Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Въпрос за монтаж на косъм с царевица
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Въпрос за монтаж на косъм с царевица
Здравейте,колеги.Въпроса ми е следния като нанижеш царевицата на косъма трябва ли да сменяш всеки ден стръвта или я оставяш до края на риболова.Предполагам,че това зависи и от продължителността на риболова,например една седмица.
Голяма риба хвани,Голяма дума не казвай
- lfcpordim
- научил се да хвърля
Re: Въпрос за монтаж на косъм с царевица
От моя скромен опит на 12-тия час може да я провериш дали е почерняла ако не на 24 часа я сменяш.CRAZY_FISHER написа:Здравейте,колеги.Въпроса ми е следния като нанижеш царевицата на косъма трябва ли да сменяш всеки ден стръвта или я оставяш до края на риболова.Предполагам,че това зависи и от продължителността на риболова,например една седмица.
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ами ако на 2ят час са я смькнали раците ???????????
А ако е ароматизирана ,мислиш ли ,че на 12 час е останал някакьв мириз различен от тиня???
Всеки сам си решава ,кога да сменя стрьвта .
За мене има значение и начина на риболов ,ако е от рька сменям през 2-3 часа,когато разпьвам фактора мьрзел надделява и сменям по нарядко.
пп: не сьм разбирач ,просто така виждам нещата аз

А ако е ароматизирана ,мислиш ли ,че на 12 час е останал някакьв мириз различен от тиня???
Всеки сам си решава ,кога да сменя стрьвта .
За мене има значение и начина на риболов ,ако е от рька сменям през 2-3 часа,когато разпьвам фактора мьрзел надделява и сменям по нарядко.
пп: не сьм разбирач ,просто така виждам нещата аз

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Ако ловиш на вкисната царевица - спокойно можеш да не я сменяш и 48ч.(раците не я харесват) 

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Вариш и обелваш!