Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Нужда от съвет за лодка
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
Нужда от съвет за лодка
здравейте,имам нужда от помощ...като за начало искам да погледнете тази оферта и да ми кажете какво мислите по въпроса.......https://fishing-market.com/shop/product ... f-250.html чудя се дали да си я купя, но не съм никак в час с тези неща...особено за мотора никакво мнение нямам!
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Нужда от съвет за лодка
Става като за първа лодка да изкараш сезона...
Обаче няма нищо общо нито със спининга, нито с тролинга...
За спининг трябва да може да стоиш прав във лодката - в тази "Забрави!"...
За тролинг трябва да може да държиш курс, а не да се въртиш като пумпал, при умерен вятър (да не говориме при силен)... Освен това акумулаторът, който (поне преди 10г) даваха със "Севилор" е 8Ач - ще те изкара мах 40мин... А нормален автомобилен акумулатор тежи 20-30кг и ще скъса лодката за 3 излета...
Ако нямаш минимум 1000-1500лв за някакъв комплект втора употреба лодка РVС 0.9мм с транец + мотор поне 2.5кс, най-добре си вземи едно кану за риболов - поне ще ти служи дълги години за разлика от тоя "промо"комплект...
Обаче няма нищо общо нито със спининга, нито с тролинга...
За спининг трябва да може да стоиш прав във лодката - в тази "Забрави!"...
За тролинг трябва да може да държиш курс, а не да се въртиш като пумпал, при умерен вятър (да не говориме при силен)... Освен това акумулаторът, който (поне преди 10г) даваха със "Севилор" е 8Ач - ще те изкара мах 40мин... А нормален автомобилен акумулатор тежи 20-30кг и ще скъса лодката за 3 излета...
Ако нямаш минимум 1000-1500лв за някакъв комплект втора употреба лодка РVС 0.9мм с транец + мотор поне 2.5кс, най-добре си вземи едно кану за риболов - поне ще ти служи дълги години за разлика от тоя "промо"комплект...
-
- новобранец
мерси за съвета колега,а я кажи ако не я използвам за тролинг, ами да речем за сомски риболов с кльонк или какъвто и да било риболов но без нуждата да съм в непрекъснато движение дали става?Питам понеже много искам лодка с която да мога да влизам в Дунава а нямам пари за голяма скъпа такава и търся нещо което да ми върши работа и да не ме удави съответно!
Последно промяна от vladimir_petrov на Пет Авг 03, 2012 5:27 pm, променено общо 1 път.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
За мрежи ставаvladimir_petrov написа:мерси за съвета колега,а я кажи ако не я използвам за тролинг, ами да речем за сомски риболов с кльонк или какъвто и да било риболов с мрежи а и с въдици също но без нуждата да съм в непрекъснато движение дали става?Питам понеже много искам лодка с която да мога да влизам в Дунава а нямам пари за голяма скъпа такава и търся нещо което да ми върши работа и да не ме удави съответно!
Аз там съм пораснал...
-
- ще става разбирач
Става, ставаvladimir_petrov написа:мерси за съвета колега,а я кажи ако не я използвам за тролинг, ами да речем за сомски риболов с кльонк или какъвто и да било риболов с мрежи а и с въдици също но без нуждата да съм в непрекъснато движение дали става?Питам понеже много искам лодка с която да мога да влизам в Дунава а нямам пари за голяма скъпа такава и търся нещо което да ми върши работа и да не ме удави съответно!

-
- новобранец
Става, става
тая е баш за мрежи
,препоръчай я на повечко мрежари ,да могат по сигурно да си вадят хляба, хорицата
[/quote] kolega tova mi se struva malko maitap4iiskata,pone taka kakto go kazva6.. vuprosa e kakvo e serioznoto ti mnenie. lodkata 6te pluva v Dunava da pripomnq!

- bokser
- ще става разбирач
kolega tova mi se struva malko maitap4iiskata,pone taka kakto go kazva6.. vuprosa e kakvo e serioznoto ti mnenie. lodkata 6te pluva v Dunava da pripomnq![/quote]vladimir_petrov написа:Става, ставатая е баш за мрежи
![]()
![]()
,препоръчай я на повечко мрежари ,да могат по сигурно да си вадят хляба, хорицата
Тая лодка е "СЪЗДАДЕНА САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА РИБОЛОВ ПО ДУНАВ"! Послушай Тедо.Разгледай темите за лодки и прецени.
Това е лодка която става само и единствено да захраниш от нея и то в затворен водоем. За Дунав си е гаранция за удавяне . Има неща които не можеш да си купиш бързо. Изчакай края на сезона и вземи втора употреба надуваема лодка със сглобяемо твърдо дъно, поне 3 метра дълга.
-
- новобранец
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details вижте тази,какво ще кажете?
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Руска СУЗУКА 2ксvladimir_petrov написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details вижте тази,какво ще кажете?

Поне такава лодка
http://prodavalnik.com/lotka-i8300353

Аз там съм пораснал...
-
- новобранец
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details q vijte i tozi model