Гащеризон - покупка

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Гащеризон - покупка

Мнение от katri »

Колеги имам голямо желание да си купя гумиран гащеризон - нещо по-евтинко трябва ми само да прегазя реката,няма да стоя с него за дълго време във водата,та мисълта ми е :ако някой знае от къде мога да си купя такова нещо в Пловдив нека даде инфо моля.
Риболовец,а не рибар съм аз!!
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Re: Гащеризон - покупка

Мнение от Mitak »

katri написа:Колеги имам голямо желание да си купя гумиран гащеризон - нещо по-евтинко трябва ми само да прегазя реката,няма да стоя с него за дълго време във водата,та мисълта ми е :ако някой знае от къде мога да си купя такова нещо в Пловдив нека даде инфо моля.
трябва да пообиколиш магазините и ще намериш.... Внимавай какво ще купиш защото ти може само да пресичаш но ако се цепне гумата и се напълни гащеризончето с вода става опасно.... огледай добре слепките....
Изображение
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

отиваш на филипово в бившите складове на пегас
в момента там се намират складовете за рибарски пренадлежности които бяха на ,, кавала,,
онзи ден бях там ! и на първия и ма 5 тия етаж има по няколко вида гащеризони !!!
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

Колега, мерси за инфото,ама ако може по-подробно да ми обясниш,къде се намират точно тези складове(може и на ЛС),щото не съм запознат много с района на Филипово,ако може адрес нещо,улица или по-подробно упътване,как да стигна до този склад,ще ти бъда благодарен
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

нека и други да научат складовете :)))
отиваш до филипово и завиваш надясно на 500 метра почти под моста има една голяма сграда на бившо книгоразпостранение ,,пегас ,,
на 1 етаж има складове на 5 ти също !
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

Мерси,колега непременно ще ида да разгледам какво има в тези складове-дано само да работят и в събота,щото не бачкам в Пловдив и с времето съм много зле - само в събота и неделя имам свободно време
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

alcora написа:нека и други да научат складовете :)))
отиваш до филипово и завиваш надясно на 500 метра почти под моста има една голяма сграда на бившо книгоразпостранение ,,пегас ,,
на 1 етаж има складове на 5 ти също !
:shock: преди да се преместят съм ходил там поне веднъж месечно... последно преди 3-4 години ходих.... Това със складовете за риболовни принадлежности не го знаех Благодаря за информацията много е ценна... Само два склада ли има там.... каква база беше сега сигурно всичко пустее
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”