Щуки,щуки и още щуки

Модератори: bobopeli, sapuna

niki_k1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Щуки,щуки и още щуки

Мнение от niki_k1 »

StoychevV написа:Със спинарката,а немога ви разбера това че съм се снимал с 5те не означава че съм ги взел всичките :lol: ....
Пука ли ти бре батка?Тука всички са природо защитници а на батаците яко тъпчат кофите :mrgreen: Ама хич да не ти пука.....Той този форум отдавна е БОЗА :ANAL: :butthead:
niki_k1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от niki_k1 »

topsoft написа:
StoychevV написа:Един път да си напрая по успешен риболов и се почвааа.Кви сте таквиа хора не ви разбирам...Айде ще се сдържа че неща да си оспамвам темата :ANAL:

Имам един познат от Монтана дето вика - "абе ти знаеш ли за цела година колко капота имам на тая ряка, като вземем един път 15кг. и ги разделим на капотата и се получават точно 3кг."

Железна логика, няма как да спориш с нея :)
Ами така си е!Бай мангал като пусне 1000м. мрежи и вземе 300кила риба кой му търси сметка бре?!?!?!?!?Ама много ги разбирате всички :finga: :finga: :finga:
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

maranzika вземи пример , гледай и се учи !
Atanas84
новобранец
новобранец

Мнение от Atanas84 »

браво само така да ги дърпаш и за напред. :drinkers:
kato_gb
новобранец
новобранец

Мнение от kato_gb »

да Меленко важно е тръпката а не рибата браво и още добри наслука :):):)
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

:smt023
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от кирил великий »

Честито за успеха! Няма нормален мъж, който да знае що е блесна и воблер и да не ти завиди. Няма нищо, ако си ги взел всичките щуки - те и без това са "починали" вече, като ги гледам наредени. Заклевам се, че и аз щях да си ги взема всичките тези щуки, защото много вкусно приготвям печена щука по специална стара софийска рецепта на баба Хаджийка собственичка на дома за стари хора "Всех скорбящих радост" от 1934 година. Дядо ми е работил като млад лекар при нея и понеже платата му е била скромна, бабата му е приготвяла все вкусни обеди и вечери. Между които и въпросната печена щука. Отново честито!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Чудесни щуки.Браво!

ПП:Колега кирил великий,ако обичаш сподели тази оригинална рецепта с нас в "риболовна кухня",а ако вече си го направил случайно,дай линк да се образоваме,че само като си я представям и ми потелоха лигите. :lol: :smt023
Изображение
Изображение
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

:smt023
Никога на колене пред когото и да е.
merchan
новобранец
новобранец

Мнение от merchan »

Хващат се,татуираш си подписа и ги пускаш.
Така се прави.
Следващия ,който ги хване ще знае,че си ги пуснал наистина и няма да има нападки във форума.:)
Преди 20 г. учех в ТУ - Габрово.Тогава на Синкевица имаше само дребен костур.Но пък ставаше за гладни студенти.Ако тогава имаше такива щуки , още щях да уча.
Аватар
rockton
новобранец
новобранец

Мнение от rockton »

Браво , чудесен излет, все така да ти върви и занапред. :D
Очите виждат всичко,НО не виждат себе си....0896 633459
Аватар
fiverov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fiverov »

StoychevV написа:Със спинарката,а немога ви разбера това че съм се снимал с 5те не означава че съм ги взел всичките :lol: ....
да бе да :rolleyes: :lol:
иначе поздравления за улова
пазете чисто ,не е толкова трудно
lambri
новобранец
новобранец

Мнение от lambri »

niki_k1 написа:
topsoft написа:
StoychevV написа:Един път да си напрая по успешен риболов и се почвааа.Кви сте таквиа хора не ви разбирам...Айде ще се сдържа че неща да си оспамвам темата :ANAL:

Имам един познат от Монтана дето вика - "абе ти знаеш ли за цела година колко капота имам на тая ряка, като вземем един път 15кг. и ги разделим на капотата и се получават точно 3кг."

Железна логика, няма как да спориш с нея :)
Ами така си е!Бай мангал като пусне 1000м. мрежи и вземе 300кила риба кой му търси сметка бре?!?!?!?!?Ама много ги разбирате всички :finga: :finga: :finga:

е браво, ти по мангалите ли се равняваш.... страшен пример имаш... ама като гледам сравнително правилно пишеш та трябва да следваш идолите си - зарязвай техниката и тръгвай да крадеш от хорските къщи, пускай мрежи и всичко да е в комплект... щом те са ти примера ...
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

xt33m33 написа:Ебахти смешната гледка сте честно... Хейтъри на по сума си години... 30-40-50 годишни комплексари - теглете си ножа ... ви еба майката...
Браво Стойчев ;)
Ако власт имащите са преценили че може да се вземе 3 кг. риба и един трофеен то значи че
това решение трябва да се спазва...а дали сме комплексари.....не зная...и аз съм ял трофейни риби...Но още сте много малки да давате подобни силни изказвания за хора със
30 години риболовен стаж...че и повече..младоста не е порок ...но трябва да се научите да уважавате повече възрастните хора...А до това дали майка ми ще ти пусне -може би тя е на 78 год.....а може би си некрофил некакъв...Ти направо си за бан но не зная защо те търпят още .....не искам да използвам по тежки епитети относно твоята жалка персона...
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
Founder
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Founder »

Момчета, всеки си има свое собствено виждане за нещата. Не се натягайте толкова , че чак да скачате на майки, лели и т.н.

Форума си е форум и всеки може да споделя мнения, но нека са в добрия тон все пак.

Пича ги е взел, ок.

Другия път ще ги пусне всичките и готово - равновесието в природата ще дойде как си трябва :D
В търсена на трофейната риба ...
Заключено

Обратно към “Моят риболовен излет”