Каква захранка ми препоръчвате за бабушки в летния сезон

Модератор: Paublo_Eskobar

adidasf50
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Каква захранка ми препоръчвате за бабушки в летния сезон

Мнение от adidasf50 »

грешката е моя а не на баща ми тъй като тои не разбира от риболов и само ми каза какво е купил а за едно време столчетата са били платформи простете ми колеги грешката е моя не на баща ми
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

За щеката и платформата се уточниха нещата, ама я го питай татко ти, дали верно ще ти дава 60лв на ден за захранка или е искал да каже 6лв :)
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Георги Кръстев »

chirusa_bg написа:За щеката и платформата се уточниха нещата, ама я го питай татко ти, дали верно ще ти дава 60лв на ден за захранка или е искал да каже 6лв :)
:mrgreen:
Адидасф(ен) ти да не си от Бургас :lol:
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Георги Кръстев написа:
chirusa_bg написа:За щеката и платформата се уточниха нещата, ама я го питай татко ти, дали верно ще ти дава 60лв на ден за захранка или е искал да каже 6лв :)
:mrgreen:
Адидасф(ен) ти да не си от Бургас :lol:
А придружител не искаш ли за риболова,мога и да ти бъркам захранката,не взимам много,а щом баща ти може да си позволи да ти купи водоем моя хонорар ще бъде ухапване от бълха :lol:
С тия 60лв знаеш ли колко трева ще изпушиш бре,пафкай си и хич да не ти пука Роуч или Къп иска перката :lol: :lol: :lol:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
adidasf50
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от adidasf50 »

[quote="chirusa_bg"]За щеката и платформата се уточниха нещата, ама я го питай татко ти, дали верно ще ти дава 60лв на ден за захранка или е искал да каже 6лв :)[/qu
да колеги каза ми че ми дава 60 лева за захранка и стръв и други пъти ми е давал по толко
adidasf50
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от adidasf50 »

колега бутник относно това което казваш баща ми не ми купи водоема а го направи викна машина тоест багер ископаха го направиха отточни тръби и сега е мой.Ограден е с ограда и никой не влиза вътре
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Тогава се възползвай от хубавото време и потренирай улов с голи ръце !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

adidasf50 написа:колега бутник относно това което казваш баща ми не ми купи водоема а го направи викна машина тоест багер ископаха го направиха отточни тръби и сега е мой.Ограден е с ограда и никой не влиза вътре
И с какви размери е,нещо ме съмняваш млади момко,джойнта да не ти е бил с турбо :mrgreen:
adidasf50
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от adidasf50 »

kолега водоема не е никак голям нито малък среден по размер не е като големите водоеми като кърджали и другите но е доста малък дълбок е 3 метра а колега върбанов как да половя с голи ръце като е дълбоко 3 метра
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

adidasf50 написа:kолега водоема не е никак голям нито малък среден по размер не е като големите водоеми като кърджали и другите но е доста малък дълбок е 3 метра а колега върбанов как да половя с голи ръце като е дълбоко 3 метра
adidasf50 написа:ами колеги мястото е дълбоко около 1,80-2,00 метра в зависимост от нивото водата е много бистра и много чиста дъното е със пясък и ситни камъчета сиво на цвят,язовира няма никакви шавари абсиулутно е чист няма закачки този язовир ми е подарък от баща ми за рождения ден той викна багер и ми го направиха в него съм си зарибил шарани трофейни,бабушки,лин,каракуда,бял амур,толстолоб а във водоема на баща ми има само шарани като от един рибарник закупихме 5 шарана с тегло единия 25 килограма
Кое е вярното. :roll:
Един изкоп 3м по вертикал и с площ 5-6 декара,дори и 2-3 декара са си сериозна работа,това са много мото часове на багер,да не говорим колко самосвала ще е нужно за да се изхвърли на подходящото място пръстта.Мога да го сметна в кубици земна маса и в пари,но не виждам смисъл.
Откъде казваш ,че си :wink:
adidasf50
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от adidasf50 »

колега аз съм от гоце делчев относно язовира прав си да 2 седмици от сутрин до вечер го правеха но багера е на чичо ми и ние само купихме нафтата за багера а работата беше от него като подарък за мен да наистина 3 декара водна площ е и е дълбок 2-3 метра в зависимост от нивото на водата :))) а относно шараните по 25 килограма са пуснати във водоема който е в моето село той е на баща ми а този водоем за който ти говоря е мой тези два водоема са съвсем различни един от друг
adidasf50
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от adidasf50 »

а самосвала беше дядо ми с гаската ми зариваше а чичо го товареше и така ние платихме само горивото на машините и ни струваше около 1000 лева за гориво и около 500 лева да озъконим парцела :)
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

:lol: Щом в такава посока се изясниха нещата,не виждам поради каква причина искаш да ловиш нещастните бабушки-бързо се ориентирай към шараните вътре,уловените изпапквай с приятели със съответното пиене /това са незабравими мигове !/,а бащата ти ще ти прости -те бащите са за това,да прощават и да поемат всички удари на съдбата :lol:
adidasf50
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от adidasf50 »

колега не ми доставя удоволствие рибилова на шаран предпочитам рибилов на бабушки то си е кеф
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Точно така, бабушките са си кеф. Пък и как се изяждат 3 шарана по 25кгр това е супер много ядене и ще трябва да сте много приятели и пак ще преядете и после ще ви е супер тежко и може да съжалявате много, че сте ги изялли щото те не са виновни, че да ги изяждате и може да е било по-добре да не ги ядете, за да не ви става тежко от преяждането, ама вече ще е късно и затова по-добре да си ловиш бабушки и да хванеш супер много и да се снимаш с улова и после с приятелите да си се съберете и да им покажеш снимките, че си хванал повече от техните 17кг или там колото бяха, щото ти с тие супер захранки и с новия директен на колмик, който е 8 метра, сто процента щи ги хванеш всичките и пак може да си се съберете да си пиете и да хапвате с приятели, ама според мен не ги яжте тие шарани щото е по-добре понеже не е толкова кеф и после те са супер големи и ще трябва много сол и може да са мазни или не знам, ама така по-добре си мисля аз.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”