Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Ми то нема много хора в момента.Те навалиците са събота и неделя.Аз съм срешто хижата в по плиткото което предлагаше само нощни удари.Ако имаше дневен ще ше да е късмет в 18:00 се махам.
НАСЛУКА
НАСЛУКА
Някаква информация за Ген.Колево има ли някой,да го е посещавал скоро и да е имал слука?
Да ловиш риба е лесно,но да хванеш е трудно!!!:)
На Добротич в петък извадих два около 2.5кг.и два по малки шарана. Около мен извадиха доста повече , но те бяха на някакъв светъл качамак ,а може и от мястото да е било.Оказа се ,че яде само на качамак , а царевицата във всичките възможни дипове и аромати не пипа.От понеделник затварят водоема за 10 дни, ще лекуват рибата от червенка.Дано съм бил полезен.
Събота 28,07,2012 след 16.00ч. - Тръстиково.
Отидохме с приятелче от 16,00 до като се стъмни. Рибата определено не я намерих там, където бе последните няколко излета - явно горещините ги накараха да сменят локациите. Приятелчето удари 3 костура, като последния определено си го биваше и лееееко почнах да се нервя, защото аз нямах ни удар ни дявол.
До 20.35ч.
Удари на пропадане, по силата на съпротивата прецених като сулка около 2 кг. излъгах се - сомче ок.60 см но снимка няма да пусна, т.к. колегата се снима с него, а не мисля за редно да пускам негови снимки без да съм го съгласувал.
Не бях доволен....
От 2 месеца му разправях че вадя по над 10 сулки на излет, а нямах ни една.....кофти не'кси
Вече почти не се виждаше беше 21.00ч - удар. Не кой знае какъв. Викам си -обичайните заподозрени, но все пак добър финал - с риба !
Изведнуж както си я водих прилично към мен тя се засили. Изтръпнах защото траекторията и беше точно с/у мен, иначе казано минаваше под лодката, а там е въжето с котвата. Да, ама не. На смрачаване язовира бе притихнал и при поредното местене не бяхме пуснали котвата. Рибока мина под лодката на спринт, пуснах още малко аванс колкото да се накефя на симфонията от музика (от аванса) и движение и .....Авид 8.6 , 7-21гр. си е корава тояга....нямаше шанс рибока с/у нея. Аверчето изрева на няколко пъти че това е "на онова сомче баща му" - и ме излъга...
Беше ей това
[album]http://forum.nariba.com/gallery/image.p ... w=no_count[/album]
Прекрасен финал на кратък излет в чудесен водоем
(пак нямах ролетка ни кантар....който иска, да "оразмерява"
Поздрави и наслука !
(нямам никаква идея, дали ще види снимката, който може и иска - да помага)
Отидохме с приятелче от 16,00 до като се стъмни. Рибата определено не я намерих там, където бе последните няколко излета - явно горещините ги накараха да сменят локациите. Приятелчето удари 3 костура, като последния определено си го биваше и лееееко почнах да се нервя, защото аз нямах ни удар ни дявол.
До 20.35ч.
Удари на пропадане, по силата на съпротивата прецених като сулка около 2 кг. излъгах се - сомче ок.60 см но снимка няма да пусна, т.к. колегата се снима с него, а не мисля за редно да пускам негови снимки без да съм го съгласувал.
Не бях доволен....
От 2 месеца му разправях че вадя по над 10 сулки на излет, а нямах ни една.....кофти не'кси
Вече почти не се виждаше беше 21.00ч - удар. Не кой знае какъв. Викам си -обичайните заподозрени, но все пак добър финал - с риба !
Изведнуж както си я водих прилично към мен тя се засили. Изтръпнах защото траекторията и беше точно с/у мен, иначе казано минаваше под лодката, а там е въжето с котвата. Да, ама не. На смрачаване язовира бе притихнал и при поредното местене не бяхме пуснали котвата. Рибока мина под лодката на спринт, пуснах още малко аванс колкото да се накефя на симфонията от музика (от аванса) и движение и .....Авид 8.6 , 7-21гр. си е корава тояга....нямаше шанс рибока с/у нея. Аверчето изрева на няколко пъти че това е "на онова сомче баща му" - и ме излъга...
Беше ей това
[album]http://forum.nariba.com/gallery/image.p ... w=no_count[/album]
Прекрасен финал на кратък излет в чудесен водоем
(пак нямах ролетка ни кантар....който иска, да "оразмерява"
Поздрави и наслука !
(нямам никаква идея, дали ще види снимката, който може и иска - да помага)
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
- Спец-костур
- вече хвърля и на тежко
ткс !
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
-
- ще става разбирач
Някой да има информация за язовир Здравец? Работи ли и пусната ли е въобще някаква риба?
Няма грам риба,не знам дали вече са го дали на някой,последният арендатор го остави,без да е пуснал и една риба в язовираNikiStoianov написа:Някой да има информация за язовир Здравец? Работи ли и пусната ли е въобще някаква риба?

Не мога да ловя риба,но много се забавлявам,докато опитвам!
-
- ще става разбирач
Мерси. Жалкоdiavolo написа:Няма грам риба,не знам дали вече са го дали на някой,последният арендатор го остави,без да е пуснал и една риба в язовираNikiStoianov написа:Някой да има информация за язовир Здравец? Работи ли и пусната ли е въобще някаква риба?

- Спец-костур
- вече хвърля и на тежко
Здравейте , чудих се дали някой има впечатления от Николаевка , че искаме да нощуваме в базата 2 дни и да пробваме риболова. Въпросът ми е свързан с това дали има някаква риба и как се лови , защото пише , че имало много раци които пречат предполагам.
То там раци винаги си е имало колега,но и риба винаги се е ловялоСпец-костур написа:......дали има някаква риба и как се лови , защото пише , че имало много раци които пречат предполагам.

- андрей дончев
- новобранец
За Николаевка-раците или ги няма или не са активни.За съжаление шарана и амура също не кълват.От време на време се вади по някой толстолоб на пружина на дъно 

-
- научил се да хвърля
Не, че не кълват шарана и амура, просто арендаторите пуснаха 500-600бр. незнам точно колко. Вие какво, 5 години ли искате да ги ловите ? Всеки като вземе по 2-3-6-7 шарана, а всички знаете колко народ имаше там последните седмици.андрей дончев написа:За Николаевка-раците или ги няма или не са активни.За съжаление шарана и амура също не кълват.От време на време се вади по някой толстолоб на пружина на дъно
Видяхте как се пуска някой друга риба и всички юруш братче... а и откакто разбрах, че без значение дали си рибар или не, си плащаш по 10 кинта ми стана пределно ясна работата.
П.с. Като има балами, ще има и тарикати.
П.п.с. Не целя да обидя който и да било, но такава е истината, поне според мен!
Поздрави!

Един боклук не е навредил на никой ...така мислиш ти и още 7 милиона българи 

- kolintodorov
- новобранец
driu написа:Не, че не кълват шарана и амура, просто арендаторите пуснаха 500-600бр. незнам точно колко. Вие какво, 5 години ли искате да ги ловите ? Всеки като вземе по 2-3-6-7 шарана, а всички знаете колко народ имаше там последните седмици.андрей дончев написа:За Николаевка-раците или ги няма или не са активни.За съжаление шарана и амура също не кълват.От време на време се вади по някой толстолоб на пружина на дъно
Видяхте как се пуска някой друга риба и всички юруш братче... а и откакто разбрах, че без значение дали си рибар или не, си плащаш по 10 кинта ми стана пределно ясна работата.
Поздрави!

- андрей дончев
- новобранец
Не постигаш целта си -да знаеш!driu написа:Не, че не кълват шарана и амура, просто арендаторите пуснаха 500-600бр. незнам точно колко. Вие какво, 5 години ли искате да ги ловите ? Всеки като вземе по 2-3-6-7 шарана, а всички знаете колко народ имаше там последните седмици.андрей дончев написа:За Николаевка-раците или ги няма или не са активни.За съжаление шарана и амура също не кълват.От време на време се вади по някой толстолоб на пружина на дъно
Поздрави!
Аз също не одобрявам политиката на арендаторите.но ще си остана балама просто защото за мен това е най-красивия язовир в региона