Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Платеното(Панчерево)
- MIIRON
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Платеното(Панчерево)
здр.на всички.днес реших да направя първи стъпки в риболова на фидер.мястото е ясно от заглавието..много несъм наясно стози вид риболов .така монтажа основно 0.18,повод 0.12 кука 12камасан.Захранка домашна рецепта,стръв-пелети,царевица(сладка),бял,торен.рибите взимаха само на комбинация-торен с царевица.РЕЗУЛТАТА ЗА ПЪРВИ РИБОЛОВ НА ФИДЕР-4бр.шаранчета и 3 каракуди.Каракудите ги дадох на един бездомник на ПАЧАРЕВО човечеца го гледам от един месец спи там.
- Прикачени файлове
-
- New_IMAG1154.jpg (44.34 KiB) Преглеждано 2489 пъти
-
- New_IMAG1153.jpg (74.42 KiB) Преглеждано 2489 пъти
-
- научил се да хвърля
Re: ПЛАТЕНОТО(ПАНЧАРЕВО)
Добре е колега, БравО!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво Миро добре си го сефтосал 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Като те гледам,доста първи стъпки си пропуснал!!!!Направо си стартирал от средно ниво на горе.Браво много добър излет,поздравления колега.
- Naas
- ще става разбирач
Хубав излет, браво
Я се похвали сега какво фидерче си взе и как е тръпката?

- MIIRON
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
фидерчето е 2 ръка-3.9 микадо с 5 връха.2карбонови и 3 стъклопласта подарък малко кошнички водятго лаит.за тръпката незная още къде се намирам но ме зарибява този риболов.харесвами това 4е панаира е по малко от колкото с щеката.мисля др.седмица да го пробвам на БОГОРОВСКИТЕ ТУПАЛКИ.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
При дължина 3,90 по скоро клони към хеви , а не лайт ! Въпроса е да вадиш рибки и да ти е кеф , а след време съм убеден ,че ще стигнеш до точната за теб пръчка ! 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
Ако модела е Ultraviolet Light Feeder, да знаеш това е част от името, не обозначава акцията. Иначе трябва да е с акция до 100 грама, върхов строй. На Богров е тестван - работи! 

- MIIRON
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
точно това е фидера.!!!Коце © написа:Ако модела е Ultraviolet Light Feeder, да знаеш това е част от името, не обозначава акцията. Иначе трябва да е с акция до 100 грама, върхов строй. На Богров е тестван - работи!
Евала колега ... ти добре си направил сефтето ами ще видим аз кога ще го направя ... !!! Иначе браво добре си го сефтосал !!!
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Така след време хващаш спининга, хвърляш фидера, а щеката отдавна си забравил как се ползва.MIIRON написа:за тръпката незная още къде се намирам но ме зарибява този риболов.харесвами това 4е панаира е по малко от колкото с щеката

- MIIRON
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
спининг никога няма да хвана не ми се нрави този риболов.а щеката няма да забравя как се ползва защото си лова и на нея за река това за мен е наи голямото оръжие.това че залитам по фидера не означава че ще зарежа плувката.просто искам да опитам и този риболов!Sleepwalker_ написа:Така след време хващаш спининга, хвърляш фидера, а щеката отдавна си забравил как се ползва.MIIRON написа:за тръпката незная още къде се намирам но ме зарибява този риболов.харесвами това 4е панаира е по малко от колкото с щеката![]()
![]()
Добър риболов и похвална постъпка.
Добър риболов и похвална постъпка.