Някакво ИНФО за Суходол ?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
paiaka
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Някакво ИНФО за Суходол ?

Мнение от paiaka »

някой да знае нещо за суходол ? как е в момента ? беше 5/10 кинта но миналата година ! сега как е има ли риба кълве ли ? айде Софианци :) споделете :)
Аватар
paiaka
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

:)

Мнение от paiaka »

Тъй като никой нищо не писа :) да напиша малко аз :) плаща се 5лева на пръчка , рибата се мери (евентуално) и което е над 3 килограма се плаща ( не питах кое колко е ) . Шаран на пружина , на торен . костур (среден ) на бял и торен на плувка , много ама много СЛАНЧАК :( (аз си го взех ) за да му направя ГАДНО (на сланчака) :) :) :) :) някой беше писал че се яде - не съм пробвал ще пробвам ! :) това е от мен :)

НАСЛУКА :)
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Съвет от мен колега:забрави за Суходол...... :( Гйола отдавна не е това което беше!
Изображение
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

Cerutti dai mi malko info kade okolo Sofiq moga da otida za 3-4 4asa za 6aran ne me interesuva cena!!Cqlo lqto bqh v 6tatite i sega mi se ribolovstva malko da na4e6a krastata 6toto naistina mi se lovi 6aranec!!!!!Pls dai info
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”