Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Вижте ги ...
Модератор: bobopeli
Re: Вижте ги ...
Какви тъпи селяндурски физиономии само! Да добавя само да не се засегне някой има голяма разлика между селянин и селяндур. Според вас дали тлъстия е навил затъпялите гащници да му чиракуват?
- Vid
- кандидат преподавател
Тия кат ги гледам кВи хубавци са, ако имаше поне малко затвор за бракониерство, щяха да им пръснат халките.
Тая мобилна група бива да се разходи и по Марица да види за кВо бракониерство става дума..
Тая мобилна група бива да се разходи и по Марица да види за кВо бракониерство става дума..
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- hanks
- вече хвърля и на тежко
Те да бяха само тия,то във Вита не остана риба,особено сега както е спаднал го тарашат постоянно,я с ток я с мрежи парашути,срекмета,варии и тем подобни.Незнам колко обикалят горските,но съм често на реката и то на вирове които са до пътя.До сега не са ме проверявали никога.
Честито на печелившите
.Очакваме следващият тираж...

- divaka_besen
- фен клуб-скобар
и като ги закопават, да сложат сутиен на единия а на другите ... ама хайде че вече е късно...

- daniel defoe
- разбира нещата
не само физиономиите им са СЕЛЯНДУРСКИdgeto написа:Какви тъпи селяндурски физиономии само ...

-
- научил се да хвърля
Ти ме преби с таз снимка бате , все едно за растрел наредени
баси балахурниците, никой няма право да ги снима ако не искат.

- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Да аме те искат ,кво ли нема напраат за снимка в весника бате ,са е в рамка на стената и се фалат у селото ,че са известни
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
koko6oko написа:Ти ме преби с таз снимка бате , все едно за растрел нареденибаси балахурниците, никой няма право да ги снима ако не искат.
Иво , ако не се харесват как са излязли на снимката може да осъдят фотографа или направо вестника

п.п. Те хората от вестника са снимали мрежите и рибата , а тези услужливи господа са им помогнали да го направят

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;