Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Колеги, можели да....
Модератор: sapuna
- Skorpi
- сериозен играч
Колеги, можели да....
Колеги, може ли да кажете някоя собствена захранка за платика
- altavoto_me4e
- научил се да хвърля
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- ivan_yo
- разбира нещата
ЧУВАЛ съм за АНАСОН за АНАСОНЛИЙКА РАКИЙКА ама за анасоМ ,можеш ли ми обясниш каква е тая подправка???????altavoto_me4e написа:"СКОРПИ"
използвай анасом
лично аз нямам избрана захранка за платика или си купувам или един колега я прави но винаги сипваме анасом или мастика и има добър резултат особено ако нацелиш къде е тая "гад" и дълбочината ти е на дъното
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- Skorpi
- сериозен играч
Благодаря, за помощта. Аз самият често използвам захранките на Ван Ден Йенде от които съм много доволен често комбинирам и с различни аромати включително и с анасон. Но на няколко пъти ми се случва да гледам колеги които ползват собствени захранки даващи им много добри резултати.За съжаление грижливо пазещи своите рецепти.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Скорпи , аз залагам на кюспето , като аромат -няколко пъти съм чувал и за шоколад 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
а бе незнам за вас ама аз си купувам захранка за платика и я смесвам с малко анасом и мед .Жярно е 4е има много колеги които си траят за рецептите си за захранка,ама аз на един му отмастих барзо като без да искам като си бе6е оставил лодката на брега да се изпика аз му бутнах захранката в искара.Като доиде помисли 4е сама е паднала и поиска от моита , вапрки 4е имах кам 3 кила му казах 4е ми е малко а иа не е от неговата специална (както тои ми бе казал) и го изгоних да си ходи гузен 4е на ми е казал