Ако не купувате червей, няма да МУ вдигат цената!

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

:evil: И аз се записвах МАМКА му и черъв - в магазина на Мишо в Несебър, като бях в шибаната равда. Като си тръгвах се запознах с един образ - беше дал 5 кинта за доза - кво да прави човека :evil: /Кво да прави - ми да копа! :twisted: /

На буната дето ловях имаше един ГАБРОВЕЦ - те са по-особенна порода хора :lol: :lol: . И тоя тарикат държеше ТОРЕН в пръста и "труповете" на БЛАТНИЯ - да се умиришел. Твърдеше че "ставало" и се базикаше с нещастниците дето ловим на блатен. :twisted:
Не съм му броил рибите нит съм го гледал кво прави /бях зает с мойти си дела :lol: /, но си мисля че си струва да се опита. Ако става ВИВА Габрово! :lol:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

аве ей , ква лептоспироза ва гони в тая среда ве еййй :D :D :D , значи аз съм ходил да се калям в Бургас на солниците поне хиляда пъти - да съм умрял досега поне сто пъти :D ,тая болест я търсете около сладководните басейни дет се калят прасетата :idea: ....червей няма щото има монопол :evil:
Аватар
stoned
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stoned »

batmilen написа:Гледах Дискавъри и Реч Хънт ги "копаше" с ръчна помпа...абе той да не си ги купува, въпреки че има възможност ! :lol:
Абе и аз бях гледал някъде, ходеха по плажа и с едно като помпа ги изпомпваха от дупките по пясъка.
И тука съм виждал такива дупки и ми е интересно дали няма да стане същия чалъм :idea:
ЗАРИБЕН
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Булти написа:аве ей , ква лептоспироза ва гони в тая среда ве еййй :D :D :D , значи аз съм ходил да се калям в Бургас на солниците поне хиляда пъти - да съм умрял досега поне сто пъти :D ,тая болест я търсете около сладководните басейни дет се калят прасетата :idea: ....червей няма щото има монопол :evil:
Ти отиди на Мандрата до Екарисажа, пък да те питам като те налази Лептоспирозата.Виждал съм последиците от болеста в Заразното, подути пациенти, на които се пукат вените.По нататък не знам каква е клиниката защото не съм лекар, но края май е летален...Да умреш за един блатен черав - неси заслужава! :evil:

В Атанасовското езеро тая гад май я няма - по-солена е водата! :lol:
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

да не си стоиш постоянно в вас херметически затворен да не би някои вирус да те хване,и ако знаеш какво си купуваш от магазина за храна, сигурно я караш на фотосинтеза а. :D
Изображение
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Краси 7650 написа:Ами , то - като има такава болест в средата в която живеят
самите червеи не са ли и те заразоносители
ако е така минават ли през накакъв контрол или рябва да се изпотръшкаме :twisted:
През никакъв контрол не минават , ако сам не си ги преброиш както ни съветва Вездесъщия! Кой има лев дал, кой няма ще копа... :lol:

Но пак ще се повторя, преди години да не ни поднасяха червяка на тепсия , всеки сам си го добиваше, съхраняваше и ловеше с едно копане .. за седмица!

Мързеливи станахме, а за мързела се плаща скъпо и прескъпо! :lol:

Е и аз си купувам червей, по-лесно ми е, но когато ножа опре до кокала или ще копам или ще сменя риболова...така и направих, въпреки че днес на 24 място в Западния порт "танцуваха "едри заргани..погледах и се кефих на рибата. :lol:

Аз гона Лефундера, па що да се разсейвам с писалките, за тях си има "майстори"! :lol:
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

15,извънредно до 20 червея в доза за 2.50лв.Това е инфото от последния половин час.Между другото,искам да спомена,че зарганите съм ги ловил и на земен/или торен/червей,важното е да е тънък.Тея маринованите са някаква нова мода,обаче ще взема да ги пробвам и аз.Някой да ми каже от къде във Варна мога да закупя от маринованите,много ще го благославям!
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
shelby
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от shelby »

Напоследък ловя с изкуствени примамки и има пак резултат !
Де да мога да вадя и в Варна червеи от градинките като на село !
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Добре ще е и ако кажеш точно какви примамки ползва,щото мисля да пробвам на съвсем малко и тънко туистерче с малка кука и без тежест,имитация на червей един вид.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Мързеливи станахме, а за мързела се плаща скъпо и прескъпо! Laughing
Батьо,днес като прочетох по-горе написаното от теб ,взех,че се засрамих, нарамих лопатата и спинингарските ботуши,и право на езерото /на моето работно място/за морски /повтарям морски/ червеи. От 17.00ч. до 19.00ч. събрах около 250 бройки. Голямо копане падна.Оказа се ,че там преди мен са минали и копали петима колеги,пък аз само съм "баберкувал". Добре,че мястото се охранява от въоръжена охрана,та са били само петима.Ако ставаше въпрос за лозе ,сигурно щях да съм вдигнал врява до небесата , ама нали е за риболов......... Натъкмил съм ги в хладилника,както си му е реда и от утре и аз съм с качествени /повтарям морски/ червеи,а не с мършляци. Не понасям разни индианци с технически багаж колкото на една хамсия /дано не обиждам хамсията/ да ми извиват ръцете или да се опитват да ме поставят в стойка "партер". Сметнах,че с едно двучасово копане ,седмицата остава обезпечена с /повтарям морски/ червеи, а раздвижването си го бива.
Айде,наслука и всички на лов за /повтарям/ морски червеи.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Kristiqn_Petrov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Kristiqn_Petrov »

Защо повтаряш едно и също като папагал ?
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Защо повтаряш едно и също като папагал ?
Ако се беше регистрирал ма-а-а-лко по-рано, нямаше да ми задаваш този излишен въпрос. Няма отново да повтарям лекциите за нереисите. За лаиците - "нереис" в случая не е обидна дума.Това са морските /повтарям морските/ червеи.
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

чуруликпенчо написа:
Мързеливи станахме, а за мързела се плаща скъпо и прескъпо! Laughing
Батьо,днес като прочетох по-горе написаното от теб ,взех,че се засрамих, нарамих лопатата и спинингарските ботуши,и право на езерото /на моето работно място/за морски /повтарям морски/ червеи. От 17.00ч. до 19.00ч. събрах около 250 бройки. Голямо копане падна.Оказа се ,че там преди мен са минали и копали петима колеги,пък аз само съм "баберкувал". Добре,че мястото се охранява от въоръжена охрана,та са били само петима.Ако ставаше въпрос за лозе ,сигурно щях да съм вдигнал врява до небесата , ама нали е за риболов......... Натъкмил съм ги в хладилника,както си му е реда и от утре и аз съм с качествени /повтарям морски/ червеи,а не с мършляци. Не понасям разни индианци с технически багаж колкото на една хамсия /дано не обиждам хамсията/ да ми извиват ръцете или да се опитват да ме поставят в стойка "партер". Сметнах,че с едно двучасово копане ,седмицата остава обезпечена с /повтарям морски/ червеи, а раздвижването си го бива.
Айде,наслука и всички на лов за /повтарям/ морски червеи.
Похвално,и други да вземат твоят пример,какво да им се молим на тези магазинери и разни там брикети печалбари.
Изображение
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Похвално,и други да вземат твоят пример,какво да им се молим на тези магазинери и разни там брикети печалбари.
Toва е и моят апел към колегите.Тук дори не става въпрос за /безумните/ цени , а за унижението да се записваме в магазините за няколко пършиви червея или да слушаме думите на продавачите-" Ми нИ тЪ карЪм насилЪ дЪ купуАш". А,че ще падне ровене по пясъка,това е вярно,ама и едно време го правехме преди да започната да ги продават.
Наслука!
Kristiqn_Petrov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Kristiqn_Petrov »

чуруликпенчо ако имаш да ми казваш нещо има си ЛС не е тук мястото за разправии а до регистрирването като гледам си се регитрирал 2 месеца по рано от мен.Иначе добра идея за червеите!Морски повтарям морски червеи хаха
Наслука
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”