Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Доситеево до с. Доситеево, общ. Харманли
Модератор: sapuna
- Georgi.Nikolov
- новобранец
Доситеево до с. Доситеево, общ. Харманли
Здравейте колеги бихте ли ми дали малко инфо за този язовир.
На колко километра от Хасково е и как се стига до него,
Заплаща ли се и излизат ли големи каракуди на плувка. Мерси !
На колко километра от Хасково е и как се стига до него,
Заплаща ли се и излизат ли големи каракуди на плувка. Мерси !
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Доситеево до с. Доситеево, общ. Харманли
Намира се на около 40 километра от Хасково...минава се през Харманли, по път, успореден на новата магистрала, който всъщност е и единствен за селото.
Минава се през село Доситеево, а пътя води до стената на язовира, който е свободен за риболов...няма такси, забрани и ограничения.
Каракуда има...не съм ловил скоро там, но със сигурност стана рядка, но пък за сметка на това има доста добри бабушки, които след правилна захранка, дават на варено житце.
Минава се през село Доситеево, а пътя води до стената на язовира, който е свободен за риболов...няма такси, забрани и ограничения.
Каракуда има...не съм ловил скоро там, но със сигурност стана рядка, но пък за сметка на това има доста добри бабушки, които след правилна захранка, дават на варено житце.
съвет от мен внимавайте с пепелянките и кърлежите там риба има много ,но е труден риболова трофейни костури,каленик, шаран и каракуда среден размер 

- Georgi.Nikolov
- новобранец
Мерси колеги
бях чул нещо че се плаща.
Дано по често минават от риболовното , че много мрежи мятат на тракиец скоро пак открили някъде там .
Ще ида сега събота да видим какво ще стане дано имам късмет да хвана някоя по голяма рибка

Дано по често минават от риболовното , че много мрежи мятат на тракиец скоро пак открили някъде там .
Ще ида сега събота да видим какво ще стане дано имам късмет да хвана някоя по голяма рибка

на слука. и да споделиш после.... инфото...
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Факт....има ги страшно много......внимавайте с пепелянките...
там съм виждал едни от най-големите екземпляри...

- Georgi.Nikolov
- новобранец
Лоша работа тогава ще ходя на място без много треви.
krasi gg Ще пиша как е
krasi gg Ще пиша как е
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не бой се колега....там където ще отидеш, а и пътя ще те изведе до там...а именно стената, е чисто и няма високи треви, и храсталаци. Така че, спокойно...лови си риби и хич не го мислиЛоша работа тогава ще ходя на място без много треви.

Колега,избягвай каменистите терени.Това са любимите места на пепелянките и там е много по-вероятно да се натъкнеш на такава от колкото из храсталаците.Georgi.Nikolov написа:Лоша работа тогава ще ходя на място без много треви.
krasi gg Ще пиша как е
TICA FAN
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
По непотрвърдена и неофициална информация, язовира е взет от ''незнаен'' арендатор, който е започнал контролираното му изпускане......до дъно.
Незнайно, как и защо, още един хубав язовир е отписан от риболовната карта...
Незнайно, как и защо, още един хубав язовир е отписан от риболовната карта...
- Georgi.Nikolov
- новобранец
Все още има вода :Д но видях , че е спаднал иначе риба си има само дето е още жегата голяма за нещо по едро. Благодаря , че ме упътихте до язовира
Не знам дали го изпускат може и да е така трябва да се пита на място някой А за пепелянките може и да има стига да не се навираш в храсти и до камъни всичко е наред

Не знам дали го изпускат може и да е така трябва да се пита на място някой А за пепелянките може и да има стига да не се навираш в храсти и до камъни всичко е наред