Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
Казват че вадят на ВАЯ, ама пак миришела.Миналата година изядохме по 1-2 но вкусът му беше друг ,т.с добре си беше.
- kokho
- научил се да хвърля
Привет колеги.Аз да питам какво е положението с Раков дол,дава ли риба? Или ако някой има предложение къде около Бургас може да се повърти спининг нека да каже,може на лични. Не съм ходил на Раков дол досега затова питам, ако може и упътване ще съм много благодарен.Взе да ме хваща крастата с тоя спининг нещо.Благодаря предварително и поздрави на всички.

Ходил съм до Голямо буково ама с мача,не знам как ще е със спининнга.

Ходил съм до Голямо буково ама с мача,не знам как ще е със спининнга.
-
- Модератор
Не съм чул в Голямо Буково да са го пуснали за спортен риболов.Иначе има добри екземпляри от шарани там.Ако не съм разрал, че може вече да се ходи там, моля, кажете.
- kokho
- научил се да хвърля
dantho.mihov написа:Не съм чул в Голямо Буково да са го пуснали за спортен риболов.Иначе има добри екземпляри от шарани там.Ако не съм разрал, че може вече да се ходи там, моля, кажете.
Става въпрос за Факийска река колега.

-
- новобранец
Отивай на Тунджа, колега. 100-тина километра са. Малко повече гориво ама много по-хубави риби за спининг, а и се хващат.kokho написа:.... къде около Бургас може да се повърти спининг нека да каже....
ALWAYS ONE FISH AHEAD
Искам да помоля някой колега да даде малко инфо за яз.Ясна поляна.Никога не съм ходил на този водоем и ме интересува,разрешено ли е за къмпинг,има ли удобни места за палатка и лесно достъпен ли е с кола по това време на годината?Предварително благодаря за помощта!
- kokho
- научил се да хвърля
А можеш ли да ме ориентираш горе долу къде.На Тунджа ходя зимата на Елхово, много ме радва тази река.На спининг не съм пробвал, не я познавам добре реката.Иначе има чудесни рибоци.Благодаря за насоката!!!Kiro Gorskiq написа:Отивай на Тунджа, колега. 100-тина километра са. Малко повече гориво ама много по-хубави риби за спининг, а и се хващат.kokho написа:.... къде около Бургас може да се повърти спининг нека да каже....
Някъде из околията рибарник с присъствие на риби над 2-3 кг (без Карнобат) ?
-
- сериозен играч
Пътя за Долно езерово,преди отбивката в ляво има един път в дясно.В началото е асфалтиран до някакви сгради,после е черен път.Язовира се пада някъде зад Лозово.Ходил съм преди две години,и имаше хубави шарани.Не помня по колко се плащаше, ака някой е ходил скоро да даде инфо.
Мм да познавам ги водоемите. Мерси .Преди години съм ги посещавал,сега не знам как е положението там.следващия път като разполагам с малко време за риболов ще се разходя да ги прослушамjivko.evn написа:Пътя за Долно езерово,преди отбивката в ляво има един път в дясно.В началото е асфалтиран до някакви сгради,после е черен път.Язовира се пада някъде зад Лозово.Ходил съм преди две години,и имаше хубави шарани.Не помня по колко се плащаше, ака някой е ходил скоро да даде инфо.

-
- сериозен играч
-
- Модератор
Колеги, какво е положението на язовира зад с.Лозово ? Заслужава ли си да отида там ?
- ivalpetkov
- разбира нещата
И на мен ми е интересно дали зад Лозово дава риба и колко пари струва това удоволствие-че е срещу нас...живея в Славейков..
Другия ми въпрос е дали Грудовска е много обрасла и ниска в района на устието при Промед.....че ми се върти нещо в главата тези дни.. 

-
- Модератор
Сиреч, на канала на с.Дебелт. Доста е обрасло и хубавите места са малко - трябва да се ходи рано сутрин.Иначе си дава таранки по 300-500 грама.ivalpetkov написа:И на мен ми е интересно дали зад Лозово дава риба и колко пари струва това удоволствие-че е срещу нас...живея в Славейков..Другия ми въпрос е дали Грудовска е много обрасла и ниска в района на устието при Промед.....че ми се върти нещо в главата тези дни..
- ivalpetkov
- разбира нещата
Реших да отида в друга посока.И имаше защо.
В крайна сметка ето как три такива мазни три килограмови красавици изядоха китайското желязо от 2 лева само за час на разсъмване....имах и кални борби и изправени тройки на блесната-въобще цирк....даже се порязах с плетеняка два пъти...
Като няма риба по Бургаско и щуката е риба...
Който не носи местове и кеп се прибира като от поморийските солници...
Към 8.30 ми писна от нахалните щуки и взех та се прибрах.
Мястото е мега тайно и е на 5 минути от Бургас..по едно време завря от крокодили отпред....http://forum.nariba.com/gallery/image_p ... e_id=24427
В крайна сметка ето как три такива мазни три килограмови красавици изядоха китайското желязо от 2 лева само за час на разсъмване....имах и кални борби и изправени тройки на блесната-въобще цирк....даже се порязах с плетеняка два пъти...

Мястото е мега тайно и е на 5 минути от Бургас..по едно време завря от крокодили отпред....http://forum.nariba.com/gallery/image_p ... e_id=24427