Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- Carptdv
- ще става разбирач
Re: Дунав-всичко за и по реката
Даваш ми много надежда за успешен риболов,ще тръгна с много желание
Здравейте!Бях в петък и събота в района на с. Остров само няколко средно големи каракуди.Пълно е с водорасли и е почти невъзможно да извадиш без да повлечеш около 1 кг от тях
но нямахме късания за радост.Нивото на реката се покачваше.Имаше и други рибари но и при тях нищо.
Само 3 комара ме ухапаха

Само 3 комара ме ухапаха

Последно промяна от Mirotg1 на Пон Юли 30, 2012 6:00 pm, променено общо 1 път.
Страшни са амура и шарана
На сома няма ли някоя снимка?

-
- научил се да хвърля
нямаше ток в тела има го сниман в фотоапарат на едни колеги ама нямам снимката аз дано ми я пратят скоро. хванах го с въдица io6ka от брега
- io6kata
- вече хвърля и на тежко
еее браво не бях чувал скоро някой да хване нещо над 5 кила от брега
здравеите колеги каде ги хванах те тия хубави риби в коя част на дунава ако не е таина де :д
5 хг при тези условия си е направо постижение.
- Whassup
- ще става разбирач
Представи си го с 3 метра надолу и готовоribarq_64 написа:Не разбирам от нивото на реката.За мен са само цифри.2010 август бях на Лом.Ако някой може да ми каже каква е разликата между тогава и сега,ще бъда много БЛАГОДАРЕН.Мерси предварително.

-
- вече хвърля и на тежко
КОЛЕГИ ТАЗИ ГОДИНА РЕКА ДУНАВ ДАВА РИБА ,АКО ИМАШ 95 ПРОЦЕНТА ИМФ.КЪДЕ,НА КАКВО,И ПО КОЕ ВРЕМЕ.КАТО ЦЯЛО ГОДИНАТА Е СЛАБА СРАВНЕНИЕ С ДРУГИТЕ .
Току що се прибирам от реката с едно капо ла гранде. Бях между Гулянци и Дъбован /на около кълометър под помпената станция на селото/. Рибата просто не пожела дори да даде признак на живот. Стръв земен червей ,попово прасе , пиявица ,жабе ,рибе, качамак ,царевица. НИЩО. Ако някой знае къде може да се опита за сом около Плевен нека сподели.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Еее колега, не ми убивай ентусиазма
Утре заминаваме за една седмица по влашките емирства.Намерих прословутия Хидропрот и искам съвет да слагам ли в царевицата или да не се занимавам с глупости? 

-
- новобранец
Като гледам слабата активност от последните дни във форума значи ли,че и по реката всичко е пълен гипс?Не съм свикнал да гледам темата толкова надолу в списъка.
Ами доколкото видях ,а и чувам. НИКЪДЕ НИЩО! Само един познат каза ,че са тръгнали дребосъците.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Правилно тълкувате мълчанието във форума.
4 дни с около 50 кг. царевица в реката и пълна нула,а и никъде покрай мен на километрио не се чу да има резултат.Чакаме раздвижване.
4 дни с около 50 кг. царевица в реката и пълна нула,а и никъде покрай мен на километрио не се чу да има резултат.Чакаме раздвижване.
- io6kata
- вече хвърля и на тежко
От старите рибари по Дунава съм чувал , че Август си е ялов месец !