Баташки костури.....

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Re: Баташки костури.....

Мнение от pacho109 »

Браво,Телескопе :!: Само ЦСКА :D
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
tokaitopd
новобранец
новобранец

Мнение от tokaitopd »

2-та хеликоптера тренират вземане на вода за гасене на горски пожари.
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

Ловяхме на"леко",стръв жива рибка!

Колега,какви бяха рибките за стръв?
Поздрави за чудесния риболов!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Аватар
kodek
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kodek »

Браво колега за хубавите снимки, аз като обикалях да си търся място видях пейзажа и съжалих,че нямам хубав фотоапарат да снимам тези красоти.
Риба има, но трябва упоритост, за всички колеги давам малко инфо.
Здравейте и от мен, от сряда съм там сега се прибрах породи техническа причина, счупи ми се казанчето за антифриза и всичко изтече, но се прибрах благополучно.Хеликоптера и аз го видях, после се преместих на "дорковския"залив вчера дойдоха едни "градски" с лодка "Зандер" с бензинов мотор и един гуменяк ekskursion с ел.мотор До водата са с бял бус и 2 палатки и после дойде "Дядо им" Чичо Гошо цял ден с лодките-5 костура, аз от брега на дистанция 80м. на торен и бял половин живарник костури и перки по 200-300гр.Е преди малко като си тръгвах им оставих всичката риба.Те пожелаха понеже мислех да я пусна.Който ходи ще ги види, казаха, че ще останат още.На Зандера имат и сонар, и въпреки това моят живарник беше доста по-по-пълен.

П.С. Извинявам се за послеписа. Някой да има инфо за разширително казанче за Опел астра комби 1,8. модел 1993г.?
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

mario67 написа:...........Колега,какви бяха рибките за стръв?.......
Кубинки,някой им казват Гамбуси!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

pacho109 написа:.......... Само ЦСКА :D
:twisted: :twisted: :twisted:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
mantaray
новобранец
новобранец

Мнение от mantaray »

Поздравления,колега. Прекрасен излет и професионален репортаж. Бъди жив и здрав и продължавай да ни радваш. :supz:
Ars longa, vita brevis
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

kodek написа:....... цял ден с лодките-5 костура, аз от брега на дистанция 80м. на торен и бял половин живарник костури и перки по 200-300гр.........................На Зандера имат и сонар, и въпреки това моят живарник беше доста по-по-пълен.
Много точно казано,колега! Доста от колегите не се съобразяват с факта,че наред с другите видове риба и костура на Батак доста понамаля. Не винаги търсенето му с лодка навътре от брега дава по-добър резултат. При този риболовен излет ,който ви показах в клипа,риболова на костура се извършваше на дистанция от 5- до 15м. от брега,като дълбочината варираше от 0,50 м. до 1,5 м. Не случайно показах,че може да се лови дори и с булдо.Въпрос на избор на място. Часовото време също е от значение-тъй като през различните часове от деня костура обитава места,за които изобщо не може дори и да се подозира! Друг основен фактор, който трябва да се има в предвид ,за да се получи задоволителен резултат,е температурата на въздуха в момента,силата и посоката на вятъра,дали времето е слънчево или облачно и т. н.!? Това са мои лични наблюдения отнасящи се само за яз.Батак,като не ангажирам никого с тях! :wink:
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Колегата Телескоп съм го признал - истинска енциклопедия на тема "язовир Батак".Що се отнася до репортажа - както винаги - уникален!!!
Изображение
Изображение
men4o
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от men4o »

Kodek,относно чичо Гошо,може да обикаля и три дни но ако не знае къде и как да ги намери,просто не се получава.
Има места които костура обитава постоянно,и те са се преструкторирали от 2-3 години.
Ако ги знаеш,просто това което вие сте направили от брега се прави за 90 мин от лодка.
Това е от мен,успех ви желая отново,а репортажа е уникален,поздравления за него и чудесната слука.
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

Телескоп написа:
Там наблизо могат ли да се наловят или закупят? Предстои ми престой от 10 до 15 .08 на Попини лъки и затова питам така подробно. Благодаря предварително и ме извинете за любопитството!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
men4o
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от men4o »

mario67 написа:
Телескоп написа:
Там наблизо могат ли да се наловят или закупят? Предстои ми престой от 10 до 15 .08 на Попини лъки и затова питам така подробно. Благодаря предварително и ме извинете за любопитството!
Може да си ги закупиш или ако имаш желание и атрибути да си ги заловиш.
Но и да те предупредя,закупените живота им след закупуването е няколко часа,дори и във водата от язовира.
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Аз мисля,че е хубаво да си имаш Симеончета (щипоци),а пък ако си набавиш и гамбузи - няма лошо.
Изображение
Изображение
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Вуйчо-Ваньо написа:Аз мисля,че е хубаво да си имаш Симеончета (щипоци),а пък ако си набавиш и гамбузи - няма лошо.
:smt023 :smt023 :smt023
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Това е от днес !
[youtube1]<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/H7HmzwI67ec?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=a15761f495" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”