КОЛЕГИ ЧЕСТИТО-ТРОЙКИТЕ ПИЙНАХ ВОДА НЕКА ПРАЗНУВАМЕ УРАААААА

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Re: КОЛЕГИ ЧЕСТИТО-ТРОЙКИТЕ ПИЙНАХ ВОДА НЕКА ПРАЗНУВАМЕ УРАА

Мнение от jagger1 »

Във връзка със заглавието:

Те тройките винаги са си пили вода. Нали все във вода плуват. На сухо не хващат. Та в този ред на мисли, ако заработят тройките на сухото - демек да боднат някой по гъза, май тогава ще се усети разликата между суха тройка и мокра(пийнала вода) тройка. Ако сте ме разбрали правилно и сте схванали метафората ми - наздраве на всички.
Поздрави.

п.п.1: Няма лоши ножове. Има неправилно и не по предназначението им използвани.
п.п.2: Няма лоши пистолети. Има неправилно използвани по предназначението им.
п.п.3.: Няма лоши автомобили. Има лоши шофьори.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

аз лично съм оптимист-може да не е изцяло ефекта,но съм сигурен че сега ще е по различно в минус за бандата на НАГЛИТЕ!!!!!като цяло тука в този сайт много хора първо гледат от кофти страната и аре да не палим фитила щот знам тука видни природозащитници дето на форум са страшни-умни,нахакани,енциклопедисти,пускаме рибата обратно казват ама на реката батко прибират всичко-са с много се знаеме от тези,но темата е друга и мисля че трябва да сме позитивно настроени!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

То че ще има ефект - ще има, но на различните места ще е различно. Основно ако контролните си гледат както трябва работата и настъпят нарушителите както трябва, а ако я карат през пръсти ... Бе ще поживеем, ще видим.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

да и имам в предвид,че сега щем им меткам двойно повече камъни- :D :D :D :D :D много готино пльоскат от кадин мост долу в ядрото-естествено с малък процент ефективност но все пак сега ситуацията се изменя в техен ущърб!!!!!Дано има дроби дни от сега нататък зимно време!!!!!ретро спомените 8)

INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Е-е,тръгнем ли към саморазправи,кво става ?Пълно безумие-остави,че от 15 метра пробивам череп с метнат нож или шакен,ами и като мога да си набавя лесно няколко РПГ-18 "Муха",какво-гражданска война ли да правим?Не е решение за бракониерското използване на тройките нито мятането на камъни,нито някаква друга подобна самодеятелност.Не се ли усили държавността,с повече пари за тези неща,няма да има траен и по-голям резултат.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Виж сега не знам по твоя край как е,но тука зимата съм бил свидетел на 50 корморана с тройки и бряг осеян с кръв и люспи и ретро автомобили натъпкни с накълцани скобари-всичко си има граници и хич не ми дреме кои ловят и кви са тея палячовци долу-и да ходя като мазна к.р.а и да им викам,,защо бре господа,,са ще ми кажат некои ,,викни ИАРА,,ПФФФФФФФФФ КАКВА ИАРА БРЕ КАКВА ИАРА??????Еахти -са има некъв живот по Струма има популация тая година,щот ледовете и голямата вода им спре набезите на гладните кучета и кво с мека зима пак наново-тоя път нема да стане тая схема-ако требва неколко човека ще извадиме по некой лев има тука пичове къде са в час да пообиколят реката да се изясни ситуацията-доста време им се пуска аванта на тези убийци!!!!!дъртофелници ръцете му треперят наредили се с плувки по 10 грама и вадят очи,черва ,усти мани ги тея песни държавата ама културно-те бате направиха реките като след Хирошима понеже сме културни аре сиктер-са има закон ако требва не гражданска а потоп там и тва е!!!!!

Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”