Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Пясъчник?
Модератор: Paublo_Eskobar
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?
Google от къде мислиш черпят информация.alankulu1987 написа:Еми щом се пишеш за по умен от GOOGLE ..... ОК

Защо си мислиш,че не съм се допитал и до търсачката.
Последната снимка е от една седмица.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
Да до някъде сте прав Г-н Бутников
Ето доволен ли сте господин Бутников ??? Имам си обноски и то доста добри. Просто казвам,че имаме на библиотеката 4-5 книги за рибите. Още от 80-те години,когато баща ми се е запалил по риболова. Наистина е изчел доста. От там черпя своята информация. Все пак той е и човека който ме е научил на повечето тънкости на риболова ( нищо,че в последно време съм станал по добър и от него
Но нали ученика винаги надминава учителя ). И продължавам да подържам неговата теза,че видовете буфало са най-различни. Някой път трябва да направиме един съвместен риболов
Да се убедиш сам,че не съм пишман рибар както може би си мислиш
От Пловдив ли си ??

-
- ще става разбирач
Абе колега,какво му обясняваш на Бутник,остави го той знае всичко. 

Кацарски,за мен ти си най-големия 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
От Пловдив съм,то си и пише,да,буфалото са три вида/нито един от тях не може да го сбъркаш с каракудата/ и съм ги изброил в по-горе написаният ми пост.И се повтарям-единствено в България се лови буфало само на Богров,не ми е известен друг водоем.Да,през 80-те години е направен опит да се разсели из по-големите язовири,но не се аклиматизира-не дава потомство.Ловят се каракуди,които се оприличават на буфалото ,но...Ако потърсиш в Google,ще разбереш ,че каракудата е два вида-златиста и сребриста и точно на по-едрите екземпляри се дава наименованието буфало,което вече съм писал,че е погрешно.Явно не сте разгледали добре снимките.alankulu1987 написа:Да до някъде сте прав Г-н БутниковЕто доволен ли сте господин Бутников ??? Имам си обноски и то доста добри. Просто казвам,че имаме на библиотеката 4-5 книги за рибите. Още от 80-те години,когато баща ми се е запалил по риболова. Наистина е изчел доста. От там черпя своята информация. Все пак той е и човека който ме е научил на повечето тънкости на риболова ( нищо,че в последно време съм станал по добър и от него
Но нали ученика винаги надминава учителя ). И продължавам да подържам неговата теза,че видовете буфало са най-различни. Някой път трябва да направиме един съвместен риболов
Да се убедиш сам,че не съм пишман рибар както може би си мислиш
От Пловдив ли си ??
И не съм твърдял,че си пишман риболовец/за разлика от другия опонент

Катцарски,ти си най-великия,всеки ден рано сутрин в молитвите си към Бог,благославям мига в който ти се появи като манна небесна,благодаря ти Господи,че той е сред нас

-
- новобранец
Айде стига вече с тва Буфало
Казвайте как е положението на язовира, тръгнаха ли вече шараните и спаднало ли е нивото на водата?

Казвайте как е положението на язовира, тръгнаха ли вече шараните и спаднало ли е нивото на водата?
Буфало имаше на климент но преди 20 години и няма никакво сравнение с никоя риба
-
- ще става разбирач
Аз не съм най-големия.Просто съм рибар.lubo79 написа:Кацарски,за мен ти си най-големия

като станеш РИБОЛОВЕЦ ,тогава квалифицирай Бутников 

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ице , буфало има и на ТЕЦ-2 и то доста 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
Butnik магазин за рибарски такъми ли имаш ???Почивам в петък и през седмица и в неделя,през другото време съм в магазина.

няма ли модератор? 

-
- разбира нещата
Утре отивам на Пясъка. Като си взимах червей, получих информация,че почнали да вадят и хубави шарковци на перо. Утре вечер ще ви дам инфо колеги 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ти пък какво искашacko написа:няма ли модератор?

Ицко кой съм аз си е моя работа има си правила и трябва да се спазват доколкото знам темата е какво кълве на яз Пясъчник а не ма ли буфало там или не по добре сподели твоя богат опит и на този язовир с нас неможещите и незнаещите да можем и ние да си хванем някоя рибка там желая ти много здраве и късмет в риболова особено на Пясъчникbutnik написа:Ти пък какво искашacko написа:няма ли модератор?![]()
Аланкоолу ли си ,ама гадно звучи бе ,защо се криете под никове грозни,да работя в магазин Мило на...