Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: sapuna
- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
Re: Жребчево
Mnogo dobar ribolov predi dardanelite .Edri babi a kato ima vetrec idvat karakudi i platiki .Na sutrinta kam 9 . sharo 2kg ha petnoto na macha .Ribata ne se sahraniava .Osobenno babite .H2O pada no s 5 m razlika ot minalata godina .Sorry niamam kirilica .
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Мирната риба дава предоволно в дълбоките ръкави(на плувка),обаче големите платики ги няма,преобладават риби около 400гр.,редки до към 700гр....Инфо от днес..
MILF - Man, I love fishing !
-
- вече хвърля и на тежко
Петътк вечер и събота бях там, риба излиза предимно сутрин, главно платики, бабушки, морунажи и по-рядко каракудки. Радащото е друго, че излизат малки шаранчета и имаше огромни ята от малки рибки. Толкова много никога не съм виждал там. Малките шаранчета ги пусках на момента с надеждата пак да дойдат при мен след 5-6 години
. Ето и няколко позитивни снимки:

Разстоянието до живарника е около 10м. и всичко това до него и след него бяха малки рибоци

Разстоянието до живарника е около 10м. и всичко това до него и след него бяха малки рибоци

-
- научил се да хвърля
Поздравления за споделения излет Мите. Другия път ще чакаме снимки на големите шарани 

- Мариан Колев
- научил се да хвърля
И аз да попитам.Какъв е режима за преминаване през стената,преди можеше срещу л.к.Че замислям да направя един риболов на "Байкал".Поздрави.
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Общо взето зависи на какъв кеф ще е охраната....Преди с/у л.к. пускаше,ама сега нещо се правят.Така чувам.Не че подкрепям рушветите,но ако не те пусне пробвай с някоя ракия,или нещо другоМариан Колев написа:И аз да попитам.Какъв е режима за преминаване през стената,преди можеше срещу л.к.Че замислям да направя един риболов на "Байкал".Поздрави.

- smoky
- научил се да хвърля
Като стана въпрос за тези места по язовира да задам и аз един въпрос, който ме вълнува от доста време. Някой знае ли дали има черен път за лека кола или джип за следното място?:

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Вероятно има ,понеже на това място знам ,че му казват "голямата нива" и предполагам,че се минава от южна страна на кончето/косовия ръкав.Там има пътчета навътре в гора,но не съм ги проверявал.С лека кола ми се види невъзможно.....
- smoky
- научил се да хвърля
Път от южната страна на Косьовия ръкав има и то сравнително проходим за лека кола, но този път стига най-близо на около 400-500 м от мястото, което съм обозначил и на практика свършва в гората от гъсти дървета и храсти. Този път съм го минавал доста пъти и има няколко проблемни места за лека кола, но ако човек познава добре машината си и тя е сравнително висока, не е проблем. Кофти е това, че там до където може да се стигне с кола е сравнително далеч от това място на снимката и се налага едно мъчително мъкнене на багажи и такъми до този скалист нос, отбелязан на снимката...
Чувал съм от някого, че път до това място има през стената на язовира и след това през "Байкал", но къде точно се хваща този път не ми е ясно. Миналата година към края на септември видях колега с лека кола паркирана точно на това скалисто място, но нямах възможност да го разпитам как точно е стигнал до там. Затова, ако някой има информация от първа ръка за съществуването на подобен път, ще му бъда много благодарен ако сподели. 

- moonrise458
- новобранец
Колеги някой инфо има ли относно Толупите (толстолоб) в язовира по принцип съм ги ловил на тапа с пружина но на сравнително по малки водоеми, и се интересувам как стоят нещата в този водоем, ако някой е търсил и хващал толстолоб в този водоем нека сподели места, монтажи, мислим да ходим с приятели на 3 дневен излет, ще бъда благодарен на всякаква информация. Благодаря предварително
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Смени целта....Толупи по Жребчево трудно ще хванеш на тапа....Редки са тия риби там...moonrise458 написа:Колеги някой инфо има ли относно Толупите (толстолоб) в язовира по принцип съм ги ловил на тапа с пружина но на сравнително по малки водоеми, и се интересувам как стоят нещата в този водоем, ако някой е търсил и хващал толстолоб в този водоем нека сподели места, монтажи, мислим да ходим с приятели на 3 дневен излет, ще бъда благодарен на всякаква информация. Благодаря предварително
- moonrise458
- новобранец
Днес взех тази царевица с аромат на Мида подочух че шарковците я предпочитали някой ако е ползвал този аромат на Жребеца нека сподели мнение и резултати.
http://www.aquasport-n.com/%D1%86%D0%B0 ... e-pid=1100
http://www.aquasport-n.com/%D1%86%D0%B0 ... e-pid=1100
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не си сбъркал 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Моля дайте ми инфо за ракетната площадка как се стига?
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- новобранец
От Нова Загора,когато навлезеш в акваторията на язовира първата асфалтирана отбивка (път) в дясно,караш по пътя - 2 или 3 отбивка (път) и си на мястото.