Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболова около Русе

Мнение от kasabinho »

^6tukar4eto^ написа:Едно бързо инфо от мен за дунавчето.....днес на буната която е под мола(не зная точно как и казвате:))от 18 до 19и30 със спининга хванах две щуклета(писалки)който отидоха да растат със целувка за сбогом :D .Един чичка до мен хвана едно сомче около 20см на червеи което веднага пусна за което много ме изкефи.Това е от мен.
На времето беше много хубаво място, но както и на всичко останало по Дунва му се е..а майката.
Изображение
teleskopa
новобранец
новобранец

Мнение от teleskopa »

Здравейте, някой може ли да ми каже, в кои магазини се издават билети и в събота дали мога да си извадя?
Аватар
potrebitel_666
новобранец
новобранец

Мнение от potrebitel_666 »

teleskopa написа:Здравейте, някой може ли да ми каже, в кои магазини се издават билети и в събота дали мога да си извадя?
Здравей колега,
върви в мола до болницата и търси магазина за Apple компютри. Там можеш да си направиш билет. Важното обаче човека който ги прави да е на работа, понеже са 2-ма в магазина и се въртят на три дена! Дано да съм помогнал! :)
deto_g
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от deto_g »

teleskopa написа:Здравейте, някой може ли да ми каже, в кои магазини се издават билети и в събота дали мога да си извадя?
В магазина на Родан зад Стоматологията или в "Синия Дунав" на Сунай може да си изкараш билет. Изборът е твой. 8)
Изображение
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

Вчера след работа помятах два-три часа плувката зад корабната. Местото - в тихото след буната. Резултата - няколко косатчета, едно мини морунажче и едно попче. За два часа толкоз, като се има впредвид импровизирания реболов и домашната захранка ( половин пакет мадикс фидер, престоял 2-3 седмици :oops: разкиснато кюспе, и доста трохи). Такъма. сопа 7м, основно 0.16, повод 0.12, кука 16, в последствие 14(след една откачена риба), плувка 2 гр, дълбочина към 5-5,50м. Бях метнал и фидера, ама файда от него никаква - не бутна. Интересно беше, че имаше и други колеги, които ловяха на плувка, но не знам защо ме гледаха толкова странно като метнах 4-5топки захранка. Сигурно им плаша рибата :lol:
Последно промяна от bachoivo на Чет Авг 02, 2012 3:23 pm, променено общо 1 път.
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
teleskopa
новобранец
новобранец

Мнение от teleskopa »

Мерси за отговорите колеги. А в събота възможно ли е изкарването на билет? Защото днес и утре няма да мога да отида, а в неделя ми се ще да направя първи риболов за 2012 и ми се ще да съм изряден.
deto_g
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от deto_g »

teleskopa написа:Мерси за отговорите колеги. А в събота възможно ли е изкарването на билет? Защото днес и утре няма да мога да отида, а в неделя ми се ще да направя първи риболов за 2012 и ми се ще да съм изряден.
Май че не, но за по-сигурно пиши на колегата миро мачтийм, той е в час :wink:
Изображение
Аватар
potrebitel_666
новобранец
новобранец

teleskopa написа:Мерси за отговорите колеги. А в събота възможно ли е изкарването на билет? Защото днес и утре няма да мога да отида, а в неделя ми се ще да направя първи риболов за 2012 и ми се ще да съм изряден.
В магазина който споменах можеш да отидеш и в събота!!!
Аватар
potrebitel_666
новобранец
новобранец

Или пък до по-късничко! Мисля че до към 20:30 - 21ч работят!
deto_g
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от deto_g »

bachoivo написа: Замислил съм една разходка до Ряхово - в гората посока Бабово...
bachoivo, а по тоя въпрос какво стана? Или те уплашиха да не ходиш там :roll: Щото и мене ме е засърбяло да ида да ги видя тия прословути Ряховски буни... Един комшия ми я пусна тая муха, ама... :oops:
Изображение
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

deto_g написа:
bachoivo написа: Замислил съм една разходка до Ряхово - в гората посока Бабово...
bachoivo, а по тоя въпрос какво стана? Или те уплашиха да не ходиш там :roll: Щото и мене ме е засърбяло да ида да ги видя тия прословути Ряховски буни... Един комшия ми я пусна тая муха, ама... :oops:
Не съм колега. Не че са ме е уплашил някой(както се казва: "аз съм тъп, но упорит" :lol: ), просто няма време свободно за по дълъг от 2-3 часа реболов
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
victor_rs
новобранец
новобранец

Мнение от victor_rs »

Някой да знае нещо за Юпер , дали може да се лови ,че подочух че е затворен
teleskopa
новобранец
новобранец

Мнение от teleskopa »

Колеги бихте ли споделили, къде да отида за риба в неделя, че да си начеша крастата. Не съм ходил от 2-3 години и не съм в час, къде какво има. Струва ли си някъде по Дунава или по-добре другаде. Искам да си припомня, какво удоволствие е да извадиш някоя и друга риба. Разгледал съм темата, но ще се радвам на актуална информация за водоемите към днешна дата. Благодаря предварително и приятен уикенд.
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

В събота може да си дадеш заявката, но няма да ти е изкаран и заверен билета тогава.
Изображение
Аватар
миро мачтийм
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от миро мачтийм »

Голяма грешка е да си мислиш че знаеш всичко...

Колегата с билетчето, пробвай в събота преди обяд в магазина зад стоматологията.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”