Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

За или против даването на лош пример?
Модератор: sapuna
- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Re: За или против даването на лош пример?
Пълни глупости!!!Още малко и ще изкарате пенсионерите най-големите бракониери.Много ми се иска да видя на свободен водоем 50 човека да хванат по 10 кила риба.teh написа:
Я сметни няколко силни уикенда на някой язовир с 50 рибари по 10кг каракуда на ден - колко тона риба прави това извадена и изпържена? И после дъртите мастии разправят мани ме мене - на мен сега ми е паднало да си наловя, иначе рядко хващам - ходи да видиш ония мрежари.
И всеки обвинява само бракониерите за обезрибяването. Извинявай ама те не могат да извадят общо толкова риба колкото дружина от 50 броя рибари ще извадят като има ден.
Ако не съм прав ме поправи?

Бързай бавно.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ами ела и гледай бе колега! Къде ходиш, та не виждаш, какво се случва? На Искъра ли не се хващат по 10кг или на Лобош? И не са по 50 човека уикенда, а са по толкова и повече всеки делничен ден, събота и неделя са много повече и тонове риба се изяждат всеки ден.SUPER MARIO написа:Пълни глупости!!!Още малко и ще изкарате пенсионерите най-големите бракониери.Много ми се иска да видя на свободен водоем 50 човека да хванат по 10 кила риба.teh написа:
Я сметни няколко силни уикенда на някой язовир с 50 рибари по 10кг каракуда на ден - колко тона риба прави това извадена и изпържена? И после дъртите мастии разправят мани ме мене - на мен сега ми е паднало да си наловя, иначе рядко хващам - ходи да видиш ония мрежари.
И всеки обвинява само бракониерите за обезрибяването. Извинявай ама те не могат да извадят общо толкова риба колкото дружина от 50 броя рибари ще извадят като има ден.
Ако не съм прав ме поправи?![]()
![]()
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- antivik
- кандидат преподавател

Ако минат и проверят кой колко и каква риба е хванал, сигурно ще набъркат в тези 10 кила повечето маломерна риба и като заиграят наказанията, всеки ще се замисли да спазва ли закон или не.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
SUPER MARIO написа:Пълни глупости!!!Още малко и ще изкарате пенсионерите най-големите бракониери.Много ми се иска да видя на свободен водоем 50 човека да хванат по 10 кила риба.![]()
![]()
Не още малко , а направо са си

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Там където ходя пенсионерите не хващат по десет кила на ден.chirusa_bg написа:Ами ела и гледай бе колега! Къде ходиш, та не виждаш, какво се случва? На Искъра ли не се хващат по 10кг или на Лобош? И не са по 50 човека уикенда, а са по толкова и повече всеки делничен ден, събота и неделя са много повече и тонове риба се изяждат всеки ден.SUPER MARIO написа:Пълни глупости!!!Още малко и ще изкарате пенсионерите най-големите бракониери.Много ми се иска да видя на свободен водоем 50 човека да хванат по 10 кила риба.teh написа:
Ако не съм прав ме поправи?![]()
![]()

Бързай бавно.
колеги проблемт според мене нее в 10кг риба а в съзнанието на хората нали знаем че тази риба която ловят нея ядът заниакои е по важно комшията да види колко риба са хванал атва с пускането доста хора са се научили да взимат толкова колкото консомират
- Vid
- кандидат преподавател
Това не е вярно, всичко се оползотворява. Ако не стане на момента, за това са измислени бурканите. Или искаш да кажеш, че пенсионер със 150 лв. пенсия ще изхвърля риба или ще се фука пред комшии? Въпроса опира до глад и немотия. Колега, много си далече от действителността в Б-я. А, тя е такава, затова не смея да обвинявам пенсионерите. Не може всичко в една държава да се е скапало тотално и в същото време риболова и рибното богатство да е на ниво.., не можеralcho написа:колеги проблемт според мене нее в 10кг риба а в съзнанието на хората нали знаем че тази риба която ловят нея ядът заниакои е по важно комшията да види колко риба са хванал атва с пускането доста хора са се научили да взимат толкова колкото консомират

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Тук си прав, спор няма. Стандарта ни е много нисък. Ама в тоя случай пенсионера трябва да ходи и да пали парламента а не да се конфронтираме по водоемите. Ама за съжаление все ходим с наведена главаVid написа:Това не е вярно, всичко се оползотворява. Ако не стане на момента, за това са измислени бурканите. Или искаш да кажеш, че пенсионер със 150 лв. пенсия ще изхвърля риба или ще се фука пред комшии? Въпроса опира до глад и немотия. Колега, много си далече от действителността в Б-я. А, тя е такава, затова не смея да обвинявам пенсионерите. Не може всичко в една държава да се е скапало тотално и в същото време риболова и рибното богатство да е на ниво.., не можеralcho написа:колеги проблемт според мене нее в 10кг риба а в съзнанието на хората нали знаем че тази риба която ловят нея ядът заниакои е по важно комшията да види колко риба са хванал атва с пускането доста хора са се научили да взимат толкова колкото консомират

- antivik
- кандидат преподавател
Пенсионерите са едно на ръка, на такъв хал са ги нахендрили
. А какво да се каже за една друга група от гадове де са доста църнички, без образование, че и не щат да работят к`во им се даде, та заради това седят и безработни. Постоянно обикалят водоемите на тумби и нанасят още по-големи поразии. На тях къвто и пример да им даваш, файда няма, а и не ги наказват и резултатите са на лице
.

нищо лошо към пенсионерите пример имам комшия скогото постояно спорим по този въпрос тоие около43г пребирасе от риболов с 1кофа риа и наи демонстративно се хвали колко добър рибаре вапрос към него какво ще правиш тази риба одговор незнам искашли датидам малкоVid написа:Това не е вярно, всичко се оползотворява. Ако не стане на момента, за това са измислени бурканите. Или искаш да кажеш, че пенсионер със 150 лв. пенсия ще изхвърля риба или ще се фука пред комшии? Въпроса опира до глад и немотия. Колега, много си далече от действителността в Б-я. А, тя е такава, затова не смея да обвинявам пенсионерите. Не може всичко в една държава да се е скапало тотално и в същото време риболова и рибното богатство да е на ниво.., не можеralcho написа:колеги проблемт според мене нее в 10кг риба а в съзнанието на хората нали знаем че тази риба която ловят нея ядът заниакои е по важно комшията да види колко риба са хванал атва с пускането доста хора са се научили да взимат толкова колкото консомират

Последно промяна от ralcho на Чет Авг 02, 2012 8:12 am, променено общо 1 път.
- ninastefanina
- сериозен играч
Твоя комшия е млад пенсионер явно.ralcho написа: нищо лошо към пенсионерите пример имам комшия скогото постояно спорим по този въпрос тоие около43г ...
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- antivik
- кандидат преподавател
Ей к`во е т`ва 43 годишен и пенсионер...ralcho написа:.....................................
нищо лошо към пенсионерите пример имам комшия скогото постояно спорим по този въпрос тоие около43г ..........................................................

комшията не е пенсионер имах навпредвит че е млад извиняваите ако несм разбран колеги
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Нещо против младите пенсионери ли имаш?ninastefanina написа:Твоя комшия е млад пенсионер явно.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- учете се от него
Бе, какво сте се хванали за пенсионерите- те все пак имат някаква гарантирана месечна пенсия, а има и къде, къде по-зле от тях които не получават нищо; има и такива които работят и месеци наред и получават по 100 лева "аванс" от някоя фабрика или шивашки цех или не получават нищо. Отделно дето ми прави впечатление че някои хора се изказват крайно тъпо и нелицеприятно за хората в третата възраст в захлупената ни държавица; все едно че те на са българи, вашите майки, бащи, баби, дядовци и т.н, ами са нещо като тумор в обществото и едва ли не, недоизтребено поради накакво нелепо недоразумение и само заема местата по някои ит водоемите!
п.п. за сведение на аудиторията, аз не съм пенсионер и няма да бъда в следващите десетина години, така че поста ми не е породен от някакво лично засягане, във връзка с упоменатата по-горе категория наши съграждани!

п.п. за сведение на аудиторията, аз не съм пенсионер и няма да бъда в следващите десетина години, така че поста ми не е породен от някакво лично засягане, във връзка с упоменатата по-горе категория наши съграждани!