Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ПРИЕМАМ ЗАЛОЗИ!
Модератор: dantho.mihov

Не се притеснявай колега,
аз и без това няма да присъствам! Не, че не ми се ходи, ама нали съм пълен новобранец, та ме е шубе, че много ще ме юркате (да зареждам, да нанасям, да правя салата и тн.). Но на следващата НС съм там, даже имам някои планове, така че тя може да се осъществи много по-рано от колкото предполагате. А Митака е добър избор!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
стегай се за канадска...по три зрьнца дават-все некой ще го бие и да ги делиме послеsnegk написа:Днеска си купих един чувал царевица,32лв.А до мибналата седмица беше по 20лв.Сега я накиснах и ще викам някой да и бае,че колегите от Горна стази магическа царевица са напред с нещата.

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".

КРАЙ НА ЗАЛАГАНИЯТА!
Печалби ще се изплащат след обявяване на крайните резултати, или по точно, "некой друг път"!
Благодаря на всички за участието!

Тъй като разбирам, че някои колеги ще пристигнат по-рано на срещата, искам да им пожелая лек и безавариен път! Дано природата бъде благосклонна към участниците и ги дари с хубаво време на НС! А риболова не го взимайте много на сериозно, важен е купонна! За риба можем да отидем всеки ден, но от такива срещи остават спомени за цял живот!
Нека рибата бъде с вас!
-
- разбира нещата
Никакво чакане. Първо с това ще се започне.snegk написа:Аз ако немога да го сваля ще чакам да се напие и тогава реванш

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак