Какво кълве на яз.Пясъчник?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?

Мнение от butnik »

Пясъка съм го отписал от списъка на язовирите на които да ходя за риба.1-2 пъти годишно едва ли ще е от полза.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Резултатът от днешния риболов - 6 килограма каракуда и перка. Бях на дупката. Незнам защо,но няма и пукнат човек на тая дупка :) Всичко живо е по ръкавите и за това другата седмица мисля да пробвам на крушовския,въпреки,че чух,че излизали шарковци на разпъване само,а от брега на перо било слабо.Надявам се тая седмица да се сдобия с една надуваема лодка и май май ще и направя един тест на ръкава :D
bingo67
новобранец
новобранец

Мнение от bingo67 »

бутник то и на мен да ми дават да си развявам байрака по платените без пари като им правя филми за реклама и аз ще отпиша пясака
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

bingo67 написа:бутник то и на мен да ми дават да си развявам байрака по платените без пари като им правя филми за реклама и аз ще отпиша пясака
:lol: :lol: :lol:
M_tech1
новобранец
новобранец

Мнение от M_tech1 »

От петък следобяд до неделя до към 2ч. с 4 дънни и 2 плувки.Резултата е 25-30 шаранчета по 200-300гр и 20-тина каракуди по 150-200гр и бая червеноперка по 100-150гр.
Единствената хубава риба бепше шаранче около 1.5кг в неделя около 2ч. суринта.
Не бях ходил от 4г. на язовира-Ми то го няма бе :shock:
Едва ли ще ида пак скоро.
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

M_tech1 написа:От петък следобяд до неделя до към 2ч. с 4 дънни и 2 плувки.Резултата е 25-30 шаранчета по 200-300гр и 20-тина каракуди по 150-200гр и бая червеноперка по 100-150гр.
Така е колега,доста са го източили,но то си е така от около 8-9 години насам всяко лято. А иначе малките се надявам си си ги пуснал. С тоя дребосък,до година дай боже,трябва да излизат по над кило шаровци ;)
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

alankulu1987 написа:
bingo67 написа:бутник то и на мен да ми дават да си развявам байрака по платените без пари като им правя филми за реклама и аз ще отпиша пясака
Не виждам, кое е смешно,за мен смешно е да ходиш на свободни водоеми да си губиш времето,моето такова е пари и не го пилея.Абе я си намерете някой друг бе,не знам защо си мерите пикалата с мен.На 1 и 2 септември има турнир на Микрото,заповядайте там да ви видя майсторлъка.
gandalf-1
новобранец
новобранец

Мнение от gandalf-1 »

butnik написа:
alankulu1987 написа:
Не виждам, кое е смешно,за мен смешно е да ходиш на свободни водоеми да си губиш времето,моето такова е пари и не го пилея.Абе я си намерете някой друг бе,не знам защо си мерите пикалата с мен.На 1 и 2 септември има турнир на Микрото,заповядайте там да ви видя майсторлъка.
Е, най-сигурно е в магазина, там плащаш и хващаташ, не си губиш времето - то е пари :-)
Сори за спама ма Пясъка ми е любим и не съм съгласен, че е губене на време.
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

butnik написа:
alankulu1987 написа:
Бутник , отвори темата за яз. Въча, виж снимката на братчеда която е на последната страница и ще разбереш защо обичам да ходя на дивите язовири,а не по платено. Тръпката е съвсем друга от улова. Това,че иска постоянство да ходиш. Тишийната която трябва да пазиш , тактиките които трябва да мислиш за да хванеш и куп други плюса по дивите язовири. Но явно е,че всеки човек си има различни предпочитания,така че стига сме се клепали!! А за състезанието на микрото,ако ме пуснат да си ловя където аз си искам,а не само на стената може и да си помисля :D
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Да,знам каква е -изпитвам я точно 50години,чакам да видя снимки от Пясъка и Въча с вашите уловени риби.Поканата за Микрото е за всеки желаеш да изпробва уменията си.Не избягвам платените водоеми по ред причини ,но ако взема да ги обяснявам....все пак Acko ми отправи забележка наместо модератор,че темата е за Пясъка :lol: Нека да отминат жегите и ще ме водиш на твоите места на Пясъка :wink:
M_tech1
новобранец
новобранец

Мнение от M_tech1 »

alankulu1987 написа:
M_tech1 написа:От петък следобяд до неделя до към 2ч. с 4 дънни и 2 плувки.Резултата е 25-30 шаранчета по 200-300гр и 20-тина каракуди по 150-200гр и бая червеноперка по 100-150гр.
Така е колега,доста са го източили,но то си е така от около 8-9 години насам всяко лято. А иначе малките се надявам си си ги пуснал. С тоя дребосък,до година дай боже,трябва да излизат по над кило шаровци ;)
Разбира се че ги пуснах :wink:
acko
новобранец
новобранец

Мнение от acko »

butnik написа:Да,знам каква е -изпитвам я точно 50години,чакам да видя снимки от Пясъка и Въча с вашите уловени риби.Поканата за Микрото е за всеки желаеш да изпробва уменията си.Не избягвам платените водоеми по ред причини ,но ако взема да ги обяснявам....все пак Acko ми отправи забележка наместо модератор,че темата е за Пясъка :lol: Нека да отминат жегите и ще ме водиш на твоите места на Пясъка :wink:
ми то какви места на Пясъка за перце заставаш си на стената и си хващаш шаранчета ако не ти свърши кордата разбира се :lol:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

На стената пускат ли бе,аз ловя около шахтата,ама наесен ако има вода разбира се.
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

acko написа:
butnik написа:Да,знам каква е -изпитвам я точно 50години,чакам да видя снимки от Пясъка и Въча с вашите уловени риби.Поканата за Микрото е за всеки желаеш да изпробва уменията си.Не избягвам платените водоеми по ред причини ,но ако взема да ги обяснявам....все пак Acko ми отправи забележка наместо модератор,че темата е за Пясъка :lol: Нека да отминат жегите и ще ме водиш на твоите места на Пясъка :wink:
ми то какви места на Пясъка за перце заставаш си на стената и си хващаш шаранчета ако не ти свърши кордата разбира се :lol:
Това с кордата съм го изпитвал,кофти тръпка :lol: :lol: :lol:
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Атанас Катцарски »

Евала баце,ахахахаха!Много си прав.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”