Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Каква захранка ми препоръчвате за бабушки в летния сезон
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Каква захранка ми препоръчвате за бабушки в летния сезон
Аз мисля, че си правят здрав майтап с вашето желание за помощ. Честно казано, подобно отношение към колегиалността винаги ме е дразнило много... 

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Тъй като никой от форума не познава водоема, най-добре да не вземаш под вниманиеadidasf50 написа:добре други предложения имате ли
съветите които ти дадоха всички.
Според мен по-арно ще е да пиеш вода от извора.
Събери всичките си приятели дето са ловили на твоя микро язовир и всеки да си каже.
Щото бая риба са ти изловили.
Между другото, разказах за това на чичо ми от Щатите и ми каза, че като се върне ще ми подари и на мене такова нещо, и каза да наемем човека с газката и багера, защото вече имат опит.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Аз се дразня от това някой да ме прави на глупак,най-малкото някой подрастващ пубертет стоящ с ръка в панталона като Ал Бънди,мастурбиращ мечтаейки за 9м директен -ония с лилавкото.Мунчо написа:Аз мисля, че си правят здрав майтап с вашето желание за помощ. Честно казано, подобно отношение към колегиалността винаги ме е дразнило много...

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Муня ти сериозен ли си ?Мунчо написа:Аз мисля, че си правят здрав майтап с вашето желание за помощ. Честно казано, подобно отношение към колегиалността винаги ме е дразнило много...
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Прочети го още няколко пъти
и ще разбереш смисълът 

колеги ходих на язовира вече тази събота и чак сега се прибирам отидох за бабушки но почнаха да ми кълвът едни шаранчета по кило и половина и бабите изчезнаха и си тръгнах хванах 4 шаранчета и видях че няма и помен от бабите и си бих камшика
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Това изобщо не е вярно! И аз бях на гьола вчера и не са кълвьли никакви шарани, само бабушки. Вие къде бяхте застанели, че не сме се видяли? То пред мен имаше 3 шарана по 25кг и ми пречеха да виждам, ама ако сте били някъде близо до входа щях да ви видя.
Абе пич, като прескачах оградата на тръгване си скъсах едната маратонка, най-новата, адидаса и сега ми дължиш една лява маратонка и кажи на чичо ти и на брат му да не правят оградата с бодлива тел, щото си скъсах маратонката и може още някой да иде да ви краде шараните, ама така е супер опасно, щото те са тежки и се хлъзгат и няма как да ги открадне с тая висока ограда.
Ето една снимка на бабушките дето ги хванах, бях застанал точно до колибата на кучето пазач, ама то много мирише.

Абе пич, като прескачах оградата на тръгване си скъсах едната маратонка, най-новата, адидаса и сега ми дължиш една лява маратонка и кажи на чичо ти и на брат му да не правят оградата с бодлива тел, щото си скъсах маратонката и може още някой да иде да ви краде шараните, ама така е супер опасно, щото те са тежки и се хлъзгат и няма как да ги открадне с тая висока ограда.
Ето една снимка на бабушките дето ги хванах, бях застанал точно до колибата на кучето пазач, ама то много мирише.

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Не си прав и това твоето е чиста проба шантаж.Аз лично бях с колегата там и хващахме заедно,и освен шАрани друго нищо не се обаждаше.Преди да започнем със съществения риболов първо трябваше да извозим с ръчната количка малко от останалата не изкопана пръст и тогава се почна шарани от ляво,шарани от дясно.Като моя най-големия беше 23кг и478гр.Рибите бяха гъсти ловях със трети дропер на първи къпинг с подвижна плувка,легнал на дъното на трето коляно със три мини дропера и два слайдера на телемача.Освен това хранех със сКъпи захранки щото и аз имам много пари.chirusa_bg написа:Това изобщо не е вярно! И аз бях на гьола вчера и не са кълвьли никакви шарани, само бабушки. Вие къде бяхте застанели, че не сме се видяли? То пред мен имаше 3 шарана по 25кг и ми пречеха да виждам, ама ако сте били някъде близо до входа щях да ви видя.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Eeeee,браво Влади,казвах ти да не ходиш със захранка по-малко от 60лв,добре,че ме послуша и хич да не ви пука ,че ролера ви е в лЕво,само така и внимавайте с тия шарани по 23,478кг,че може да сринат брега на чичо с Газката и да падне на вуйчо багера.
Аз изкарах оня ден от гьола една лЕва адидаска,да не е твоята
Аз изкарах оня ден от гьола една лЕва адидаска,да не е твоята

първо колега на гиола няма куче второ гиола не е ограден с бодлива тел и трето не можиш да го намериш лесно без да ти го каже някои от местните и четвърто никой не знае че там има рибааа и петто няма колиба а бесеткаchirusa_bg написа:Това изобщо не е вярно! И аз бях на гьола вчера и не са кълвьли никакви шарани, само бабушки. Вие къде бяхте застанели, че не сме се видяли? То пред мен имаше 3 шарана по 25кг и ми пречеха да виждам, ама ако сте били някъде близо до входа щях да ви видя.
Aз лично на язовира съм ловил само толстолоб на изкуствена муха - два пъти. Малко объркващо се стига до там и трябва да помолите местните да ви упътят. За непосещавалите го колеги искам да обърна внимание на това, че има дрескод и ако се явите без маратонки "Адидас", трябва да изнесете пет ръчни колички пръст от разширяването на язовира, защото предстои зарибяването му с пираруку. Освен това, който не разполага със захранка за минимум 30 (тридесет) лева, или ползва алтернативни риболовни методи, лови само в сектора до тоалетните - срещу беседката. Аз, както вече казах, лових с мухарка(втория път не изнасях пръст с ръчната количка, защото си обух маратонките "Адидас Абсоладо Предатор", които си купих, за да тичам след работа. Понеже съм главен счетоводител и водя застоял живот, имам и малко резширени вени, но те може да се дължат на факта, че ме споменават клиентите
. В интерес на истината не тичам много, защото минавам край едно заведение, където има джин с тоник и обикновено оставам там. През зимата предлагат чай с коняк. За щастие е още в началото на трасето
). Извинявайте, че се отплесвам. Значи и двата пъти лових до тоалетните толстолоб, както вече казах. Ползвах мухи тип стример, които имитират парче тоалетна хартия, свободно носещо се в повърхностния воден филм. Единия път имах и кълване - рибите се активизираха точно в момента на най-силен дебит от санитарните помещения. За щастие(или съжаление) тази, която атакува примамката ми, беше много едра - така и не я видях, защото през краткото време, докато се борихме остана до самото дъно и накаря се навря под един понтон в средата на язовира. Там имаше някакъв колега, който ловеше бабушка и ги чувах как се ядосва, че му свършила захранката, а си бил изчерпал лимита от 60 лв. и трябвало да чака пълнолетие, за да може да ползва по-големи дневни миксове, без предварително разрешение. Не му обърнах нужното внимание, тъй като в този момент бях подвластен на напиращите в мен разностранни емоции. Ако знаех, че това е колегата Адидас, щях да помоля пазача да преплувам с водното колело до него, за да се запознаем.
Сега като гледам темата и снимката, си спомням, че през гърбовете на играещите шарани май видях и Чируза. Мърмореше нещо от сорта, че другия път и той щял да си купи захранка за поне 6 лв, и да наскубе повече бабушка, обаче повече го притесняваше мисълта за скъсаната маратонка на телта на оградата, както и евентуално одраскване, понеже било предпоставка за тетанус, а се боял от поставянето на инжекции. Колегата Бутников също беше там - непосредствено зад женската тоалетна. Снимаха поредната серия на "На риболов в България". На фидер беше хванал един от най-големите шарани във водоема, но така и не можах да разбера дали успяха да го вкарат целия в кадър, понеже дойдоха пазачите и го накараха да отиде да изнесе пет колички пръст, защото беше отишъл на язовира по джапанки.
На тръгване втория път ми взеха 2 лв. горница. Казаха, че това било жест на солидарност от посещаващите водоема риболовци, във връзка с таксите по узаконяването му.

Сега като гледам темата и снимката, си спомням, че през гърбовете на играещите шарани май видях и Чируза. Мърмореше нещо от сорта, че другия път и той щял да си купи захранка за поне 6 лв, и да наскубе повече бабушка, обаче повече го притесняваше мисълта за скъсаната маратонка на телта на оградата, както и евентуално одраскване, понеже било предпоставка за тетанус, а се боял от поставянето на инжекции. Колегата Бутников също беше там - непосредствено зад женската тоалетна. Снимаха поредната серия на "На риболов в България". На фидер беше хванал един от най-големите шарани във водоема, но така и не можах да разбера дали успяха да го вкарат целия в кадър, понеже дойдоха пазачите и го накараха да отиде да изнесе пет колички пръст, защото беше отишъл на язовира по джапанки.
На тръгване втория път ми взеха 2 лв. горница. Казаха, че това било жест на солидарност от посещаващите водоема риболовци, във връзка с таксите по узаконяването му.
Последно промяна от Мунчо на Пон Юли 30, 2012 1:58 pm, променено общо 2 пъти.
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:

- tsvetkoff
- ще става разбирач
......... и сега кво стана ........... тъкмо мислех да нарамвам хеви фидеро и 10-ина пакета от те това

некой от тия 23-25 кила шаранье да го търъмъчим .....

некой от тия 23-25 кила шаранье да го търъмъчим .....