Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Да пускам или не
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Да пускам или не
Суперски излет, БРАВО
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
- antivik
- кандидат преподавател
Никъде не видях никакъв съд за събиране на дребосък за стръв. Па и в тази река видовете риба са от този сорт де не е за ползване за стръв, в язовира де се влива реката има достатъчно ситнеж, де хората с рачила ходят и си вадят когато им трябва. Въпреки, че съм за спазване на законите, това все пак го приемам, няма да спадне популацията чак толкова ако се хване 1 шепа ситнеж за стръв, но мрени/де са токова разредени/....naskobo написа:Братко Антивик и аз харесвам репортажите ти- много са човечни, непретрупани с риба и майсторлък![]()
Човекът да не би да си е ловил стръв с телевизора- ако е така малко си се престарал, но нейсе-строго погледнато си е леко бракониерство( което и аз практикувам)

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- ще става разбирач
Добър излет и клип градски. Само дето тези мизерници са ти развалили настроението.Но добре си се справил. Имал си късмет. На мен ми се е случвало да ходя по - нагоре към Момчилград по Върбица и да видя поне десет човека да мятат мрежи , телевизори и парашути едновременно. Забележките ми предизвикваха само смях и подигравки...Продължавай така.
Христо - наслука на всички
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво Вик. Само така. Аз не знаех че си и спинингист
Следващия път заедно .

- Антон Тонев
- сериозен играч
Красимир Атанасов написа:Супер риболов си направил![]()
Но сега в главата ми излиза единеКзистенциален
въпрос.Защо се казва телевизор да го ева?
Щото преди да го използват, гледат на него предаването "Наслука" по Хоби ТВ,

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
Не съм нищо определено Пеше, карам всичко де ми прави кеф, единственото коет не съм пробвал и едва ли ще се хвана е мухарстването/бе много му са ненормални замятанията(поне за мен)/. А спинингуването го правя повече като разходка и туризъм, що не съм му голям мастор и не разчитам на големи уловиПетър Недев написа:Браво Вик. Само така. Аз не знаех че си и спинингистСледващия път заедно .

Супер излет си направил ... евала и за видеото !!!
Ха-ха........адмирацииАнтон Тонев написа:Красимир Атанасов написа:Супер риболов си направил![]()
Но сега в главата ми излиза единеКзистенциален
въпрос.Защо се казва телевизор да го ева?
Щото преди да го използват, гледат на него предаването "Наслука" по Хоби ТВ,![]()

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- Vesko1
- сериозен играч
Вик...супер репортаж.Рибките също са харни...а и изкарани с мерак.А за телевизора-рязане му е майката и тва е.А оранжавия бански...
засукана булка,дига го от раз,той затова нейния възлюбен се е правил на мъж пред теб...за я впечатли.Измаай му един бастун в кратуната другия път...

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- antivik
- кандидат преподавател
Vesko1 написа:Вик...супер репортаж.Рибките също са харни...а и изкарани с мерак.А за телевизора-рязане му е майката и тва е.А оранжавия бански...засукана булка,дига го от раз,той затова нейния възлюбен се е правил на мъж пред теб...за я впечатли.Измаай му един бастун в кратуната другия път...