Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Урок за риболов на река с болонеза
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Урок за риболов на река с болонеза
Именно!antivik написа:К`во задълбахте в дреболии бре?!? Т`ва някой да не да се прави на малоумен, щом линията ти тече с водата значи "изтича", без значение дали е свободно или дере по дъното. Стой ли на едно място и ако се изпъва малко или много линията значи е "Задържане".
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- новобранец
zdr kolegi. ot skoro lovia na boloneza.imal sam ulovi no poslednite niakolko izleta samo mriana i yklei 2 skobara mi se zaka4iha?!!!???!! ta vaprosa mi e za6to skobara ne6te??? zahranil sam kakto triabva i prodaljavam da zahranvam periodi4no..... liniata na izti4ane minava bykvalno pred ystite im no ne vzemat. udaljavam povoda smeniam kukata i kakvo li ne opitvam i ne6te.ako moje kolegi da mi dadete niakakav savet kak da go nakaram toia skobar da kalve???pla6i se ot samia takam li neznam !!!???
-
- кандидат преподавател
Имах доброто желание да разбера какво питаш,ама не успях
Не ти ли направи впечатление,че никой не пише на "маймуница" в този форум ?Задай си въпроса на нормален български език и съм сигурен,че ще получиш немалко полезни отговори.

-
- фен клуб-скобар
едвам ме навиslav4o ribaria написа:zdr kolegi. ot skoro lovia na boloneza.imal sam ulovi no poslednite niakolko izleta samo mriana i yklei 2 skobara mi se zaka4iha?!!!???!! ta vaprosa mi e za6to skobara ne6te??? zahranil sam kakto triabva i prodaljavam da zahranvam periodi4no..... liniata na izti4ane minava bykvalno pred ystite im no ne vzemat. udaljavam povoda smeniam kukata i kakvo li ne opitvam i ne6te.ako moje kolegi da mi dadete niakakav savet kak da go nakaram toia skobar da kalve???pla6i se ot samia takam li neznam !!!???

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите