Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

СМЯХ
Модератор: dantho.mihov
Re: СМЯХ
хахаDimitar_allianz написа:Прибира се мъж вкъщи:
-Жено, ставай, че пробваме една работа!
Жената си мисли: "Мале, излезе ми късмета тая вечер!"
-Ама ела в коридора!
Жената на ум: "Ооо, какво ли е намислил?"
-Сваляй са нощницата!
Жената: "Кеф, почва се"
-Сваляй и бикините!
Жената: "Боже, къв е див тая вечер!"
-Ся застани на челна стойка пред огледалото!
Жената: "Иии, нови пози, охаа". Застанала тя на челна стойка пред огледалото, а мъжът й си сложил главата между краката й и казал:
-А са кажи брада отива ли ми?

- djokoriboloveca
- разбира нещата
Мъж се прибира от 40-дневна командировка и прави бурен секс със жена си, толкова бурен, че съседът чука по стената и му вика:
-А престани бе, 40 дни не се спря.
........................................................................................................................
Срещат се двама приятели, единият е целият изподран и превързан.
- Какво се е случило с теб?
- Ох, сбих се заради едно маце.
- С кого се би, бе?
- Е, с кого,... с жена ми
........................................................................................................................
-Татко, не мога да се омъжа за Васко... Той е атеист и не вярва, че съществува ад.
- Нищо, дъще. Смело се омъжвай. Ти и майка ти съвсем скоро ще успеете да го убедите, че дълбоко се е заблуждавал.
-А престани бе, 40 дни не се спря.
Срещат се двама приятели, единият е целият изподран и превързан.
- Какво се е случило с теб?
- Ох, сбих се заради едно маце.
- С кого се би, бе?
- Е, с кого,... с жена ми
-Татко, не мога да се омъжа за Васко... Той е атеист и не вярва, че съществува ад.
- Нищо, дъще. Смело се омъжвай. Ти и майка ти съвсем скоро ще успеете да го убедите, че дълбоко се е заблуждавал.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
-
- сериозен играч
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Едно дете га било маненко си играло на корията и се спънало в камик и му текнала кръв от палеца. Бързо хукнало дека дедо си да му се оплаче. Дядото полял местото с малко рикия за дезинфекция и го накарал да седне на коленете му да се успокои.
Детето по едното време попитало:
-Абе дедо, за кво служат пръстите?
Дядото казал:
-Сега ше ти разкажа. Палеца дядовото е да се подписваш у кметството или като вземаш пари нейде, показалеца е да сочиш хората дека некой те пита за тех и не ги знае кои са.
Тука дядото спрял и се замислил:
-Средния пръст дядо, за него ще ти кажа като пораснеш. С безименния си чешеш главата, а с малкия си чистиш ушите. Аре бегай да играш.
И така минали години, детето пораснало, оженило се, родило му се дете. Веднаж, един ден до дето секал дръва на корията си пернал малко пръста с една треска и се сетил за тая приказка недовършената и пойдол отново дека дедо си.
-Абе дедо, така и така, ти тая приказка не я довърши...
-Верно дядовото, сега ше ти кажа и за тоя пръст- средния.
Почесал се дядото и почнал:
-Ти дедо вече си голям, женен си разбираш ги тя работи. Прибиргаш се вечер дома, хапваш, пийваш рикия и си легаш, ебеш жена си...Обаче тя дядовото е ЖЕНА и иска ПАК...Ти си млад, проблем немаш и я оправяш втори път, ама тя дядовото е ЖЕНА и ПАК иска...Ти си глава на семейство, за да не и влизат мухи в празната глава - пак си я оправяш, но тя дядо е ЖЕНА и иска отново...Със сетни сили ти се назорваш и я оправяш за четвърти път за тая вечер и се тръшваш немощен...Но тя дядовото е ЖЕНА и казва - Искам ОТНОВО. Ей те тогава идва дядовото средния пръст - да я почукаш по челото и да и кажеш:
-Ти луда ли си ма?
Детето по едното време попитало:
-Абе дедо, за кво служат пръстите?
Дядото казал:
-Сега ше ти разкажа. Палеца дядовото е да се подписваш у кметството или като вземаш пари нейде, показалеца е да сочиш хората дека некой те пита за тех и не ги знае кои са.
Тука дядото спрял и се замислил:
-Средния пръст дядо, за него ще ти кажа като пораснеш. С безименния си чешеш главата, а с малкия си чистиш ушите. Аре бегай да играш.
И така минали години, детето пораснало, оженило се, родило му се дете. Веднаж, един ден до дето секал дръва на корията си пернал малко пръста с една треска и се сетил за тая приказка недовършената и пойдол отново дека дедо си.
-Абе дедо, така и така, ти тая приказка не я довърши...
-Верно дядовото, сега ше ти кажа и за тоя пръст- средния.
Почесал се дядото и почнал:
-Ти дедо вече си голям, женен си разбираш ги тя работи. Прибиргаш се вечер дома, хапваш, пийваш рикия и си легаш, ебеш жена си...Обаче тя дядовото е ЖЕНА и иска ПАК...Ти си млад, проблем немаш и я оправяш втори път, ама тя дядовото е ЖЕНА и ПАК иска...Ти си глава на семейство, за да не и влизат мухи в празната глава - пак си я оправяш, но тя дядо е ЖЕНА и иска отново...Със сетни сили ти се назорваш и я оправяш за четвърти път за тая вечер и се тръшваш немощен...Но тя дядовото е ЖЕНА и казва - Искам ОТНОВО. Ей те тогава идва дядовото средния пръст - да я почукаш по челото и да и кажеш:
-Ти луда ли си ма?

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Красимир Атанасов
- учете се от него
бухахахахахахаххахаах копва се за фейса веднага аххахахахаххаС.Върбанов написа: -Ти луда ли си ма?
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Веско Маринов
Добро утро, приятели ! Иде светлото Бъдеще ! Сформирана е новата .... най-модерната и демократична партия в България:
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
... К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
Добро утро, приятели ! Иде светлото Бъдеще ! Сформирана е новата .... най-модерната и демократична партия в България:
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
... К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Две мутри решили да правят научен експеримент.За целта хванали един паяк и започнали да го изследват...
Единия казал:
- Брато,дай да му скъсаме единия крак,па да видиме кво ще стане!
Скъсали му крака и единия,не можейки да измисли нещо смислено,се навел близо над паяка и извикал с всички сили:
- БЕГАЙ!
При което паяка просто тръгнал на някъде.
- Бега - казал мутрата - продължаваме с експеримента.
Същата процедура се повторила осем пъти със един и същи резултат,като даже и останал само с един крак,паяка пак се мъчил някак си да избяга.
На края му скъсали и последния крак.Паяка останал абсолютно неподвижен.
Мутрата се навел и извикал:
- БЕГАЙ! - никакъв резултат.
- БЕГАААЙ! - пак нищо.
- БЕЕЕГАААААЙ! - не и не.
Тогава мутрата се изпъчил доволно с думите:
- Ей тва се казва научен експеримент.Научно доказахме,че на паяка,като му се откъснат и осемте крака - оглушава!

- Брато,дай да му скъсаме единия крак,па да видиме кво ще стане!
Скъсали му крака и единия,не можейки да измисли нещо смислено,се навел близо над паяка и извикал с всички сили:
- БЕГАЙ!
При което паяка просто тръгнал на някъде.
- Бега - казал мутрата - продължаваме с експеримента.
Същата процедура се повторила осем пъти със един и същи резултат,като даже и останал само с един крак,паяка пак се мъчил някак си да избяга.
На края му скъсали и последния крак.Паяка останал абсолютно неподвижен.
Мутрата се навел и извикал:
- БЕГАЙ! - никакъв резултат.
- БЕГАААЙ! - пак нищо.
- БЕЕЕГАААААЙ! - не и не.
Тогава мутрата се изпъчил доволно с думите:
- Ей тва се казва научен експеримент.Научно доказахме,че на паяка,като му се откъснат и осемте крака - оглушава!

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Две съпруги си говорят в офиса:
Съпруга 1: Имах прекрасна вечер! При теб как беше?
Съпруга 2: Ужасно! Мъжът ми се прибра, изяде вечерята си точно за 3 минути и след това заспа точно за 2 минути! А какво е било прекрасното при теб?
Съпруга 1: Ох, чудесно беше! Съпругът ми се прибра и ме изведе на много романтична вечеря, след която се разхождахме 1 час! А когато се прибрахме, той запали много свещи около дома ни и си говорихме до полунощ! Беше като в приказките!
Разговора на съпрузите им в офиса им, по същото време:
Съпруг1: Как беше снощи при теб?
Съпруг 2: Страхотно! Когато се прибрах, вечерята беше сервирана, хапнах и си легнах! Супер! А при теб?
Съпруг 1: Ужасно беше! Прибрах се, вечеря нямаше, защото съм забравил да платя тока и беше спрян - затова изведох жена ми да вечеряме навън. Беше толкова скъпо, че съм останал без пари за такси и се наложи да вървим поне 1 час, за да се приберем! Като се прибрахме, се сетих, че нямаме ток и запалих свещи около къщата. След всичко това ми беше толкова лошо, че не можех да заспя, а трябваше да слушам жена ми да ми бърбори поне до полунощ!
Съпруга 1: Имах прекрасна вечер! При теб как беше?
Съпруга 2: Ужасно! Мъжът ми се прибра, изяде вечерята си точно за 3 минути и след това заспа точно за 2 минути! А какво е било прекрасното при теб?
Съпруга 1: Ох, чудесно беше! Съпругът ми се прибра и ме изведе на много романтична вечеря, след която се разхождахме 1 час! А когато се прибрахме, той запали много свещи около дома ни и си говорихме до полунощ! Беше като в приказките!
Разговора на съпрузите им в офиса им, по същото време:
Съпруг1: Как беше снощи при теб?
Съпруг 2: Страхотно! Когато се прибрах, вечерята беше сервирана, хапнах и си легнах! Супер! А при теб?
Съпруг 1: Ужасно беше! Прибрах се, вечеря нямаше, защото съм забравил да платя тока и беше спрян - затова изведох жена ми да вечеряме навън. Беше толкова скъпо, че съм останал без пари за такси и се наложи да вървим поне 1 час, за да се приберем! Като се прибрахме, се сетих, че нямаме ток и запалих свещи около къщата. След всичко това ми беше толкова лошо, че не можех да заспя, а трябваше да слушам жена ми да ми бърбори поне до полунощ!

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Темата е стара, но се насълзих от смях-големи зевзеци има в тоя форум.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0&start=30

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- ninastefanina
- сериозен играч
Определено преди е било по забавно,а не като сега да гледат само да те заяждат и плюятАнтон Тонев написа:Темата е стара, но се насълзих от смях-големи зевзеци има в тоя форум.![]()
![]()
![]()

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Баце пали гуми и идвай да ми приспиваш детето отновоninastefanina написа:Определено преди е било по забавно,а не като сега да гледат само да те заяждат и плюятАнтон Тонев написа:Темата е стара, но се насълзих от смях-големи зевзеци има в тоя форум.![]()
![]()
![]()

не бях подготвен за това.Какъв вой наддадох,че събудих всички хахахахахахаха
още не мога да спра да се смея.

Ей много сме но добре,че сме пръснати.

- kopoy_92
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
"Жената-обект за лов"
От 10-15г-Врабче----има малко месо,живее в населени места и не е обект за лов.
От 15-25г.-Пъдпъдък-гони се през всяко време,щом се покаже.При пасаж ловеца си изстрелва всички патрони.Бие се до насита и ако има повече,ловеца поканва и други ловци да вкусят.
От 25-35г-Бекас-най-вкусната и най-търсената птица от ловците.
От 35-40г-патица-кротка е и щом ловеца си вдигне пушката,сама му идва на мушката.Ловеца ги подбира и не по всяка стреля,защото някои миришат.
От 40-45-Сврака-наглед хубава по външност,но месото и не се яде,ловеца ако и обърне внимание,то е само заради краката и.
От 45-55г-Гарга-месото и е кисело.Ловеца не я търси,но и тя бяга щом го види.По нея стрелят само някои пияни ловци да си изпробват пушката.
От 55-60г-Кукумявка-денем се крие.Обажда се само нощно време и ловеца като я чуе се стряска насън.
От 10-15г-Врабче----има малко месо,живее в населени места и не е обект за лов.
От 15-25г.-Пъдпъдък-гони се през всяко време,щом се покаже.При пасаж ловеца си изстрелва всички патрони.Бие се до насита и ако има повече,ловеца поканва и други ловци да вкусят.
От 25-35г-Бекас-най-вкусната и най-търсената птица от ловците.
От 35-40г-патица-кротка е и щом ловеца си вдигне пушката,сама му идва на мушката.Ловеца ги подбира и не по всяка стреля,защото някои миришат.
От 40-45-Сврака-наглед хубава по външност,но месото и не се яде,ловеца ако и обърне внимание,то е само заради краката и.
От 45-55г-Гарга-месото и е кисело.Ловеца не я търси,но и тя бяга щом го види.По нея стрелят само някои пияни ловци да си изпробват пушката.
От 55-60г-Кукумявка-денем се крие.Обажда се само нощно време и ловеца като я чуе се стряска насън.