Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Да пускам или не
- antivik
- кандидат преподавател
Да пускам или не
Да пускам или не, такъв беше въпроса. Отнася се за темата, дали да я пускам изобщо, след известни разсъждения, решавам все пак да я пусна, защо ли...ще се разбере в последствие.
Решението за излет изобщо не ме накара да се чудя, отпускар човек-време за губене дал Господ. Решавам да се разходя по Сутлийка, железца и пластмаси да помятам. Приготовленията лесни - малката термос чанта в голямата торба, един сандвич със салам и домат/който съответно бива забравен в последната минута
/, 1 шишинка бира от магазина. И на път, разтоварвам се къде 7,30 на мосто/сега му викат на мястото"Маказа"/ и се разпъва гегата

те я те. Започва се мятане покрай сами моста, но нъцки, нииищщо. След като накичих основите с една Аглия №2 с червени точки и една Вега с черни, решавам, че му стига толкова и тръгвам на долу. Там, на едно място реката прави завой при едни скали и има хубав вир. Решавам да метна там и ...О-о ужас - І улов
Оказва се метнат телевизор в който се фанало мренче по-малко от пишлето на третокласник.
Метнал го те този.../бе наричайте си го вие както щете/.
.
Не чаках да видя кой го е метнал/снимката я направих в последствие/, вади се ножа от кръста и телевизора бе перфориран с бая големи отвори, а мренчето си замина по живо, по здраво. А нахалника иде при мен и "Бе този телевизор е мой." При което моя милост кипва вътрешно и се приготвя за стълкновение, но ножа в ръката ми коджа голем, а и на кръста ми виси един друг "аргумент" де си го нося винаги, кога тръгна сам по води и баири, та типчето се отказва от задълбочаване. Па и на килограми бях 10-20 кила над него
+ бастуна. Изсъсквам между впрочем едно "Не ме интересува! Щом ми се качи по куките, па е и незаконно!". Кефа ми спада с няколко степени, решавам че в този вир е безпредметно да се пробва и се смъквам 15-20 метра по надолу, а вътрешно ме човърка"Бре що нема финанси във ваучъра, да дрънна на ИАРА-та". И изведнъж се сещам, че 112 е безплатен, съответно се звъни и се подава сигнал с подробно описание къде и за какво става въпрос. При което оставам на посоченото място къде 1 час, да видя ще ли има последици. Вие познайте дали имаше....
.
За мен поне имаше и приятен момент, на второто мятане и

красавец - не много голям, но доволно. Последва смяна на местата, като се следваше течението. По някое време си дадох задължителната обедна почивка със съответните атрибути и компания

.
След което спускането продължи, а бях споходен и от още един късмет, ето това писалче
.
А това са героите за деня
на малкото Мепсче - кефалето, на неизвестното производство - бялото рибе.
Така стигнах до под с.Глухар, умората и жегата взеха да си казват думата, хванах направление към спирката и по живо здраво се прибрах.
Ето ви и едно видео резюме със съдбата на улова, на който му се гледа приятно гледане.
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Iz6T8S0jm7w?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Iz6T8S0jm7w?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Решението за излет изобщо не ме накара да се чудя, отпускар човек-време за губене дал Господ. Решавам да се разходя по Сутлийка, железца и пластмаси да помятам. Приготовленията лесни - малката термос чанта в голямата торба, един сандвич със салам и домат/който съответно бива забравен в последната минута

те я те. Започва се мятане покрай сами моста, но нъцки, нииищщо. След като накичих основите с една Аглия №2 с червени точки и една Вега с черни, решавам, че му стига толкова и тръгвам на долу. Там, на едно място реката прави завой при едни скали и има хубав вир. Решавам да метна там и ...О-о ужас - І улов

Оказва се метнат телевизор в който се фанало мренче по-малко от пишлето на третокласник.
Метнал го те този.../бе наричайте си го вие както щете/.

Не чаках да видя кой го е метнал/снимката я направих в последствие/, вади се ножа от кръста и телевизора бе перфориран с бая големи отвори, а мренчето си замина по живо, по здраво. А нахалника иде при мен и "Бе този телевизор е мой." При което моя милост кипва вътрешно и се приготвя за стълкновение, но ножа в ръката ми коджа голем, а и на кръста ми виси един друг "аргумент" де си го нося винаги, кога тръгна сам по води и баири, та типчето се отказва от задълбочаване. Па и на килограми бях 10-20 кила над него

За мен поне имаше и приятен момент, на второто мятане и

красавец - не много голям, но доволно. Последва смяна на местата, като се следваше течението. По някое време си дадох задължителната обедна почивка със съответните атрибути и компания

След което спускането продължи, а бях споходен и от още един късмет, ето това писалче

А това са героите за деня

на малкото Мепсче - кефалето, на неизвестното производство - бялото рибе.
Така стигнах до под с.Глухар, умората и жегата взеха да си казват думата, хванах направление към спирката и по живо здраво се прибрах.
Ето ви и едно видео резюме със съдбата на улова, на който му се гледа приятно гледане.
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Iz6T8S0jm7w?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Iz6T8S0jm7w?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Re: Да пускам или не

Браво бе Вик.Само заради тая красавица си струва излета.Ама с тея твоите болни крака де си тръгнал по тея камънаци бе приятелю.Следващия път си с колата с мен.

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Що не го тури на онаа с червения бански? 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- nordf
- вече хвърля и на тежко
Хубав излет. Лошото в случая е, че тези “тв техници“ са развалили целият кеф
Какво им прави удоволствие, не мога да разбера
Иначе видеото кърти.
Наслука и другият път повече рибка и повече спокойствие

Иначе видеото кърти.
Наслука и другият път повече рибка и повече спокойствие

- bokser
- ще става разбирач
Трябвало е тоя селски бек да го еб*ш, а мацката да я строшиш от бой та да им е гадно и на двамата... Миналата година и аз имах такъв случай с възрастно семейство. Дядката размахва парашута, а бабето се озърта и прибира рибата. След срещата ни покрай храстите в които се бях маскирал, рибата си заплува обратно в реката, а парашута си го наряза собственоръчно. Гадна работа... 

- antivik
- кандидат преподавател
А-а недей тъй Тони, то цялото ми удоволствие е от ходенето, а и как се свалят килограми ако я карам само на коли и автобуси..Антон Тонев написа: Браво бе Вик.Само заради тая красавица си струва излета.Ама с тея твоите болни крака де си тръгнал по тея камънаци бе приятелю.Следващия път си с колата с мен.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- Модератор
Браво ! Хубав излет.Важна е тръпката - действа разтоварващо.
Браво -хубаво клипче и рибки.Мани ги тез с телевизора-хич да не те ядосват(навсякъде са)-хубаво си направил с ножа.Другия път и по един бастун им удари-да знаят,че не е правилно

Приятелю,изобщо този въпрос не трябва да ти се върти в главата!antivik написа:Да пускам или не, такъв беше въпроса.........

Независимо на каква тема е,репортажите ти са винаги интересно поднесени и е удоволствие да се четат,а и клипчетата ти са на ниво!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Не знам 'кво си се чудил.Виж каква готина река ни показа...Давай все така 

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Братко Антивик и аз харесвам репортажите ти- много са човечни, непретрупани с риба и майсторлък
Човекът да не би да си е ловил стръв с телевизора- ако е така малко си се престарал, но нейсе-строго погледнато си е леко бракониерство( което и аз практикувам
)

Човекът да не би да си е ловил стръв с телевизора- ако е така малко си се престарал, но нейсе-строго погледнато си е леко бракониерство( което и аз практикувам

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- кандидат преподавател
За мен е чест,че се познаваме лично и това ми разбиране се потвърждава постоянно от излетите,които правиш,а също и от репортажите за тях !Одобрявам всяко едно действие,като за протокола отбелязвам,че в река като посетената от теб, е недопустимо да се пуска "телевизор"-хванатото в него мренче, е пряко потвърждение за вредоносността на това начинание.Черните мрени са прекалено ценни риби /аз ги поставям по-високо в личната си скала от пъстървите:!: /,за да се ловят маломерни рибки по такъв начин за стръв или за консумация.Да си жив и здрав,а за да ти се прихване
,ето и 

- pacho109
- сериозен играч
Браво,градски
А тия чикиджии си ловят така от край време.....за консумация естествено
Имат го за даденост 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Супер риболов си направил
Но сега в главата ми излиза един
еКзистенциален
въпрос.Защо се казва телевизор да го ева?

Но сега в главата ми излиза един

Пускай без да се замисляш.Хубавите неща трябва да се гледат,а пък ти ги умееш тия неща.Както
репортажите,така и клиповете ти-чудесна природа и умерен коментар. Браво!!
репортажите,така и клиповете ти-чудесна природа и умерен коментар. Браво!!