р.Искър

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Re: р.Искър

Мнение от stefan4etoo »

antivik написа:Я да ви попитам де ги имате този вид рибоци, що при нас ги нема. Бе яко ли се дърпат, борбени ли са кат шарандака или са кат бялата риба да се опне малко в началото и после дърво :? ?
Да вадиш 2-е кила мрена от бързей няма нищо общо с 2-е кила шаран(поне за мен).Страшно борбена риба е мрената и кефа е невероятен.Офф надъхах се само докато пиша,отивам да видя дали и аз ще излъжа някоя мряна,ма тука на царевица имам само една до сега всички други на бял и на русалка(много я обичат).ЗАМИНАВАААМ :lol:
MASTER YODA
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MASTER YODA »

У-н-и-к-а-л-н-о.... такъв риболов, е за учебник...респект... :drinkers:
Нека силата бъде с вас...завинаги.

Изображение Изображение
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Patera написа:Аууууууууууууу! Е т'ва е риболов! Не мога да си представя удоволствието да надърпаш толкова мрени! Браво, и следващия път - дори повече!

......................................................................................................................
Еееееее, това сериозно ли го питаш, или е просто благородна завист към колегата? :drinkers:
И двете - и благородна завист/до някъде/, и сериозно, що при нас се въди само черната мряна, а нейните размери са много, много скромни в сравнение с тези и няма как да съм хващал и 200-300 грамова бяла, да не говорим за килограмови.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от кирил великий »

Браво! Прекрасно! Но уловът надхвърля три кила, а в мрежичката има рибки - съвсем бебенца.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

кирил великий написа:Браво! Прекрасно! Но уловът надхвърля три кила, а в мрежичката има рибки - съвсем бебенца.

Кириле Кириле....Никой не пуска риби бре....Тва е пунта мара само за форумите...Много рядко някой го прави..познавам няколко човека от форума...които действително го правят но това са шепа във морето..всичко друго яде месо брат...това е положението...тези дни бях
свидетел как едни подобни другари хванаха 3-4 шаранчета по 1 педя и си ги прибраха...
на въпроса ми защо ги вземат тези бебета те ми казаха -...друго си е шаран да хванеш и да хапнеш...останах поразен ...къв шаран кви 5 лева ...не знам докъде стига човешката алчност
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Е-е-е! Айде да не сме "Тома неверни" :!:
Колегата се е надупил с празната кофа на последната снимка, да го броим за пускане и да не му оспамваме темата :!: :idea: Не всеки е професионален фотограф, за да хване във въздуха падането на рибата...
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
yaata
фен клуб-скобар

Мнение от yaata »

Само респект за риболова- ние в началото на седимцата не можахме да ги намерим така хубаво, ама ти много добре си ги знаеш къде са и не е нужно да ги търсиш много ,много. Още един път - ЕВАЛА за рибите.
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
Аватар
Patera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Patera »

И двете - и благородна завист/до някъде/, и сериозно, що при нас се въди само черната мряна, а нейните размери са много, много скромни в сравнение с тези и няма как да съм хващал и 200-300 грамова бяла, да не говорим за килограмови.
Аха!
Ама то и аз съм от Бургас, но имам "щастието" да уча в Търново, та най-голямата ми бяла мряна е около кило, и беше голям бой с нея.

Абе не ви ли писна да се заяждате?
I can teach you wonders if you give me your soul
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

Гледам някаква дискусия се е заформила относно релийза:wink: -имам по-добри снимки на пускането на рибата ,НО на тях се вижда местото на което ловихме , та .......... няма как да ги пусна в форума :roll: Иначе улова е на двама човека :arrow: Поздрави
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Patera написа:
Аха!
Ама то и аз съм от Бургас, но имам "щастието" да уча в Търново, та най-голямата ми бяла мряна е около кило, и беше голям бой с нея.

Абе не ви ли писна да се заяждате?
Бе то и я на времето съм учил в Търново, но тогава го карахме на учене и нямах време за риболови. Та за за туй питам за този вид риба :?.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от кирил великий »

Риболовчо, за бебенцата мренки ми е мъчно. Инак, възхитен съм от майсторите. Големи мрени като техните най-големи съм виждал извадени от Велека - макар че се твърди, че били някакви си "приморски мряни". Виждал съм ги през 1978 г. - бил съм на 12 години. Велека вреше него лято от риба - имаше див шаран. Един бате Цецо (огромен човек с руси мустаци и белег на бузата - беше от село Граматиково) хвана и змиорка. Тая змиорка я затвори в дървена щайга, а като си тръгвахме всички от риболов в щайгата нямаше нищо. Дали някой не я бе задигнал - може би е много вкусна.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
JettroniX
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от JettroniX »

Риба мрена!!!! Ей т'ва са тупалките! Дано някой ден и аз се разпиша с някоя бяла мряна. Поздрави за майсторското надърпване :smt023
Изображение
ionko_terziev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ionko_terziev »

перфектния риболов..нещо в последно време, като се хване някоя риба в повече,веднага изскача някой да го оплюе..спрете се докато хората качват снимки и пишат ,защото после ще четете обяви кой какво продава..
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Браво , Уникално , Велико !!!
Върл Shimano фен!
Аватар
TONICHA
научил се да хвърля
научил се да хвърля