Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от G.Petkov »

И аз щях да попитам GODzillata, къде са тези басейни, ама Камъка ме изпревари с неговото
"кви са тия Коньеве бре?:)" :D , чак после ги видях конете, първо се загледах в басейните :D !

А това с децата си е тежък проблем, аз лично никога не съм допускал детето ми /когато беше малка/ да остане без надзор при плуване. Хем съм водил и нея и други деца по язовири, реки и море, ама никога извън погледа ми.
Пък иначе е масова практика - онзи ден на един басейн, уж със спасител, който обаче се занимаваше с други "задачи", и група малки деца по на 7-8 години скачаха, гмуркаха се и правеха каквото си поискат във вода значително по дълбока от ръста им ..... Вярно, че се кефеха много, ама си имаше и риск да се контузят при тези кръстосани скокове.

Сега се сетих, че и миналата година вълна дръпна няколко момичета от скалите на Созопол, едното го спасиха , но две се удавиха!
Лоша работа.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Баси ужаса :D ,
Няма преходници,
Жегата или нещо друго заличи голям брой съавтори и служители на себе си :D !

Ама си е така !
Жегата прецака и мен, днес три пъти местих купищата багаж по водоемите, добре, че все бях в сянката, ама нищо, или почти нищо равностойно на положените усилия !
Ама има и такива дни, първо се прецака гъбобера, сега е на път и риболова, и хич не искам да съм лош пророк :lol: !
Напоследък нещо не ми се и пие, та нещо като зимна депресия ме е налегнала в средата на горещото лято :roll: ! Поне да имаше лед, да направя няколко дупки, щеше да ми разкара минорното настроение, ама няма, освен в ледарката, а и той не е много стабилен :lol: !

Но - да сме живи и здрави,
Ще се оправят нещата - все някога :D !
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Просто на никой не му се пише след тоя случай на Липите....
Асоциациите не са съвсем приятни.

От 10 до 7 съм на плажа и съм станал черен като арапин. Девойките щъкат наоколо голи или полуголи, изгарят от бяло до червено и стават като раци за един ден.

Пичовете - да не останат по-назад, и те се размятват от време на време в облекло от чиста голота:)

Мисля си, че на това му се казва "плажна култура":)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Опа-опа, ето ме, изкарах уикенда на село покрай басейна, вчера беше адска жега, ужас направо.

Жоре, ония басейни се намират тук, само да не им се вържеш, че е аквапарк. :wink:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Абе, има ли басейни - винаги е добре :D !

Щото днес бе един тъжен ден за моя "преход" :D , реализирах едно злостно капо /Чируза му вика "греда"/ по софийските езера и то след вчерашния лош ден, нямаше и с кого да отида на басейн, та добре, че имах много домакинска работа, която заедно с чудесното състезание за ГП на Германия във Ф 1 ми спасиха донякъде положението.

Запече се прехода в тези жеги, а ?
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

stonetales написа:... Девойките щъкат наоколо голи или полуголи, изгарят от бяло до червено и стават като раци за един ден...
Камък,
На'мажи ги с нещо бе,
Горките девойки :D !
lusienn

Мнение от lusienn »

Днеска се събудих е тукаИзображение
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

още ме болят краката от прехода до тия красотиИзображение Изображение Изображение Изображение детето геройски бори 6 часа преход :D

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

Та бех на рила семейнно,от вчера ноща беше тиха и небето беше ясно и пълно със звезди.Вятър никакъв.Та вчера и днес там имаше няколко хиляди от цялата страна.Е малко за цвят че съм изморенИзображение Изображение До тая хижа има лифт нагоре само пеша.От горе хората се виждат като мравки по цялата планинаИзображение Водопад от 6 тото езеро към бъбрекаИзображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение негледай дататаИзображение Е тука спахме и закуска преди голямото ходенеИзображение Река скакавица :arrow:

Риболовци.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Айде и аз кът съм запущал снимки .... :lol: :lol: :lol:
Та днеска с детенце , племенника и едно им аверче посетихме аквапарка Конза в село Конска . Въпреки че не е нищо особено по обем се е получило едно много приятно местенце . Е примерно джакузито му е с размер кът на басейните от видинският аквапарк :

Изображение

Дечурлята си се изкефиха цял ден по пързалките :

Изображение

Басейнчетата :

Изображение

По принцип до сега бях посещавал там АТВ / бъги пистата , видна на заден план :

Изображение

Изображение

Платеното гьолче с наистина трофейни риби в него , пейнтбола му , дечко по картинга , блъскащите колички и разните други игри там е огревал , но гледам са се постарали и с отвореният тази година аква парк . Най-добро впечатление ми направи невероятната чистота в басейните и около тях . Хората просто си се бяха постарали :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

@Люс, бил си баир-будала :wink: , да ме убиеш, няма да проходя толкова пеша....най-голямото ми ходене e 5 метра - от входа до колата. :mrgreen:

@Пав, твоите снимки са поредното доказателство, че е хубаво да има снимки, защото само с думи кой би разбрал за това чудесно местенце с готини басейни! :smt023
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
lusienn

Мнение от lusienn »

Е Кире,какво да ти кажа-ходенето е за по слаби хора като мене-ако ходиш често пеша няма да ти прави впечетление-има хора които ходат там по няколко пъти в годината,има и такива където не са го виждали но живо.Детето е доволно-аз също.

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

GODzillata написа:... твоите снимки са поредното доказателство, че е хубаво да има снимки, защото само с думи кой би разбрал за това чудесно местенце с готини басейни! :smt023
Да,
Определено е така !!!
Същото се отнася е и за прекрасните снимки на Люсиен от планината.
Аз не мога да се изкача до тези места и снимките са единствената възможност да видя красотата на високата планина.
Ходя, ама само за гъби и само по полегати планини :D !

А на Конска и аз ходих миналата година, басейна още не беше пуснат, но е много добре направено. Даже човека с мен рече -" А, тук и аз може да дойда с теб за риба" :mrgreen: .
Много му хареса, че има шезлонг за печене в рибарските сектори :lol: !
Сега се сетих, че миналата седмица пак ми се напомни за този обект, ама аз се направих на умряла лисица. То сега, като ми спря риболова - може и да склоня :D !
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Гледах Люсиенските снимки и се сетих, че от известно време ми е влязла в главата идеята да се пусна по Ком-Емине, ала хич не ми се ходи сам.
Ей така - да си спомня, че съм българин...

Георге - имат си мазачи всичките какинки - до една, ала вчера една стройна маминка рускиня така премрежи очета по посока на скромната ми особа, че изгорех:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
lusienn

Мнение от lusienn »

Епа намигни и нещо,па поне един джин с леден тоник изпийте.А за снимките от мойте ще ви пусна пак,ама кога ми е музата и е свободен компа-сега копам и съм изморен.

Риболовци.
Заключено

Обратно към “Разни”