Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Муха
Модератор: dantho.mihov
Муха
Здравейте колеги.
Днес с жена ми след семейна работа в общината като излязохме и викам :Жена да пием по едно кафе в близкото заведение като белите хора стига на работа и в къщи /незнам от колко време не сме пили кафе в заведение/
В провинциален град сме
И така сядаме в най близкото заведение да пием на спокойствие едно кафе
Влизаме вътре а не от вън зашото има климатик и поръчваме
И........ започва едно кацане на МУХИ по нас масата и чашите
Като търпелив българин ги гоня но ми писна /в къщи ако се появи една муха полудявам докато не я убия./
Викнах келнера и го питам какво ще правим с тези мухи които са кацали преди това на някое лайно а сега кацат на чашата ми
А той отговаря Господине всеки ден пръскаме против мухи какво да ги правиш МУХИ
Побеснях жена ми само ме успокоява а аз не мага да си намеря място
Първо мислех да звънна на шефя на РЗИ и да прати инспектор-отказах се
Второ мислех да звънна на 112-отказах се
Като има мухи и като пръскат и пак има мухи ще затворят заведението докато не ги изтребят или да раздадат на клиентите по една тупалка-мухоловка
Вашето мнение
Поздрави
Днес с жена ми след семейна работа в общината като излязохме и викам :Жена да пием по едно кафе в близкото заведение като белите хора стига на работа и в къщи /незнам от колко време не сме пили кафе в заведение/
В провинциален град сме
И така сядаме в най близкото заведение да пием на спокойствие едно кафе
Влизаме вътре а не от вън зашото има климатик и поръчваме
И........ започва едно кацане на МУХИ по нас масата и чашите
Като търпелив българин ги гоня но ми писна /в къщи ако се появи една муха полудявам докато не я убия./
Викнах келнера и го питам какво ще правим с тези мухи които са кацали преди това на някое лайно а сега кацат на чашата ми
А той отговаря Господине всеки ден пръскаме против мухи какво да ги правиш МУХИ
Побеснях жена ми само ме успокоява а аз не мага да си намеря място
Първо мислех да звънна на шефя на РЗИ и да прати инспектор-отказах се
Второ мислех да звънна на 112-отказах се
Като има мухи и като пръскат и пак има мухи ще затворят заведението докато не ги изтребят или да раздадат на клиентите по една тупалка-мухоловка
Вашето мнение
Поздрави
If we each do a little, we can all do a lot
- ninastefanina
- сериозен играч
Re: Муха
Много е неприятно да пиеш кафе,и да те кацат мухи.
Представям си какво ви е било.
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Айде сега пък мухи,колега, я гледай по широко на живота, и не обръщай внимание на дреболий.Като си на язовира, кой ти гони мухите, комарите и другите Божйи твари??
Всички тия гадинки, допринасят за оздравяване на колективния имунитет.
Пази се да не те накацат лоши хора,от тях няма отърване.
Айде сега НАСЛУКА 
Всички тия гадинки, допринасят за оздравяване на колективния имунитет.

Между габровци
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.
- muharcheto
- вече хвърля и на тежко
Така е -човек може и да сбърка,но мухата никога:)ninastefanina написа:Много е неприятно да пиеш кафе,и да те кацат мухи.
Човек и добре да живее,рано или късно се жени.
Привет и НАСЛУКА!!!
Привет и НАСЛУКА!!!
-
- кандидат преподавател
Драги vlax,и аз съм живеещ вече 46 години години в провинциални градове / изключвам 5-те години живот в София
/,ама някак си приемам мухите като нормални елементи от качеството на живота.Не реагирай първосигнално -наличието на климатик в заведението нищо не значи.За да няма мухи вътре,знаеш ли какъв перфектен пропускателен режим трябва да се организира там ?И с колко вложени средства ?Ти,лично,ако не беше клиент,ами беше собственик на такова заведение,би ли се разорил предварително,за да осигуриш барокамера след входа;инфраизлъчватели в следващото преходно помещение;птички-мухоловки в самото заведение ?Щом мухите са ти проблем,значи ти е малко качественото пиене,а сигурно и нямаш други проблеми в живота.Вземи се в ръце,прасни нещо градусово и пердаши по-нататък смело и безотговорно 

- nordf
- вече хвърля и на тежко
Да ме извини колегата пуснал темата, но искам да разкажа и моята история тук, за да не отварям нова. Не става въпрос за мухи, а за нещо друго, но пак са насекоми.
----
2004 година. Три години откакто сме в Испания, за пръв път със съпругата ми решаваме да излезем в отпуск, която да изкараме в БГ. Речено - сторено.
Пристигаме в БГ и тъй като нямахме кола (продадох я преди да заминем), решихме да купим някаква на старо и да направим една екскурзия из България от рода на “обиколи за да я РАЗпознаеш“.
Първа спирка Плевен. Бяхме трима - аз, съпругата и дъщерята.
Няма да се впускам в подробности къде сме ходили и какво сме видяли, затова ще карам по същество.
Стана обяд и преди да напуснем Плевен, решихме да посетим “Панорамата“ (не бях стъпвал там от 4 клас, както и жената, а пък дъщерята въобще). Гледаме едно заведение, беше направено битово, както и обзаведено по същия начин. Сядаме на терасата, нямаше въобще клиенти, освен една маса с тези дебеловратите, които смучеха бира и говореха на висок глас. Казвам на жената - Тук не ми харесва, дай да потърсим друго място. Категоричен отказ от нейна страна. Както и да е ...
С жената си поръчахме шницел с мешана салата. Дъщерята, както винаги, иска това което го няма в менюто - пържени яйца на очи, обожава ги. Попитахме “Може ли“ - “Може“. Всичко пристига и започваме да се храним. По едно време щерката казва- “Абе тати, какво е това?“. Поглеждам - хлебарка, повдигам другото яйце - хлебарка. Не съм гнуслив, но да ти сервират обяд с хлебарки, това бе прекалено. Не направихме проблем, понеже собственика беше също от тези със синджирите и дебеловратите, а с тях не искам да си имам работа. Допихме си безалкохолното, платихме и си тръгнахме.
Та в този ред на мисли, искам да попитам колегата INCUBUS
- “Приемате ли хлебарките, като нормални елементи от качеството на живота? За да няма хлебарки в кухнята ,знаеш ли какъв режим трябва да се организира ? И с колко вложени средства ?Ти,лично,ако не беше клиент,ами беше собственик на такова заведение,би ли се “разорил“ предварително,за да осигуриш една прилична хигиена ?“
ПП Не ме разбирай погрешно, не се заяждам, просто дискутираме
За протокола.
И на мен не ми е приятно, да седна в заведение на прохлада, за да пия едно кафе, уж, на спокойствие, а вместо това да врънкат и лазят мухи по мен и моята напитка
----
2004 година. Три години откакто сме в Испания, за пръв път със съпругата ми решаваме да излезем в отпуск, която да изкараме в БГ. Речено - сторено.
Пристигаме в БГ и тъй като нямахме кола (продадох я преди да заминем), решихме да купим някаква на старо и да направим една екскурзия из България от рода на “обиколи за да я РАЗпознаеш“.
Първа спирка Плевен. Бяхме трима - аз, съпругата и дъщерята.
Няма да се впускам в подробности къде сме ходили и какво сме видяли, затова ще карам по същество.
Стана обяд и преди да напуснем Плевен, решихме да посетим “Панорамата“ (не бях стъпвал там от 4 клас, както и жената, а пък дъщерята въобще). Гледаме едно заведение, беше направено битово, както и обзаведено по същия начин. Сядаме на терасата, нямаше въобще клиенти, освен една маса с тези дебеловратите, които смучеха бира и говореха на висок глас. Казвам на жената - Тук не ми харесва, дай да потърсим друго място. Категоричен отказ от нейна страна. Както и да е ...
С жената си поръчахме шницел с мешана салата. Дъщерята, както винаги, иска това което го няма в менюто - пържени яйца на очи, обожава ги. Попитахме “Може ли“ - “Може“. Всичко пристига и започваме да се храним. По едно време щерката казва- “Абе тати, какво е това?“. Поглеждам - хлебарка, повдигам другото яйце - хлебарка. Не съм гнуслив, но да ти сервират обяд с хлебарки, това бе прекалено. Не направихме проблем, понеже собственика беше също от тези със синджирите и дебеловратите, а с тях не искам да си имам работа. Допихме си безалкохолното, платихме и си тръгнахме.
Та в този ред на мисли, искам да попитам колегата INCUBUS
- “Приемате ли хлебарките, като нормални елементи от качеството на живота? За да няма хлебарки в кухнята ,знаеш ли какъв режим трябва да се организира ? И с колко вложени средства ?Ти,лично,ако не беше клиент,ами беше собственик на такова заведение,би ли се “разорил“ предварително,за да осигуриш една прилична хигиена ?“
ПП Не ме разбирай погрешно, не се заяждам, просто дискутираме

За протокола.
И на мен не ми е приятно, да седна в заведение на прохлада, за да пия едно кафе, уж, на спокойствие, а вместо това да врънкат и лазят мухи по мен и моята напитка

-
- ще става разбирач
kita20008969 написа:Айде сега пък мухи,колега, я гледай по широко на живота, и не обръщай внимание на дреболий.Като си на язовира, кой ти гони мухите, комарите и другите Божйи твари??
Всички тия гадинки, допринасят за оздравяване на колективния имунитет.Пази се да не те накацат лоши хора,от тях няма отърване.
Айде сега НАСЛУКА

- nordf
- вече хвърля и на тежко
Колеги, бъркате едното с друготоs4etovod написа:kita20008969 написа:Айде сега пък мухи,колега, я гледай по широко на живота, и не обръщай внимание на дреболий.Като си на язовира, кой ти гони мухите, комарите и другите Божйи твари??
Всички тия гадинки, допринасят за оздравяване на колективния имунитет.Пази се да не те накацат лоши хора,от тях няма отърване.
Айде сега НАСЛУКА
![]()
![]()

В темата става въпрос не за язовири и гьолове, а за обществено заведение

И всички знаем, че домашната муха е най-големият преносител на зарази. Това има предвид колегата.
Аз в му`арник, не ми харесва да живея
Иначе, колега евала за тази мисъл:
kita20008969 написа: ....Пази се да не те накацат лоши хора,от тях няма отърване....

-
- кандидат преподавател
Скъпи приятелю nordf,какво заяждане,не го приемам
,виж кой ми е града,тук няма хлебарки,никое тяхно яйце не може да оцелее,щото зимата /хелем последната
/си беше 6 месеца,3 от които почти "кучи студ".Очевидно и надморската височина не им понася,щото преди се е случвало от Ловеч да ни влезе в багажа по някоя,но тук не е имало и няма такъв проблем-нито в жилищата,нито в обществените заведения.Не че мен лично ще ме притесни кой знае колко,но признавам,че не е приятно.И пак отиваме на оня въпрос - за манталитета и отношението към хигиената,а след това и до парите.