Щуки,щуки и още щуки

Модератори: bobopeli, sapuna

xt33m33
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Щуки,щуки и още щуки

Мнение от xt33m33 »

Там е работата - че не е взел 5 риби а 2... Пък ме банвайте квото искайте правете ... хич не ми е... историята само става по-жалка , а до по-горния господин : избери си прозвище или вири средняци постоянно или се прави ан културен... избери си 1 и си стой зад думите като мъж... че много взеха да нарастват участниците в някои паради по центъра на София...
Аватар
Patera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Patera »

може да се вземе 3 кг. риба и един трофеен
ИЛИ, а не И :oops:

Заеби, в тоя раздел само заяждания!
I can teach you wonders if you give me your soul
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Първоначално помислих, че става дума за платен водоем, за което автора нарочно или случайно е забравил да уточни( и сега не съм сигурен за статута) Проблема не е чак толкова, че колегата е превишил нормата( ако водоема е свободен), а в агресивното и арогантно отстояване на месарската позиция от по-голямата част от коментиращите.Не случайно в другите форуми ни коментират като "Месарския" . Пуснал съм ЛС на модераторите, дано сложат ред. БГ е свободна, даже сЛободна държава- що не си направите един месарски форум и там се фукайте и псувайте на воля!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
refab
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от refab »

StoychevV написа:Със спинарката,а немога ви разбера това че съм се снимал с 5те не означава че съм ги взел всичките :lol: ....

Е, къде си ги държал живи всичките тези 5 щуки?... И защо едва сега казваш, че "не си ги взел всичките"?...
Ако ти си причина всичките тези 5 щуки - уловени от теб в един излет, вече да не плуват във водата, значи си неосъзнат невежа, меко казано!... Обърни внимание - ти, а също и разните възможни примитиви - простаци, че съм написал: "Ако....", т.е. ако случайно си пуснал поне 3 от щуките, значи си от нормалните хора и заслужаваш безусловна похвала.
Отговори, ако обичаш, на въпроса, къде си държал щуките живи. Ако имаш и минимум достойнство, убеден съм - ще отговориш!. Ако ли не, значи си човек без достойнство и евентуален бракониер - престъпник и лъжец! :o :)
Аватар
refab
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от refab »

naskobo написа:Първоначално помислих, че става дума за платен водоем, за което автора нарочно или случайно е забравил да уточни( и сега не съм сигурен за статута) Проблема не е чак толкова, че колегата е превишил нормата( ако водоема е свободен), а в агресивното и арогантно отстояване на месарската позиция от по-голямата част от коментиращите.Не случайно в другите форуми ни коментират като "Месарския" . Пуснал съм ЛС на модераторите, дано сложат ред. БГ е свободна, даже сЛободна държава- що не си направите един месарски форум и там се фукайте и псувайте на воля!
Какво да се прави - една част от хората - особено в България, имат долнопробни разбирания и манталитет!
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Айде стига толкова :twisted:
Заключено

Обратно към “Моят риболовен излет”