Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Клуб Балканка
 Клуб Балканка

Клуб Балканка
 Клуб Балканка

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Клуб Балканка
 Клуб Балканка

Клуб Балканка
 Клуб Балканка

Хвани И Пусни - репортажи
Модератор: Кърцата
- antivik
- кандидат преподавател 
Re: Хвани И Пусни - репортажи
Въздържам се от коментар и по двете теми.С.Върбанов написа:Ето защо не трябва да е там - http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=66115 обърни внимание на кое се вика браво !antivik написа:Хубава тема, но защо не е в "Моя излет", че да се гледа от по-много народ...?
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!

- 
				Христо Златев
- научил се да хвърля 
И от мен една пъстърва, която закачих преди месец и половина, но още с първия скок се откачи . Но миналата неделя късмета бе на моя страна   . Надявам се до закриването на пъстървовия да я хвана или поне да ми удари отново  .
 . Надявам се до закриването на пъстървовия да я хвана или поне да ми удари отново  .  

. Надявам се до закриването на пъстървовия да я хвана или поне да ми удари отново  .

- 
				starlight
- ще става разбирач 
- Обратна връзка:
Ето ги ембеднати.
Бат Стане, полежавам ти цял живот само това да правиш 

Бат Стане, полежавам ти цял живот само това да правиш

Бат Стан написа:Малко видео и от мен:
Тоя Мариански е стабилен като арматурно железо. Заявявам това като отговорник по строителството в клуба – в качеството ми на Управляващ Дирекция „Инвестиционна дейност”.
Стоманобетонен направо.
Ебаси готината тема взе да става. Опраи ми настроението и Харата ме отпусна. Чудесен контрапункт на некои други неща.
Ще ми се и аз да пусна нещо такова, ама като не моем ги ловкам – как да ги пускам??? Ха кажете ми де! На тоя екзистенциален въпрос май отговор нема.
Ша зема да се обадя на тоя от последните клипове - как му беше името, че го забраих, а отнекъде го познавам? Дето бая се измъчи докато ги извади – да ме заведе некъде, та да фана и аз нещо.
И Алан да земе да ми изпрати списък на клуба със снимките ви, че не моем си спомни кой-кой беше и как се казваше.

Стоманобетонен направо.
Ебаси готината тема взе да става. Опраи ми настроението и Харата ме отпусна. Чудесен контрапункт на некои други неща.
Ще ми се и аз да пусна нещо такова, ама като не моем ги ловкам – как да ги пускам??? Ха кажете ми де! На тоя екзистенциален въпрос май отговор нема.
Ша зема да се обадя на тоя от последните клипове - как му беше името, че го забраих, а отнекъде го познавам? Дето бая се измъчи докато ги извади – да ме заведе некъде, та да фана и аз нещо.
И Алан да земе да ми изпрати списък на клуба със снимките ви, че не моем си спомни кой-кой беше и как се казваше.
Колегата, философията на улавянето е много проста - ходи редовно за риба, а ако има чалъм изкарай някой излет с майстор рибар. Ще дойде момента и ти да се похвалиш с приличен улов, за рилийза е ясно, че ще го има. Темата наистина е прекрасна.pitcha написа:
По-голям шаран от рибаря няма...

Колегата Димо Пича е новобранка все още, но вече се понаучи на това-онова...pacho69 написа: Колегата, философията на улавянето е много проста - ходи редовно за риба, а ако има чалъм изкарай някой излет с майстор рибар.

Абе дочух аз от тук от там, кви ги върши по гьоловете и реките, ма посланието ми към него нека да важи за всички искащи да хванат голямата риба от офиса си.Бат Стан написа:Колегата Димо Пича е новобранка все още, но вече се понаучи на това-онова...pacho69 написа: Колегата, философията на улавянето е много проста - ходи редовно за риба, а ако има чалъм изкарай някой излет с майстор рибар.

По-голям шаран от рибаря няма...

- 
				starlight
- ще става разбирач 
- Обратна връзка:
Споко, ше го заведа колегата "pitcha" тези дни за риба, да му покажем туй онуйБат Стан написа:Колегата Димо Пича е новобранка все още, но вече се понаучи на това-онова...pacho69 написа: Колегата, философията на улавянето е много проста - ходи редовно за риба, а ако има чалъм изкарай някой излет с майстор рибар.

След това, ще има какво да напише

Еми Бат Димо е един от главатарите в нашия клуб, виден пъстървъджия с тайни реки, но знам, че много лови. Бих искал да ме води на една от тайните...

- Красимир Атанасов
- учете се от него 
Невероятна тема  поздравления на автора за нея.Дано само и тя не мине под знака на key locker.
 поздравления на автора за нея.Дано само и тя не мине под знака на key locker.

поздравления на автора за нея.Дано само и тя не мине под знака на key locker.
 поздравления на автора за нея.Дано само и тя не мине под знака на key locker.- antivik
- кандидат преподавател 
Я да попитам:
Тука само пъстърваджйите ли могат да пускат теми? Ако е за всякой те ви малко и от мен:
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Iz6T8S0jm7w?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Iz6T8S0jm7w?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Ако не е за всякой, нека тез де могат, да премахнат поста.

Тука само пъстърваджйите ли могат да пускат теми? Ако е за всякой те ви малко и от мен:
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Iz6T8S0jm7w?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Iz6T8S0jm7w?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Ако не е за всякой, нека тез де могат, да премахнат поста.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!

- 
				starlight
- ще става разбирач 
- Обратна връзка:
Някой, да е споменавал пъстърва? 
Всеки, който желае може да пише, стига да е спазил условието на темата.

Всеки, който желае може да пише, стига да е спазил условието на темата.
starlight написа:Реших да отворя нова тема за "Хвани И Пусни - репортажи", с която да даваме пример
на младото поколение. Всеки, който желае може да пише.
Единственото условие е: рибките да са живи и здрави и да се пускат обратно.
Желателно е да има снимки или видео на пускането.
Тая тема е абсолютно за всякой и за всякакъв вид риба. Хваната и пусната директно, без да е пъхана в живарник /това сега си го измислих, но е важно/. Понеже малко го подкокоросах Мариан – затова отговарям.
За пъстървите си имаме отделна – Магически Репортажи, но там изискванията са толкова високи, че са много трудни репортажите. Почти невъзможни.
Не само това – всеки може да коментира и да дава акъл, ако някъде има грешка при хващането или пускането и никой не трябва да се обижда. Мариан даде добър пример и в това отношение. Има доста какво да научим.
Така че всеки е добре дошъл. Фаща – снима - пуска и готово.

За пъстървите си имаме отделна – Магически Репортажи, но там изискванията са толкова високи, че са много трудни репортажите. Почти невъзможни.
Не само това – всеки може да коментира и да дава акъл, ако някъде има грешка при хващането или пускането и никой не трябва да се обижда. Мариан даде добър пример и в това отношение. Има доста какво да научим.
Така че всеки е добре дошъл. Фаща – снима - пуска и готово.
Аз предлагам модераторът периодично да почиства темата и да седят само репортажите. Щото ще има един репортаж и три страници овации.