Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

миромир
Модератор: sapuna
- BAT TODOR RIBARA
- научил се да хвърля
миромир
Така момчета, вчера един приятел е бил на Миромир и ми показа доста от ония големите каракуди.Тръгнали са!
Който иска може да ги пробва аз лично съм там събота или неделя. УСПЕХ на всички.

Който иска може да ги пробва аз лично съм там събота или неделя. УСПЕХ на всички.

- edimi
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: миромир
Това е чудесно, колега! Добре би било да се каже Миромир като селище, водоем, местност или нещо друго да го търсят колегите

малиии, кеф, риба
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Това е язовир
,като тръгнеш от Пловдив преди гр.Хисар в дясно.
Обикновенно там се лови мнооого каракуда от средна до дребна.
Като от язовира се улавят и по 4-5 шарана на година!
На слука!

Обикновенно там се лови мнооого каракуда от средна до дребна.
Като от язовира се улавят и по 4-5 шарана на година!
На слука!
Верния път е най-къс!
veso написа:Такса 5 лв.
Улова не се плаща!
Благодаря колега.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
Преди 2 години едни Карловци извадиха 20-30 кила шарани от Миромир.Всяка година се вадят към 10 шарана,ама намаляха.Септември 07 извадих 1.5кг,сега на юли 08-2кг,а един над 2 кила се откачи.Докарах го пред мен,голям,но нямах кеп, а и никой не помогна,макар че имаше колеги.Трудна работа е рибарлъка,ама се успява.
Колеги,някой наясно ли дали язовира все още е под аренда?!?!?Казаха ми че от около седмица са го зарязали!Някой ако има точно инфо да пише да не се излагаме,да се окаже че си е под аренда и да скляпаме!Поздрави!!!
МАЙНА КАРАКУДА ТИИМ
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
И аз бих се радвал на актуална информация за водоема.Преди години от там излизаха хубави каракуди в добри количества,но после започнаха да излизат само "бръснарски ножчета"
и спряхме да го посещаваме.И освен това таксата му беше 8 лв.Така че,някой скоро ако е ходил,да сподели.

Днес го чух това че е свободен,поразпитах и разбрах че е зарязан от арендатора на Момина баня,но дали наистина е така,нямам представа!Затова УМОЛЯВАМ,ако някой знае точно какво е положението в момента да каже,щото смятам в петък да го тествам!Поздрави!!!
МАЙНА КАРАКУДА ТИИМ
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Малко ме съмнява да са го зарязали.Те там яко се бяха заселили.Даже си отглеждаха щрауси в околностите на язовира.Ама знае ли човек?
Колега бобобоб,ако никой не се обади с прясно инфо,драсни ако обичаш някой ред като посетиш язовира.
Колега бобобоб,ако никой не се обади с прясно инфо,драсни ако обичаш някой ред като посетиш язовира.

-
- научил се да хвърля
Язовира е свободен,но към този момент по една или друга причина положението не е розово.
От вчера на обяд до 10ч днес само дребни рибки,каракудки от 20 до 200гр,и е пълно с гамбуз.Нивото е паднало вероятно последните 10-15 дена с 30-40 см,не видях нито една риба да се хвърли на повърхността,дали заради нестихващия вятър вчера,през нощта и днес и двете бури снощи и дъжда,или заради мрежите с които арендатора си е събрал рибата не знам.На дъно бях на пружина с торен,сладка,варена с коноп и вкисната царевица и на царевица на косъм и нямах пипане...На перо на шарен и торен само гамбуз и каракудки по 20гр.Другите ги хванах на сладка и жито,както и 2-3 бабушки.Рибата ми се струва слаба и нямам представа защо не взима... Като видях водоема не вярвам да е събрана всичката риба и се надявам,че нещата ще се нормализират. 

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Днес бях на Миромир със сина ми.Рано сутринта излязоха 7-8 прилични каракуди и след това цял ден само "бръснарски ножчета".
Все пак си взехме най - едрите да пием по биричка вечерта.