Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

р.Искър
Re: р.Искър
Уникален риболов-БРАВО!!!

- jean11
- вече хвърля и на тежко
Patera написа:Аууууууууууууу! Е т'ва е риболов! Не мога да си представя удоволствието да надърпаш толкова мрени! Браво, и следващия път - дори повече!
Еееееее, това сериозно ли го питаш, или е просто благородна завист към колегата?Я да ви попитам де ги имате този вид рибоци, що при нас ги нема. Бе яко ли се дърпат, борбени ли са кат шарандака или са кат бялата риба да се опне малко в началото и после дърво?

Дърпай и не му отпускай!
Много яки риби, които с масторлък се вадят, браво момчета упоритостта винаги се възнаграждава. Риболовчо и другия колега, вместо да се дърлите по форума, вземете хванете някоя тупалка и пуснете репортаж с нея. Когато се научите да хващате риба, ще се научите и да я ядете 

По-голям шаран от рибаря няма...
- kocitoto
- ще става разбирач
Браво! Прекарах цял ден на реката в района на село Ореховица и нема нищо друго освен уклей, няколко малки кленчета и един морунаж. Перфектен ден си прекарал !
Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
- antivik
- кандидат преподавател
jean11 написа: ..........................................................................................
Еееееее, това сериозно ли го питаш, или е просто благородна завист към колегата?
За чуване съм я чувал, чел съм я и за гледане по снимки и филми съм ги гледал, но по същата логика съм виждал и арапаима, пираня и северноамерикански зарган, това не значи че съм ги ловил и имам представа от темперамента им и държание при хващане![]()
![]()
Честно и аз същото искам да попитам.До колкото знам колегата не е новобранец,пък да не е чувал за бяла мрена...сигурно е шегичка,ама малко неясна

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Евала колега,шапка ти свалям,страшни риби вчера и аз испитах кефа от улова на такива рибоци.По въпроса за пускането на рибата от приятел който е присъствал на събитието и е чул от колегата думите/давай даси вземем по 2-3 риби и другите да пускаме обратно/ така че рибата наистина е върната.А за излета наистина нямам думи.......
-
- вече хвърля и на тежко
Браво колега! Добре, че има хора като теб да пускат снимки, че такива риби само на снимка съм виждал.
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Еййй браво. Супер риболов.За разлика от Струма на Искър-а явно има риболов.
- moonrise458
- новобранец
За първи път виждам толкова големи мрени
евала за улова колега 

- miroslav97
- научил се да хвърля
къде ги ловихте смисъл някакъв раион
- antivik
- кандидат преподавател