Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Честито !!!
Модератор: dantho.mihov
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Честито !!!
Май ще ни изчакат всички да сложим газ, преди да я вдигнат и нея. 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
И метан и метан !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
И метаня вече не е баш без пари - 1,83лв София, 1,94лв Благоевград и иииии ииии
2,05лв за килограм в Гоце Делчев майка им стара....
Инак па ми е по-еФтинко на метан, отколкото на газ, ама вече не е 40% разликата, ами 20-25%

Инак па ми е по-еФтинко на метан, отколкото на газ, ама вече не е 40% разликата, ами 20-25%

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
И ще се стопява още разликатаs4etovod написа:.... ама вече не е 40% разликата, ами 20-25%

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Интересно ми е ти за кого си гласувал ако не за сегашното правителство?И ако се водим от това,че сега са на власт по-добрите /щом са спечелили изборите/не искам да си мисля какво би било ако бяха спечелили другите шушляци.И ще видя кои ще си изберем следващия път.Само да вметна,че аз не съм гласувал да не ме разберете погрешно,че защитавам герберите макар,че в моя град доста направиха на фона на старите управляващи.Но за мене това не е за парадиране защото по-принцип така трябва да си е.INCUBUS написа:Скъпо ви било,ми вземете ,та ги изберете цялата хунска Хунта за още един мандат
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Според мен точно ако е гласувал за сегашното правителство има пълно право да ги критикува по всички точки които не му утърва 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- кандидат преподавател
Само за сведение,нямам нищо общо и никое политическо управление,вкл.и на ГЕРБ. От 1991 год.напълно съзнателно спрях да гласувам за каквото и да било-това ми даде цяла редица права : 1/Да критикувам и псувам с чиста съвест всеки един избор,който повечето /мнозинството/са направили,като не съм длъжен да привеждам аргументи,щото нямам нищо общо
;2/ Чрез лекинка злоупотреба със .../секретна информация!/,да стъжнявам живота и да създавам максимум неприятности на всяко политически ангажирано лице /по-точно ще е да кажа гъз
/,което ми падне на хесап,често се случва,щото отварят големи уста
,като особен талант имам по линията да ги вкарвам в такива разходи,че после не се оправят до самия си край;3/Правото да не чувствам грам угризение на съвестта и да ми става все по-хубаво