Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Може ли по-подробно: видове риба,цени...stocky написа:Има риба колега, често се зарибява предимно с шаран от 1 до 3кг.No_name написа:Някой знае ли...?Има едно рибарниче в Куклен,в началото от към Брестник....пише,че има различна риба,всичко се плаща без каракудата....такса 3 кинта!Та някой ходил ли е там и да каже в това гьолче има ли нещо?
Взима на торен или царевица, каракуда също си има.

- Invader
- научил се да хвърля
Вчера на Леново - пълна скръб! 20-тина по-едри каракуди и около 30 малки шаранчета (под шамарче) на перо и 0 (НУЛА) пипания на дънните. Не видях никой да вади шаран! Доста едри толстолоби играеха през целия ден, но за съжаление нямах пружина да ги гоня.

-
- разбира нещата
Да напиша и аз за Леново.
Бяхме с татко да подърпаме малко каракуди. Каракуди имаше много, до обяд 2 кофти по 17 литра. След 12 връщахме всичко във водата. Хванахме страшно много маломерни шаранчета. Даже бяха повече от каракудата, на 4 шаранчета излизаха 2 каракуди . Страшно много риба, даже към 2-3 ми омръзна. Хранихме стабилно и равномерно и най-дългото некълване ми беше около минута за целия ден.
Удари един шарко и един ми скъса заради моя грешка с повода. Като цяло милиони каракуди и маломерни шаранчета.
Те и някоя снимка.

Бяхме с татко да подърпаме малко каракуди. Каракуди имаше много, до обяд 2 кофти по 17 литра. След 12 връщахме всичко във водата. Хванахме страшно много маломерни шаранчета. Даже бяха повече от каракудата, на 4 шаранчета излизаха 2 каракуди . Страшно много риба, даже към 2-3 ми омръзна. Хранихме стабилно и равномерно и най-дългото некълване ми беше около минута за целия ден.
Удари един шарко и един ми скъса заради моя грешка с повода. Като цяло милиони каракуди и маломерни шаранчета.
Те и някоя снимка.

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Дръжте фронта момци другата седмица се връщам и ги почваме пак
Пък до тогава казвайте каде ходите и какво хващате та морските вълци като се преберат от морето да знаят каде да ходат

Пък до тогава казвайте каде ходите и какво хващате та морските вълци като се преберат от морето да знаят каде да ходат

- Invader
- научил се да хвърля
Вчера до обяд - на Избегли - една каракуда и доста пич-кефали на плувка и без пипане на дънните! Единственото радостно за този водоем е че минават редовно за проверка на докюментите 
Вчера в късния следобед - на Чая - доволно мренки

Вчера в късния следобед - на Чая - доволно мренки

- CrossFire
- разбира нещата
Днес се разходих до Мулдавския и Стоевския. Промяна в условията няма. Мулдавския - 5 лв. такса през седмицата, 10 лв. за събота и неделя, шаран и амур - 5лв. за килограм, толстолоб - 3лв. за кг., сом 7 лева за кг, а каракудата до 5кг. влиза в таксата. Стоевския - 5 лева такса и 6 лева за брой риба, без значение от теглото. На Мулдавския имаше 15 дънни приблизително, които стояха като паметници. На Стоевския рибите си играеха както винаги, но нямаше рибари. Все пак е понеделник.
Утре смятам да посетя Стоевския, но някой ако е ходил близките дни, може да сподели дали е била активна рибата в горещините и в кой край на водоема.

Утре смятам да посетя Стоевския, но някой ако е ходил близките дни, може да сподели дали е била активна рибата в горещините и в кой край на водоема.

Миналия четвъртък капо на твойто място
. От 15 до 19 часа една каракудка на сладка царевичка. Тия дето играят отгоре са тулупчета
. Имаше още 3-4 рибари единия май беше хванал нещо.

- CrossFire
- разбира нещата
Мързи ме да мъкна багаж към горичката.
Иначе миналата година като отряза на мойто място, към горичката вадеха. Предполагам там е по-дълбочко и на по-хладната вода рибите се хранят по-активно.
Утре ще го мисля на място, а по-късно ще доложа за обстановката.

Иначе миналата година като отряза на мойто място, към горичката вадеха. Предполагам там е по-дълбочко и на по-хладната вода рибите се хранят по-активно.

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Хич да не те мързи ами отивай пред или в горичката.CrossFire написа:Мързи ме да мъкна багаж към горичката.![]()

Пред горичката на първото борумчи на консервна леко вкисната царевица излизат амурчета 2-3 килограма.
Като и стрелкаш от същата царевица.
П.П. отвори една консерва предния ден исипий и водата и е остави да се повмериши малко и да полепва на ръката.

За шаран нормална царевица ползваш консервна но иска и дрожди без "захранка" по-неже има страшно много дребна каракуда кълве и на царевица вече.

И задължително фидера да земиш инак можи и капо да се пребереш

- CrossFire
- разбира нещата
Късно чета какво си ми писал, Асене. Напльоках се пак на мойто си място - под кенефа.
Каракудите как са се навъдили и кави са гладни, направо ахнах. Камасан Анимал номер 8 + 3 царевички на косъм, бяха отнасяни от каракуди с размер на шамарче. Колегата беше метнал пружини, а аз за толстолоб една пръчка. Тапата ми я разкарваха като каляска по водата и при всяко вадене имаше на куката по 1 или 2 гамбуза.
В крайна сметка хванах 2 шарана по кило и малко, едно бебе 300 гр. и един амур близо двойка. В началото щраках малко снимки, но после като взех да изгарям, забравих да ударя някое фото на рибките - бързах да натоваря и да пусна климатика.
Иначе единия шаран и амура на мач, а другия шаран на фидера. На бял и торен беше ад да се лови - мнооо глад У караконджулите.
Компанията докато се настанявах:

И още две фотки:

ПП: Асене, ти май покрай нас мина, къде си скубал джуки?

Каракудите как са се навъдили и кави са гладни, направо ахнах. Камасан Анимал номер 8 + 3 царевички на косъм, бяха отнасяни от каракуди с размер на шамарче. Колегата беше метнал пружини, а аз за толстолоб една пръчка. Тапата ми я разкарваха като каляска по водата и при всяко вадене имаше на куката по 1 или 2 гамбуза.
В крайна сметка хванах 2 шарана по кило и малко, едно бебе 300 гр. и един амур близо двойка. В началото щраках малко снимки, но после като взех да изгарям, забравих да ударя някое фото на рибките - бързах да натоваря и да пусна климатика.

Иначе единия шаран и амура на мач, а другия шаран на фидера. На бял и торен беше ад да се лови - мнооо глад У караконджулите.
Компанията докато се настанявах:

И още две фотки:

ПП: Асене, ти май покрай нас мина, къде си скубал джуки?

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Не бе брат, то убо ама мойта джука скубаха майсторитеПП: Асене, ти май покрай нас мина, къде си скубал джуки?

Днеска го раздавах стройтелен предприемач

Ако знаеш за колко риболова кинти изгоряха

-
- сериозен играч
Някой може ли да сподели някакво инфо за Брягово!?
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Чух нещичко ама дали е верно дали не еdobrin_dinev написа:Някой може ли да сподели някакво инфо за Брягово!?

Пазача е УЖ разправал че от 1 Август яз.Брягово се забранява за спортен риболов.
Демек ще го таковат

- Don4o_62
- учете се от него
Жалко,няма къде да ходим
,пък и на платените гледам слаба работа,та да ни се прияде риба от магазинските
,натам върви работата
.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти