Какво кълве на яз.Пясъчник?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
chocho_lili
новобранец
новобранец

Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?

Мнение от chocho_lili »

Здравейте
Можете ли да ми кажете някои места които са по-добри за улов на каракуда или червеноперка на яз.Пясъчник и дали има шанс за улов на шаран без разпъване с лодка
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Атанас Катцарски »

До кулата в дясно е едно от местата на които може и да ти удари шаран,но иска тишина!Виждал съм да хващат. :)
chocho_lili
новобранец
новобранец

Мнение от chocho_lili »

а там колко е дълбоко горе долу ( по дълбоко ли е от останалата част на язовира), щото с тея жеги рибата сигурно се е дръпнала на дълбокото. Ааа и още нещо - по този край навъртат ли се хищници.

.
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Ами там всичко може да ти удари.Доста е дълбоко.Иска тишина.Аз съм хващал костури там.Виждал съм да хващат и каракуди,шаран,амур,за друго незнам. :roll:
stoiko83
новобранец
новобранец

Мнение от stoiko83 »

на яз.пясъчник бях на 28,29.30 юни само костур около 30 см и 2 каракуди същият размер.След това на 6,7,8 юли отново бях там но имах само един удар.Пробвах на стара царевица на сладка на млечна купих и царевица с карамел но само един удар и то бабушка.
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Колеги къде ходите не знам, ама на пясъка си кълве :) Е вярно е,че ги няма каракудите и шараните :( :( но пък на по-дребна риба можеш да си направиш кефа. Вчера бях под елешница на ръкава. Майко мила аз толкова много малки бели рибки не съм виждал. Не оставят белия червей на мира,естествено веднага се пускат обратно,но имаше и 2 които дадоха фера. Червеноперки бол + дребни каракуди. На пружина малки шаранчета не ме оставиха на мира,изкарах над 15 ама под 200 грама и естествено отидоха да растат,като им казах да се върнат като станат над 1.5 кг :P Към обяд се преместихме на дупката. Е там вече си направихме кефа :) Перки по 100-200 грама,някоя друга каракудка дребна, 1 костенурка :D, 3 костура добри + над 100 шаранчета. Както хвърлиш и перото веднага почва да ти води :D Малки сладки бебоци, дано СЕЛЯНДУРИТЕ и МАНГАЛИТЕ не ги уморят тези красиви същества. Пускайте си ги колеги, няма смисъл да се взимат,при положение,че догодина може да са по 1 кг. Наслука на всички.
Аватар
kodek
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kodek »

alankulu1987 написа: Малки сладки бебоци, дано СЕЛЯНДУРИТЕ и МАНГАЛИТЕ не ги уморят тези красиви същества. Пускайте си ги колеги, няма смисъл да се взимат,при положение,че догодина може да са по 1 кг. Наслука на всички.
Ми ...Що даваш това инфо?Знаем ,че има хубав дребосък...но вече всички знаят!После умоляваме "аудиторията на форума" - пускайте ги.
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Съмнява ме мангалите да четата по форумите. То информацията не се предава само тука колега. Един само да иде от индианците и да ги наскубе,после цялата махала ще са на язовира. Във форума сме една шепа хора в сравнение с оная паплач която граби язовирите. Нека ако някой види да се прибират малките шаранчета,да не седи от страни,а да направи забележка и ако не бъдат освободени да се потърсят съответните органи. Ако ние не си опазим язовирите няма кой да ни ги опази !!!!!

Наслука и бъдете разумни в улова колеги ;)
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Така е правилно!Никаква информация не трябва да се дава за маломерни риби.Та те въобще улов ли са?
Аватар
kodek
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kodek »

alankulu1987 написа:Съмнява ме мангалите да четата по форумите.
Наслука и бъдете разумни в улова колеги ;)
И аз така мислех, но вече четат и чатят.След моя тема за определено място около Пазарджик, много роми се изсипаха и от разговорите разбрах,че те са разбрали от "интърнета"
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

Пътят затворен ли е около язовира?
Сомът обича смелите!
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Почнали са да изрязват асфалта вече и има табела на стената,че за красново се заобикаля през Калояново,но все пак може да се мине покрай табелите въпреки,че са сложени по средата на пътя. Аз успях да стигна до трансформатора дето пътя слиза под бившите постройки,по надолу не съм ходил да видя дали пускат,но мясля,че няма да дават.
tcvetanov73
новобранец
новобранец

Мнение от tcvetanov73 »

След Беловица към стената пътя е затворен за ремонт.Може да се минава отстрани по черен път.
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Шарана почна ли да дава? :roll:
skitalec
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от skitalec »

Да. :)