Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Оплакване !!!
Модератор: sapuna
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Оплакване !!!
Господин Митев какъв е тоя списък като на Интерпол и какво значи мажат и серат всички теми, че чак ще ми забраняват достъп. Първото, което е аз не пиша във всички теми ....... еми тогава ми забранете достъп до секция "Моите консерви" поне да не гледам месари и да се ядосвам ...... и така спокойно ще могат да си разменят рецепти за буркани без да ги критикуват !!!!!На следните лица , които от известно време серат и мажат по всички теми в подфурума , ако още веднъж забележа такова отношение ще им бъде забранен достъпа до подфорума
-dunavski
-Красимир Атанасов
-С.Върбанов
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

-
- учете се от него
Re: Оплакване !!!
Въх, че какво им е на консервите бре...dunavski написа:....... еми тогава ми забранете достъп до секция "Моите консерви" поне да не гледам месари и да се ядосвам ...... и така спокойно ще могат да си разменят рецепти за буркани без да ги критикуват !!!!!

За " Шерлок Върбанов " съм много съгласен
Няма тема без неговото " компетентно участие " 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ако има реално оплакване, моля да ми го пуснете на ЛС.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Как да се оплача като не съм ги пробвал на вкусchirusa_bg написа:Ако има реално оплакване, моля да ми го пуснете на ЛС.

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.