Полезни ли са боклуците ???

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Полезни ли са боклуците ???

Мнение от muerter »

Здраве ,колеги и колежки.
Запленен от щуките на колегата Стойчев ,реших да направя и аз един спининг излет на сьщият водоем.
След приключвне на работа ,метнах спининга , кутия с блесни и газ кьм водоема.
Заложих на любимата ми щукарска блесна Balzer #3 с червни пера на задника.
Риболова започна повече от обещаващо ,след пьрвите 20 мятания имах 2 удара ,за сьжаление неотразени ,но достатьчни да ме надьхат за успешен риболов.
На третият удар който последва ,излезе на щуката внучката :D
Изображение

Снимка за спомен и отивай да викаш баба си.
Изображение

Изображение

Ама детска му работа ,вместо бабата извика сестра си .
Тькмо се чудех кьде да заложа фотото за самоснимачка ,и навьн стана страшно.
Бурен вятьр и дьжд като из ведро.
Изображение

Естествено щуклето обратно в гьола ,и бегом кьм дьрветата за подслон.
И тук идва отговорьт на вьпроса от заглавието :D
Листата устояха на дьжда 2-3 мин. аз бях все едно излязьл от морето ,а вятьра беше доста силен.Още 5 мин след това вече зьзнех и бях сигурен ,че утре ще сьм болен.
И тогава видях пердето ,което някои" сьвестен колега" беше ползвал за кьрпа и след това захвьрлил на брега..Малко импровизация и имах подслон който устоя на дьжда в следващият час и половина.
Изображение

Вьв всеки друг момент ,този г.з щеше да отнесе поздрави на майка си ,но в случая по скоро се радвах ,че има и такива изруди :D
След края на дьжда повьртях още около 2 часа ,но нямаше и помен от активността преди това.

Наслука на всички ,и си носете дьждобрани :D :D :D
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Re: Полезни ли са боклуците ???

Мнение от dedeff »

Eкстра излет в предвид лошите климатични условия,а за боклука,че ти е свършил работа в точния момент е добре,но ако не валеше и беше ти се оплел в краката,тогава,долна работа,та затова е добре всеки да си събира партакешите и да ги изхвърля на обособените места,"Нормалните хора им викат КОНТЕЙНЕРИ ЗА СМЕТ"Поздрави на колегата за добрия излет.
Без жени можем,без риболов не можем!
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Хубав излет, и рибка и природа и боклуци (последното не ме учудва). Ами колега, ако си тръгнал за риба без инвентар, може някой боклук да ти свърши работа. Често , като ходим за риба я с някой френд, я с жената се налага белия червей да се делне и се почва едно търсене на кутийки. Друг път се налага, като си сбираш твоя боклук, да няма в какво и пак търсиш в боклука захвърлена някоя найлонова торбичка. Та на въпроса ти моя отговор е да понякога и боклука е полезен, като приказката "Сливи за смет"
По-голям шаран от рибаря няма...
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Чудесна инициатива си проявил,а и резултата от нея представлява хубав излет!Изгъзицата на времето си влиза в рамките на "хубав излет"-особено,като се има пред вид,че нещо на климата в Татковината му лопа дюшемето :lol: И тва оставено найлонище изобщо не е боклук -то си е безвъзмездна помощ :lol: Иначе,аз за това влача раница,дори и да отивам на излет само с една спининг-пръчка за няколко часа,ама в раницата ми се намират винаги два дъждобрана-един за мен и един за самата раница.Изобщо не тежат...
Аватар
StoychevV
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от StoychevV »

Хех добрее,и аз врътнах след дъжда ама кръгла 0.И се чудя кой опънал тоя навес :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”