Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Яз.Тополница
Модератор: sapuna
Яз.Тополница
Здравейте колеги,незнам дали точно за тук е темата но така прецених.
Решил съм да ходя за риба на яз.Тополница,дайте идея от коя страна да отида.До МУХОВО или през Вакарел,Белица и до Поибряне.Ще съм ви много благодарен ако ми кажете и каква риба да търся там.
Благодаря ви предварително.
Решил съм да ходя за риба на яз.Тополница,дайте идея от коя страна да отида.До МУХОВО или през Вакарел,Белица и до Поибряне.Ще съм ви много благодарен ако ми кажете и каква риба да търся там.
Благодаря ви предварително.

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Колега..напъни се и прочети малко по форума има доста инфо...и то прясно....ето ти инфо...http://forum.nariba.com/viewtopic10107.html..
Имаш крава - пиеш мляко , нямаш крава - пиеш ...уиски
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
По пътя то София за Брезник , преди Брезник на около 5-6 км , от дясната страна на пътя има реклама на водка Селект и пише спортен риболов , веднага след рекламата отбивката е в дясно ...таксата е 7 лв на пръчка...рибата не се плаща....има сомчета доста излизат , но са около и под кило, шаран , бал амур и пастърва,костур, с доста захранка ще събереш лесно и едри червеноперки и каракуди...ако ходиш успех и да се похвалиш с добър улов....
Имаш крава - пиеш мляко , нямаш крава - пиеш ...уиски
Търсихме бабушка и костур от брега - в широкия залив до бунгалата. Язовирът беше доста пълен - полуостровет е остров. Брегът вече не е стръмен. Рибата я няма там - предполагам от студената вода се е дръпнала надолу и навътре. От другата страна Мъти вир беше пълен с дървета и други боклуци. Инфото ми е от 24 ноември.
-
- фен клуб-скобар