр.
Интересно ,че рибите бяха с хайвер.
Някой бил ли е наскоро на този водоем?Моля някой да сподели ако има прясно инфо. :D
Аватар
fishermaniac
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от fishermaniac »

Някой ако е хванал нещо по голямо на Избегли скоро,ако може да сподели,имам чуството че няма риба там,освен малки кефалчета и каракудки за стръв.
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

fishermaniac написа:Някой ако е хванал нещо по голямо на Избегли скоро,ако може да сподели,имам чуството че няма риба там,освен малки кефалчета и каракудки за стръв.
То за да има нещо, трябва някой и да пуска. Пък то хубаво , че Асен пуска от време на време по някоя кофа маломерни шарковци. ЛРД-то само събират такси , а не съм разбрал да пуснат някоя риба :wink: . Иначе е хубаво за ядене и пиене, че има хубави сянки :mrgreen: .
бобобоб
новобранец
новобранец

Мнение от бобобоб »

TerzievG написа:
бобобоб написа:Аз ще ходя пак утре!А язовира се намира след Хисар(ако минаваш през Калояново)на около километър от града в дясно на пътя за Михилци,и съответно в ляво ако идваш от Песнопой(от Михилци към Хисар)!На самия път е язовира!Поздрави и наслука!!!
колега,драсни утре какво е станало. :D
Ами вчера явно имаше нещо на времето(имаше оплаквания и от друг водоем) и рибата не беше особено активна и пипаше доста вяло!Е лично аз не мога да се оплача,10кг каракуда(шамар и нагоре) с една пръчка на леко!После може да кача снимчица с живарника!Поздрави!!!
Прикачени файлове
Изображение041.jpg
Изображение041.jpg (80.74 KiB) Преглеждано 899 пъти
МАЙНА КАРАКУДА ТИИМ
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Преди малко гледах по ХОБИ ТВ един филм на Ицо (butnik) на язовир Скалар,но го хванах на края та не можах да разбера нов ли е филма или е повторение.Интересува ме това язовира след с.Войсил ли беше?Какви са условията за риболов и какво излиза в момента?
Благодаря предварително!
Изображение
Изображение
Аватар
stelco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stelco »

Ето колега ифо за водоема http://www.skalar-bg.com/ .Ицо на него е снимал филма ,май преди два месеца, горе долу .Таксата е 7лева от страната без чадърите и 10 лв с чадирите.
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Благодаря! :drinkers:
Изображение
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Филма е сниман на 11 май,ако посещавате водоема не оставяйте въдиците без надзор :lol: Има само едри риби,ловят се на фидер/на дъно/,мач,щека.Дохранване с царевица и гранула е препоръчително.При постоянна стрелба с бял идват толупите,които също носят големи емоции :lol: Ловя или по средата на водоема или на еФтиния бряг в близост до канала :wink:
Риболова там си заслужава таксата от всякъде/не е реклама/,но като всеки водоем и той си има особености и не винаги рибите са предразположени да се видят очи в очи с вас.На малка жабка кълват сомове/които налитат и на белия/,в канала пред комплекса може да си наловите.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Много благодаря за изчерпателния отговор!!!
Изображение
Изображение
morfix
новобранец
новобранец

Мнение от morfix »

TerzievG написа:
joro72_plovdiv написа:Здравейте,колеги. Направих страхотен риболов преди 2 дни на едно новооткрито водоемче,буквално от 10-а дни, на 50км от Пловдив. Язовирчето се казва "Делово" и е съвсем близо до село Красново,в полите на балкана. В центъра на селото има табела за язовира. Условията са следните: такса 10 лв. за две въдици .Може да си вземете 3 риби до 3кг тегло ,а каракудата е безплатна. Най-голямата дълбочина на водоемчето е 10 метра. Има дебели сянки и е много красиво. Има шаран от 1.5 до 10кг, бял амур до около 3кг,в изобилие каракуди по700-800гр .,а тия дни разбрах от собственника ,че ще пускат бяла риба и костур.
Пътят до водоема е без забележки.
Аз боднах 3 шарана по обяд ,буквално на метър от брега. Изка фин дюзен с перо 0.5-1гр.
Интересно ,че рибите бяха с хайвер.
Някой бил ли е наскоро на този водоем?Моля някой да сподели ако има прясно инфо. :D
Днес вятъра ме завя на това водоемче. Наистина е красиво, но местата за риболов са ограничени поради многото трева край брега. Личи си, че риба има, но никакво пипване цял ден. Равносметката беше 5-6 каракуди по 100 грама. Безкрайна смяна на тактики с нулев резултат. Водоемчето е пълно с дребосък, който постоянно смуче дори на царевица. Бяла риба и костур няма. Собственика е много приятен човек и си личи, че се опитва да направи от водоемчето, култивирано и приятно за риболов място. Пак ще го посетя със захлаждане на времето. Таксата е 10 лв. За броя на пръчките немога да кажа дали са само две, защото аз и колегата ми ловяхме с по 3 без забележка от страна на собственика.
бобобоб
новобранец
новобранец

Мнение от бобобоб »

И аз пак с инфо от Момина баня!Направих си сефтето на новата директна 7ца Трабуко Ерион СЛХ и равносметката е 23 кг каракуда!3кг ги пиша на сметката на жената,останалото си е Мое,кеф голям!Ако сте плувкари,това е водоема за момента!Поздрави!!!
МАЙНА КАРАКУДА ТИИМ
ralcho
новобранец
новобранец

Мнение от ralcho »

бобобоб написа:И аз пак с инфо от Момина баня!Направих си сефтето на новата директна 7ца Трабуко Ерион СЛХ и равносметката е 23 кг каракуда!3кг ги пиша на сметката на жената,останалото си е Мое,кеф голям!Ако сте плувкари,това е водоема за момента!Поздрави!!!
този водоем свободенлие ставали за нощувка семеино от софия сме мерси колега
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”